Announcement

Collapse
No announcement yet.

SEGA Club: Για τους fans της SEGA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Online multi δυστυχώς δεν υποστηρίζουν.
    Γενικά, πέρα από το ωραίο front-end το emulation είναι πολύ basic, θεωρώ οι εκτός steam emulators (π.χ. Fusion) κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά με φίλτρα κτλ. (Βέβαια μιλάμε για retro ανάλυση σε 1080p οθόνες όποτε ότι και να κάνεις δεν περιμένεις να δείχνει όπως τον παλιό καλό καιρό.)

Τα Alex Kidd και Beast ούτε εμένα τράβηξαν αλλά σύντομα θα λάβουμε απάντηση από τους γνωστούς fans να μας εξηγήσουν
    Attached Files

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Φοβερές ryu.

Από αυτά τα παιχνίδια πάντως αγαπάω golden axe, streets of rage, ειδικά το 2,(το 3 με απογοήτευσε) revenge of shinobi και Phantasy star. Από τα phantasy πάντως σήμερα μόνο το 4 παίζεται, τα άλλα είναι απλά unplayable σήμερα, απαιτείτε τρελό grinding απλά και μόνο για να βγαίνουν οι μάχες.

Αλήθεια αυτά τα παιχνίδια στο steam υποστηρίζουν multi; Αν ναι μπορούμε να παίξουμε κανά streets of rage coop!

Τέλος, είμαι ο μόνος που δεν χώνεψε ποτέ τα altered beast kai alex kid; Απλά δεν μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτά τα παιχνίδια.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    SEGA retro artworks, πέρα από τη νοσταλγία που μπορεί να προκαλούν, είναι τόσο γλαφυρά που μπορεί και να ζωντανέψουν!

Οι φωτογραφίες είναι από τις steam trading cards του Mega Drive Collection.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Για όποιον έχει όρεξη να διαβάσει λίγο ιστορία από Sega, με αρκετό ζουμί και αρκετά καλογραμμένη ας ρίξει μια ματιά εδώ. Ειδικότερα η περίοδος Saturn - DC έχει πολύ ενδιαφέρον.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    το ζούσαν την εποχή του dreamcast στην SEGA

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Και στα retro hacking news:
    Έσπασε το DRM του Sega Saturn... 20 χρόνια μετά

Leave a comment:

• sub_zero_admin
    replied
    Originally posted by deus View Post
    Έτσι, έπεσε προκατοβολικά έναν χρόνο προτού ανακοινωθεί το παιχνίδι.

Εγώ δεν θα ξεχάσω την δήλωση του subzero σε περίπτωση που ανακοινωθεί το παιχνίδι, είχε πει ότι θα κλειδώσει όλα τα άλλα θέματα και θα αφήσει ανοιχτό μόνο το shenmue 3 thread.
    Ε το ρίξαμε προκαταβολικά όλο το φορουμ ένα εξάμηνο πριν για την ανακοίνωση :d

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    [...] Εγώ δεν θα ξεχάσω την δήλωση του subzero σε περίπτωση που ανακοινωθεί το παιχνίδι, είχε πει ότι θα κλειδώσει όλα τα άλλα θέματα και θα αφήσει ανοιχτό μόνο το shenmue 3 thread.
    Τελικά έριξε όλο το φόρουμ επειδή η μπόμπα που έπεσε ήταν περισσότερων μεγατόνων απ' ό,τι υπολογίζαμε και θα μέναμε όλοι στον τόπο :p

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Μα δεν το βγαζει η Sega:confused:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παιδια προτεινω να κλεισει το θεμα, εχει πεθανει η sega :p

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Στο update του Μαϊου προστέθηκε και ο Toshihiko Masada στο team. Το hype έχει χτυπήσει ταβάνι και οι απαιτήσεις του κόσμου είναι τεράστιες αλλά ο Yu δεν έχει απογοητεύσει ποτέ. Ούτε ακόμα και στο τρολλάρισμα με την Dreamcαστάρα στο background!!

edit:Δεν μπορώ να ανεβάσω photo οπότε το link για το site:

Last edited by thunderjohn; 30-06-2016, 10:20 AM.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Κανονίστε μην πας πούνε τίποτα ότι βγαίνει για PS 5 (όταν θα βγει) και γίνει σαν το The Last Guardian από αναβολή σε αναβολή. Shenmue 3 είναι αυτό όμως. Οφείλει να σπέρνει άγρια.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    En tw metaksy to paixnidi tha prepei na prospathisei trela gia na einai afto pou yposxetai.
    prin 10 xronia isws alla twra tha einai 1 mesa sthn maza

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Έτσι, έπεσε προκατοβολικά έναν χρόνο προτού ανακοινωθεί το παιχνίδι.

Εγώ δεν θα ξεχάσω την δήλωση του subzero σε περίπτωση που ανακοινωθεί το παιχνίδι, είχε πει ότι θα κλειδώσει όλα τα άλλα θέματα και θα αφήσει ανοιχτό μόνο το shenmue 3 thread.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Τι δοκιμή ρε, εδώ ανακοινώθηκε shenmue 3 !! Έπεσε το φόρουμ, δεν άντεξε τέτοια μπόμπα :p

Leave a comment:

Working...
X