Announcement

Collapse
No announcement yet.

SEGA Club: Για τους fans της SEGA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kakashi_gr
    replied

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Το Sonic CD έρχεται σε PSN et.al. με νέο playable χαρακτήρα

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Πω το The New Nightmare είχε ένα σωρό προβλήματα αλλά, διάολε, κι εγώ το είχα ευχαριστηθεί. Γενικά από ατμόσφαιρα τα Alone in the Dark ήταν πάντα δύναμη.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Τρελή καλτίλα το stinger. Τα παλικάρια στο Αγγλικό Sega Saturn Magazine είχαν αφηνιάσει. Η κάμερα στο jp είναι pre-planned αλα code veronica. Αυτό άλλαξε στην Αμερικάνικη και την Ευρωπαϊκή έκδοση που έγινε 3ου προσώπου. Εμένα μου ψιλοάρεσε και το Alone in the dark. Ήταν αρκετά ατμοσφαιρικό.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by deus_d0pe View Post
    Ρε ήταν καλό το Blue Stinger! Και το Carrier! Χαχαχα τι λιώσιμο θέε μου... Και σε τι παιχνίδια. Εντάξει μετά ήρθε βέβαια το Code Veronica και έσβησε τα πάντα απ'το χάρτη. Dreamcast Rocks!
    QFT!!!

και μενα μου αρεσε το blue stinger το τελειωσα και δυο φορες παρακαλω μεχρι που βγηκε η θρησκεια το veronica βεβαια και πεσανε τα σαγονια στο πατωμα, φοβερες αναμνησεις απο το dreamcast λιγες (σχετικα με αλλες κονσολες) αλλα καλες

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Ναι, ειδικά εκείνο το επικό collision detection που, ανεξαρτήτως από το αν χτύπαγες τους εχθρούς, έκανε τις μάχες απρόβλεπτες, έδινε σωστές horror διαστάσεις στον τίτλο.
    Χαχαχα! Κι αυτή η κάμερα ρε γμτ, αχ αυτή η κάμερα.... Σκηνοθεσία με "άποψη"

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι, ειδικά εκείνο το επικό collision detection που, ανεξαρτήτως από το αν χτύπαγες τους εχθρούς, έκανε τις μάχες απρόβλεπτες, έδινε σωστές horror διαστάσεις στον τίτλο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nai den katalavainw kai emena mou arese poly to Stinger pantws.
    Vazame kai pseftikh hmeromhnia sto Dreamcast gia na einai xristougenna!

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Ρε ήταν καλό το Blue Stinger! Και το Carrier! Χαχαχα τι λιώσιμο θέε μου... Και σε τι παιχνίδια. Εντάξει μετά ήρθε βέβαια το Code Veronica και έσβησε τα πάντα απ'το χάρτη. Dreamcast Rocks!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ti les re Blue stinger rulez

Leave a comment:

• Loggo
    replied

LOL, το Blue Stinger ήταν μούφα αλλά τέλος πάντων.

Άκυρο αλλά θυμήθηκα, μετά από αιώνες, τα groups του forum και είδα αυτό της SEGA χωρίς κανέναν μέσα. Από τη στιγμή που υπάρχουν SEGA fans εδώ, η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ο Jedah δε το είχε κάνει public και επειδή έχει αποχωρίσει δε μπορούσε κάποιος να γίνει μέλος. Το ξαναέφτιαξα λοιπόν οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.

Leave a comment:

• Hazuki
    replied
    Xwris na thelw na gino grafikos, mou thimizei prezaki

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Οντως ειναι πολυ καλος(εχω δει ολα του τα video) αλλα δεν υπαρχει λογος να συγκριθει με τον avgn μιας και ειναι πολυ διαφορετικοι(aka και οι δυο τα σπανε ).Γενικα εχει κανει ωραια αφιερωματα και εχει ξυπνησει και δικες μου αναμνησεις.

Όσο για τα wonderboy το wonderboy in monster world ειναι το αγαπημενο μου στο master system. Εκπληκτικό παιχνιδι,με ειχε καθηλώσει μικρο.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ο τυπάς είναι καταπληκτικός! Τα videos του έχουν πολύ ενδιαφέρον!

happyconsolegamer > angrynerd ;)

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αφιέρωμα στα Wonder Boy/Monster World:
    Μετά τα Zelda, Sonic, Mario η αγαπημένη μου σειρά σε 8-bit & 16-bit.

Leave a comment:

Working...
X