Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Κι αλλωστε η Πετρουλα ειναι πολυ αδυνατη για τα γουστα μου, απορω με αυτους που τη γουσταρουν. Ειπα μια φορα σε παρεα οτι δε μ'αρεσει το σωμα της και με κοιταζαν περιεργα.
LOL. Καλά, καταλαβαίνω τι λες, αλλά το δελτίο καιρού της Πετρούλας νομίζω το προτιμούν πολύ περισσότερο λόγω της γελοιότητας που το χαρακτηρίζει, παρά λόγω της πορνοδιαστροφής.
Λολ, ακυρο.
Εκτός τα ντοκιμαντέρ που μου αρέσουν και εμένα δεν μου προσφέρει τίποτα άλλο η τηλεόραση. Απο πάντα διαφημίσεις και παραπληροφόρηση ήταν. Αύτο που λές για το internet δέν το σχολιάζω καν γιατί μου δίνεις την εντύπωση του TV fun
Αυτό το μαύρο κουτί μάς έχει καταστρέψει και συνεχίζει να το κάνει με αποτέλεσμα να παρακολουθούμε ότι μας δίνουν ή να μην βλέπουμε τπτ, δέν έχουμε και πολλές επιλογές στην δωρεάν τηλεόραση όχι πώς η συνδρομητική είναι καλύτερη..
Ας μη γκρινιάζουμε ακατάπαυστα. Η συνδρομητική είναι φοβερή. Εχθές σκεφτόμουν πώς θα ήθελα να έχω συνδρομητική τουλάχιστον για 3-4 κανάλια. Ντοκιμαντέρ φίλε μου, άπειρα ντοκιμαντέρ.
Εγώ πάντος για μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας επιλέγω το internet όπου έχω το πάνω χέρι.
Δύσκολα να έχεις το πάνω χέρι. Εντάξει, σου προσφέρει αυτή τη ψευδαίσθηση το ίντερνετ.
Leave a comment: