Announcement

Collapse
No announcement yet.

Port Begging ! *The Revenge Thread*

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Νομίζω πως τη σκοπιά του Phantom δε τη σκέφτονται πολλοί.
    Γκρινιάζουμε συνεχώς για τη τροπή που συνέχεια παίρνει το forum αλλά δε κάνουμε τίποτα και γι'αυτό.

Και για να ξεκαθαρίσω τι εννοώ, για την αναταραχή των τελευταίων ημερών θεωρώ υπεύθυνα συγκεκριμένα άτομα ή ομάδες ατόμων.

Πρώτα και κύρια ο Nikol@r@s που άρχισε να κάνει επίτηδες χαζές αγγελίες καθώς και να spammάρει και να ανοίγει topics, αυτό που πάντοτε έκανε καλά εξ'άλλου, έπειτα ο Mesh-SchattenJager-whatever που εδώ και μήνες έμπαινε για να spammάρει και να προσβάλλει, έπειτα ο Strawhat που όπως πάντοτε δε χάνει ευκαιρία να δείξει το ευφυέστατο χιούμορ του. Και μην ακούσω ότι είμαι προκατηλειμμένος, πραγματικά δε θα το ήθελα.
    Έπειτα πολλά απο τα μέλη που με τη σειρά τους ούτε αυτά έχασαν ευκαιρία να προβάλλουν την τόση ιντερνετική εξυπνάδα τους. Εικόνες, ειρωνικά σχόλια για να προλάβουμε τη πρωτιά, και τα spam topics γιγαντώνονται.

Αλοίμονο, δε σας αρέσει το forum στην ισσοροπία που βρισκόταν τις τελευταίες μέρες;
    Ξέρετε εγώ τι έβλεπα τις τελευταίες μέρες; Έβλεπα συζητήσεις για τη βιομηχανία και τα ίδια τα βιντεοπαιχνίδια μέσα σε λίγη ώρα να αποκτούν πολλές σελίδες, έβλεπα ιδέες για threads και έβλεπα και το χαβαλέ εκεί που έπρεπε, χωρίς να πειράζει κανέναν, το αντίθετο μάλιστα!

Σας αρέσει περισσότερο το forum των τελευταίων ημερών; Ή το forum που έδιωξε τόσα καλά μέλη; Ή το forum που κάνει καλά μέλη σαν τον Phantom να κουράζονται, όπως ο ίδιος είπε;

Αν προτιμάτε αυτό το forum συνεχίστε, ίσως να μη προσπαθήσω καν να εμποδίσω.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ρε παίδες, καλός ο χαβαλές αλλά η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική. Τουλάχιστον υπό την οπτική ενός ατόμου που δεν πολυσυμμετέχει, όμως μπαίνει στο forum καθημερινά ώστε να ενημερώνεται (όπως ο υποφαινόμενος λόγου χάριν).

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    Εvans πολυ ανωτερος το παιζεις, αλλα ανωτερος μονο στο να κριτικαρεις, κανουμε μια μαλακια τοπικ κανουμε και κανα σοβαρο, μη μας τα κανεις τσουρεκια και μην ασχολησαι με οτι δε σε αντιπροσοπευει, δε χρηστικες απο κανεναν Mod και ακομα περισσοτερο δε πιστευω πως σε θελει και κανεις για Mod, τις εξυπνακιστικες κριτικες σου χρησιμοποιησε τες για τον εαυτο σου.
    Ok, ειλικρινα, ποιος ο λογος για τον οποιο εγραψες το θεμα;

Θεωρεις οτι δεν ειναι ηλιθιο και ετσι οπως το εγραψες αλλα και οτιδηποτε εξυπηρετει αυτο;

Το να κανεις πλακα με κατι ειναι οκ, αλλα υπαρχει η εξυπνη πλακα και η βλακωδης πλακα. Και επειδη τυχαινει να εισαι και μελος ενος αλλου διαδυκτιακου τοπου στον οποιο τυχαινει να εχω εγω μια υπευθυνοτητα, παρατηρω οτι εκει εισαι κυριος και τυπος και υπογραμος και εδω βγαζεις οτι παπαρια σου κατεβει.

Εαν νομιζει κανεις οτι εδωμεσα μπορει να κανει ο καθενας οτι του κατεβαινει, κανει τεραστιο λαθος.

Και βλεπεις οτι κανενας δεν σου επιτηθεται και κανενας δεν ζηταει να φυγεις ή οτιδηποτε. Αλλα μην περιμενεις να γραφεις κι εσυ κι εγω και ο οποιοσδηποτε οτιδηποτε παπαρια μας κατεβει και να αρεσει και στους αλλους.

Ουτε διωγμο εχουμε, ουτε χουντα ειμαστε εδω μεσα. Δεν ειμαστε ομως και χαβρα των εβραιων. Καταλαβετε το.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Mhpws einai wra na exoume kanena "dump area section"?
    Μπα ώρα για μαζικές διαγραφές ηλίθιων κλειδωμένων θεμάτων είναι.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Γιατί ramp υπάρχει μία τάση συσσώρευσης σκουπιδιών και ηλίθιων κλειδωμένων topic.
    Εvans πολυ ανωτερος το παιζεις, αλλα ανωτερος μονο στο να κριτικαρεις, κανουμε μια μαλακια τοπικ κανουμε και κανα σοβαρο, μη μας τα κανεις τσουρεκια και μην ασχολησαι με οτι δε σε αντιπροσοπευει, δε χρηστικες απο κανεναν Mod και ακομα περισσοτερο δε πιστευω πως σε θελει και κανεις για Mod, τις εξυπνακιστικες κριτικες σου χρησιμοποιησε τες για τον εαυτο σου.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mhpws einai wra na exoume kanena "dump area section"?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γιατί ramp υπάρχει μία τάση συσσώρευσης σκουπιδιών και ηλίθιων κλειδωμένων topic.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    α δε σας άρεσε , κριμα, αντε κελιδωστε το να μη γκρινιάζουν.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Δε ξερω, τι κακο υπαρχει αν εχουμε μερικα σπαμ-καλτ threads; Τα οποια ξεχνιονται απο μονα τους μεσα σε λιγες μερες. Δε χρειαζεται κατευθυνση σε ολα, αμα θελετε σοβαρη συζητηση αντι να μπαινετε σε ολα τα ακυρα topics πειτε τιποτα στα games.
    Για του λόγου το αληθές, είναι καλύτερο να διαγραφτούν τα θέματα, όλα τα άχρηστα που δεν έχουν καν δουλειά εκεί και είναι απαραίτητο κλείδωμα και διαγραφή.

Γιαυτό πάντα ζητώ κλείδωμα και διαγραφή των δικών μου posts, να είμαστε και τακτοποιημένοι και καθαροί.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε ξερω, τι κακο υπαρχει αν εχουμε μερικα σπαμ-καλτ threads; Τα οποια ξεχνιονται απο μονα τους μεσα σε λιγες μερες. Δε χρειαζεται κατευθυνση σε ολα, αμα θελετε σοβαρη συζητηση αντι να μπαινετε σε ολα τα ακυρα topics πειτε τιποτα στα games.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παιδιά δεν επανερχόμαστε σιγά σιγά... Σοβαρά τώρα, έχει γίνει πάρα πολύ κουραστική όλη αυτή η κατάσταση... Και με τα locks κατά τη γνώμη μου δε γίνεται δουλειά, πάρτε τη σκουπα και πετάξτε ότι άχρηστο υπάρχει...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αμφιβαλλω αν μπορει κανεις να καταλαβει για τι πραμα μιλας μονο απο το post σου.

Ειπαμε να βαλουμε μια ταξη στο forum, δε θα καταργησουμε καθε ιχνος χαβαλε/σπαμ κλπ αλλα τετοια topics μονο στο off-topic section χωρανε.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    H απανασταση ειναι η ανασταση των απο πανω;

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied

Now it is the right time to become religious.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

Working...
X