Announcement
Collapse
No announcement yet.
Christmas Cookies Vs Christmas Cake (Seasonal Battle)
Collapse
X
-
Τι είναι το φοινίκι;Έχουμε σπίτι κάτι κουραμπιέδες με φοινίκι μέσα, μμμμμμ...
Δε διαφωνώ πως είναι νόστιμα αλλά δε νομίζω πως τέτοια γλυκά βρίσκεις μόνο τα Χριστούγεννα.Όπως και να έχει, τα μελομακάρονα ναι είναι power, όμως εδώ μιλάμε για πιο ξενόφερτα πράγματα. Έτσι κίαλλιώς Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια όλο και κάποιοι παππούδες μας θα έκαναν.
Leave a comment:
-
...άσε που κάνει το σάλιο σου... γλοιώδες. Ούτε εμενα μου άρεσαν η κουραμπιέδες παλιότερα, τώρα όμως που κάνω διατροφή όταν τύχη να φάω μου φαίνεται λιχουδιά.
Έχουμε σπίτι κάτι κουραμπιέδες με φοινίκι μέσα, μμμμμμ...
Όπως και να έχει, τα μελομακάρονα ναι είναι power, όμως εδώ μιλάμε για πιο ξενόφερτα πράγματα. Έτσι κίαλλιώς Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια όλο και κάποιοι παππούδες μας θα έκαναν.
Leave a comment:
-
Ti lete re paidia, egw kathe xrono trow apo ola ta glyka, kai cookies kai cakes kai melomakarona, mono kourampiedes den trow giati tous syxenomai...
Leave a comment:
-
Οπως και να χει η ουσια ειναι οτι εδω κανεις δεν τρωει "christmas cookies" και περιεργα cakes κακα τα ψεματα.
Μελομακαρονα ftw, κριμα που δεν ξερει τι χανει ο υπολοιπος κοσμος.
Spread the word asap, melomakarona all over the world ftw.
Leave a comment:
-
Ναι είναι γνωστόν ότι ο Άγιος Βασίλης όταν κατεβαίνει από την καμινάδα, διπλα από το δέντρο βρίσκει ένα ποτήρι γάλα με μελομακάρονα.
Leave a comment:
-
Eimai o monos pou nomizei oti to cookie parapempei se mpiskoto?
Leave a comment:
-
Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που "Christmas cookies" θεωρεί τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες και "Christmas Cake" τη βασιλόπιτα (είτε σε κέηκ είτε σε τσουρέκι εκδοχή);
Leave a comment:
-
Όπως είπα και πριν, είχα δοκιμάσει ένα από τα cakes που λέτε, όμως αυτή την φορα πήγα και πήρα ακριβώς το συγκεκριμένο (πιο μικρό είναι σε σχέση με τα αλλα και φαίνεται λιγότερο ελκυστικό στο μάτι). Αποτέλεσμα... ΜΟΥΦΑ, μιλάμε τίποτα ιδιαίτερο, δεν αξίζει, μα-λα-κια. Δεν μπορώ να τρώω συχνά τέτοια πράγματα λόγο διατροφής, και θα κάνω cheat meal σε κάτι τέτοιο? No fucking chance!
Ευτυχώς είχε το ULTIMATE παγωτό σε προσφορα και το χάρηκα:
10 Ευρώ το ένα, όμως είχε δυο μαζί προσφορα. Υπάρχουν κίάλλες γνωστες γεύσεις Cadbury, όμως το συγκεκριμένο είναι ίσος το ανώτερο που έχω γευτεί.
Να κάνω θέμα το καλοκαίρι αν είναι για παγωτά.
EDIT by TheCursed: Αντικατέστησα τις εικόνες με τα links τους. Είναι μεγάλες σε μέγεθος, κάνουν μεν resize, αλλά αργούν να φορτώσουν.
Leave a comment:
-
Ramparter Καλά ρε, μελομακάρονα δεν τρος? Η τα ξέχασες?
Τα cakes που είπε ο Xeno νομίζω κατάλαβα πια είναι, είχα αγοράσει και εγώ πέρσι ένα με καραμέλα ανάμεσα. Είναι όντως ωραία.
Leave a comment:
-
Cookies, γιατι ετσι. Ειχα βρει ενα γαματο μεγαζι με Cookies στο Χαλανδρι αλλα δε θυμαμαι πως το λενε.
Παντως σπιτι μου δε παιζει ουτε Cake σαν αυτα τα OP ουτε Cookies, τα cakes που κανει η μανα μου ειναι πιο παραδοσιακα.

Περισσοτερο τις γιορτες τρωω μελομακαρονα, κανα κουραμπιε, μελομακαρουνα, ισως και κεικ που θα κανει η μητερα μου, μελομακαρονα, καμια τουρτα, μελομακαρονα, ισως και διπλες, μελομακαρονα, κανενα κοκ ή αλλα random γλυκα ζαχαροπλαστιου που θα φερει καποιος επισκεπτης και βεβαια μελομακαρονα.
Leave a comment:
-
Panettone trwme kahe xrono, poly mamaei afto to cake, apeiro respect!
Leave a comment:
Leave a comment: