Announcement
Collapse
No announcement yet.
Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...
Collapse
X
-
Γιατί φίλε GZ,οι πιο πολλές για να κάτσουν,πρέπει είτε νε είναι πιωμένες είτε να τις πας έξω για χορό κλπ.Όμως όσο εγώ είμαι καθηλωμένος εδώ,τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά.Νομίζω;
Να στο πω αλλιώς.Βλέπω και τους άλλους που είναι συνέχεια έξω με γκόμενες.1μιση μήνα κανείς δεν έχει κάνει τίποτα.Ζόρικα τα πράγματα.
Leave a comment:
-
Καλά κλάην,σιγά μη σκάσω για μια τσουπωτή ελληνίδα.Κυνηγάω κάτι Αγγλιδούλες καθώς και μια Πολωνέζα,απλά κουβέντα να γίνεται.
Leave a comment:
-
Xeno έχουμε απ'όλα,αλλά για τους πελάτες,όχι για μας.Είναι και η κρίση,τι να λέμε τώρα...
Ραμπίδη αυτό με το επίτηδες το σκέφτηκα κι εγώ.Χμμμμ.
Leave a comment:
-
Tι σοι ξενοδοχειο ειστε, ουτε ενα απεριτιφ δε σερβιρετε; Κανε θεμα να στοκαρετε τα κελαρια με amaretto.
Κατα τ' αλλα ελπιζω να αποδιδουμε απλα στον καλοκαιρινο ηλιο το οτι ολα τα θεματα εχουν εκτροχιαστει για τα καλα (το συγκεκριμενο θεμα βεβαια εξαρχης παιζει μπαλα σε αλλο επιπεδο οποτε οκ συνεχιστε).
Leave a comment:
-
Πουλα τρελα, παρε κατι (πχ ενα μπουκαλι κρασι) και πηγαινε χτυπα της τη πορτα. Επισης 99% το μηνυμα δε το στειλε κατα λαθος σε σενα, ειναι πολυ "π....νες" σ' αυτα.
Leave a comment:
-
Άσε ρε που θες και φωτογραφία,λιγούρη.Ουστ.
Ground δεν είναι Bro από τη στιγμή που ούτε καν τον έχω δει.Άλλωστε κακά τα ψέματα.Άλλο κεφάλι σκέφτεται,άλλο αποφασίζει.
Leave a comment:
-
Παιδιά μήπως η κοπέλα που αναφέρεται ο Αιον ήταν τόσο εκστασιασμένη με αυτό που της συνέβει/δε μπορούσε να περπατήσει και περίμενε μερικές μέρες να αναπληρώσει δυνάμεις;
Ο Αιον πλακώνεται στις πρωτεΐνες και είναι ντούρος, εκείνη τι;
Για τον Αλταιρ δε ξέρω τι να πω. Μάλλον πρέπει να μπει φωτογραφία της στο φόρουμ για να έχουμε πιο σφαιρική άποψη.
Leave a comment:
-
Σωστός.Ή μπορώ απλά να το βάλω wallpaper και να της πάω το λάπτοπ να της το τρίψω στη μούρη λέγοντάς της, "Το βλέπεις μωρή;Με αυτά λέει ο Dj θα σε ρίξω.Πέσε και παίρνε".Originally posted by Evans View PostΕκτύπωσης τη φωτογραφία και κρέμασε τηνκαπου.
Εγγυημένη επιτυχία λέμε.
Leave a comment:
Leave a comment: