Announcement
Collapse
No announcement yet.
κατι για το facebook
Collapse
X
-
Αμέσως πρόφιλ εκανε και με πρόσθεσε ως φίλο της... Δεν είπε ούτε λέξη...
Leave a comment:
-
τι εννοεις το ιδιο;Originally posted by 丹野 View PostΚαι σε μένα τα ίδια έκανε μια άλλη παπαρώ.
εκανε προφιλ και αμέσως σε εστειλε προσκληση για φιλο (το πιο περιεργο-υποπτο), βαζει καψουρο-τραγουδα, αν και λεει δεν ξέρει απο facebook εβαλε να μην μπορει κανεις να δει τους φίλους (αν έχει) ή να κάνει σχόλια στον τοιχος της ή να την βρίσκουν μόνο φίλοι φίλων. Τι στο διάλο αν πραγματι έκανε facebook πρωτη φορά καμια μα καμιά φιλενάδα της δεν θα έγραφε κάτι έστω σε video που παρέθεσε ''αντε έκανες και συ facebook" τιποτα; εμένα ολα αυτά μου φαινονται τουλάχιστον περίεργα. Αν ειχε καιρο facebook δεν θα μου φαινονταν τοσο περιεργη η ολη φάση.
ασε που ενας φιλος μου πε πως κάπου πρέπει να την έχει δει αυτή, εδώ στην περιοχη μας.
Leave a comment:
-
Και σε μένα τα ίδια έκανε μια άλλη παπαρώ. Την αγνόησα βεβαίως. Ας μην δεχόσουν το friend request της.
Leave a comment:
-
την δέχτηκα, αλλωστε παρέθεσα και ενα μέρος απο τον διάλογο που ειχαμε. Απλώς μου φαινεται πολύ περιεργη η ολη φάση μεσα σε μια ώρα να κανει fb προφιλ και να με προσθέτει στους φίλους, πρωτη φορά μου συνέβη απο το 2009 που έχω fb και απο την άλλη σπάνια δέχομαι αιτηματα φιλιας και αυτά απο άτομα που έχουμε κοινούς φιλους. Υποψιάζομαι ένα δύο άτομα που μπορει να έκαναν κάτι τέτοιο. Επισης και άλλους που ρωτησα μου ειπαν πως αν δεν έχουμε γνωστούς ή δεν ξέρει το mail σου πολύ δύσκολα είναι τυχαίo.
Leave a comment:
-
Ela twra den eisai kai 16 xronwn... kanthn add kai mhn ths milas, an thelei na sou pei kati tha sto pei, an oxi xese.
Leave a comment:
-
Ο paixtis ειναι, εχει κρυφο crash μαζι σου και τωρα που χωρισε αποφασισε να ενδωσει στις αμαρτωλες επιθυμιες του...
Leave a comment:
-
αυτη ειπε κάπου με ειδε και με προσθεσε
οτι νανε δηλαδή λεει
μιλησα μαζι της
γιατι πιστεύω πως λεει παπαριές;-δεν ειναι αν θέλω
απλως πως με προσθεσες
στη τυχη;
-epeidh ekana prosfata fb ...mallon tha se eida kapoy k ekana....
-γιατι έκανες πρωτα εμενα add πρωτο πρώτο και οχι φίλους σου ξερω γω γνωστά άτομα
-otan kaneis fb ...sth arxh bgazei polla atoma agnwsta... kai kaneis merikoys gia na ayxhthounoi filoi.....fusika ekana kai toys gnwstous mou
-ρωτω κυριως επειδή δεν έχουμε κοινους φίλους
Leave a comment:
-
Na se proteinei den mporei alla o kathenas mporei na steilei se kapoion tyxaio friend invite.
Leave a comment:
-
κατι για το facebook
μια κοπέλα πριν καποιες μερες την ημερα που ακριβώς έκανε account με εστειλε στο καπακι friend invite.Δεν την γνωριζω και παραξενευτικα μου φανηκε αρκετά υποπτο. Ετσι αν υποθέσουμε πως οντος δεν με γνωριζει υπάρχει περιπτωση να με έκανε add στην τύχη;
απο οτι γνωριζω στην αναζητησh φίλων μεσω πχ email όπως yahoo βάζεις στο σχετικο σημειο το yahoo mail σου, το facebook συνδέετε με το yahoo και σου προτεινει ως friends όσα ατομα έχεις στην λιστα φιλων του yahoo.
Με λιγα λογια απο οτι εχω καταλάβει χωρις να ξερει το mail μου ή εμενα τον ιδιο (ονοματεπωνυμο) δεν μπορει το fb να με εχει προτεινει ως υποψήφιο φίλο.
δηλαδή δεν μπορει να έγινε στην τυχη αυτο μαλλον με γνωριζει εκ των πρωτέρων.Tags: None
Leave a comment: