Announcement

Collapse
No announcement yet.

Post your desktop

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Μου φάνηκε πολύ μικρό το start button, πολύ μικρά τα εικονίδια και, όταν είδα την γραμμή εργαείων φρίκαρα!(Την έχεις μικρύνει; Εγώ την έχω πολύυυυ μεγλύτερη απο τη δικιά σου, και εγω εχω 1440xsomething
    Ε μεγάλη ανάλυση=μικρά εικονίδια. Πέραν τούτου, 23άρι monitor έχω, δεν έχει νόημα να βάλω μικρότερες αναλύσεις. Τη γραμμή εργαλείων την έχω μικρύνει επειδή έχω πολλά shortcuts (εμένα με βολεύουν πάρα πολύ πάντως, έχω άμεσα προσβάσιμα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ).

Leave a comment:

• Xeno
    replied

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Μου φάνηκε πολύ μικρό το start button, πολύ μικρά τα εικονίδια και, όταν είδα την γραμμή εργαείων φρίκαρα!(Την έχεις μικρύνει; Εγώ την έχω πολύυυυ μεγλύτερη απο τη δικιά σου, και εγω εχω 1440xsomething

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Τι αναλυση εχει το pc σου;
    1920x1080

Αν ρωτάς για το άκυρο μέγεθος της εικόνας, αναγκάστικα να την κάνω crop για λόγους που βαριέμαι να εξηγήσω. Αλήθεια, γιατί ρωτάς; :xp:

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    1. γιατί δε θέλω να διαφημίζω τα προγράμματα που έχω (μου ξέφυγε 1)
    2. το desktop δείχνει πάνω-κάτω τη δραστηριότητα του ατόμου με το pc του. Νομίζω είναι κάτι προσωπικό, oπότε δεν υπάρχει λόγος να τα δει κάποιος (κι επιπλέον δεν ήταν κι ο σκοπός του τόπικ)

;)

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Scatman γιατί δεν φαίνονται οι ενδείξεις που λένε τι ειναι η κάθε συντόμευση;

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δε χρειαζοταν να κανεις quote για να ρωτησεις κατι τετοιο. Δεν κανουμε quote τετοιες εικονες, βαραινουν τη σελιδα ασκοπα.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Evans View Post

Εδώ και 2 χρόνια. Το καλύτερο φόντο ever, έχει και αυτά τα μαύρα πλαίσια πάνω κάτω για να βάζεις τα εικονίδιά σου. Πάνω δεξιά παιχνίδια, κάτω από τα παιχνίδια οι emulateros, κάτω δεξιά ό,τι φαίνεται και κάτω αριστερά διάφορα txt με σημειώσεις και χρήσιμα faqs. Η γραμμή εργαλείων είναι έπος.-
    Τι αναλυση εχει το pc σου;

Leave a comment:

• Scatman
    replied

Tokyo by night, city full of light που λέει κι ένα τραγούδι

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Tha elega wraio kai symazemeno mexri pou proseksa ton xamo pou ginetai katw apo syntomefseis

Egw phga me to RocketDock kai vrhka thn ygeia mou.

Leave a comment:

• Evans
    replied

Εδώ και 2 χρόνια. Το καλύτερο φόντο ever, έχει και αυτά τα μαύρα πλαίσια πάνω κάτω για να βάζεις τα εικονίδιά σου. Πάνω δεξιά παιχνίδια, κάτω από τα παιχνίδια οι emulateros, κάτω δεξιά ό,τι φαίνεται και κάτω αριστερά διάφορα txt με σημειώσεις και χρήσιμα faqs. Η γραμμή εργαλείων είναι έπος.-

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Ανασταίνω το thread

Uploaded with ImageShack.us

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Παααααάμε ρε Windows 7.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied