Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χριστούγεννα 2013-2014
Collapse
X
-
Καλά Χριστούγεννα! Καλές γιορτές!
Έλα πείτε την αλήθεια. Σας άρεσε!!
Ωραία κομματάρα Αντώνη!
Leave a comment:
-
Φοβερό! Να φανταστείς μου αρέσουν οι Savatage αλλα πρόσφατα έμαθα για αυτό το κομμάτι.
Leave a comment:
-
Ο Jim Carrey το λέει καλύτερα.
Standard ταινία και φέτος το A Christmas Carol.
Προσωπικά δεν έχω κανονίσει συγκεκριμένο πρόγραμμα, χαλαρά. Πέρσι τα πέρασα στο Λονδίνο, όμως δεν με χαλάει να μείνω στο νησί μου με φίλους και άτομα που αγαπώ. Ίσος μικρές εκδρομές σε άλλες πόλεις, σε shopping malls και για shopping γενικά (και με μέτρο), εξορμήσεις σε χωριουδάκια (η Κύπρος είναι μικρή), και βόλτες με τους σκύλους μου.
Αν και έφαγα τα πάντα αυτό τον καιρό, λέω να παραγγείλω και κανένα κουτί σοκολάτες Daim να βρίσκετε. Τα μελομακάρονα και η βασιλόπιτα είναι σταθερές αξιες εννοείτε. Ίσος κάνω και OREO cheesecake που έχει καιρό και το πεθυμήσαμε.:dr00l:
Ο Άγιος Βασίλης θα μου φέρει ένα Wii U με το Zelda και το νέο Mario, κάποια ρούχα, πρωτεΐνη κρεατίνη pre-workout, μου έστειλε και ήδη μια μηχανή καφέ που ήθελα, δεν έχω παράπονο. Θα κάνω και κάποια δώρα, ότι μπορώ.
Αγαπώ τα Χριστούγεννα και προσπαθώ να νιώσω το Christmas Spirit όσο γίνετε. Θα κατεβάσω και το app Christmas Radio για όταν τριγυρνάω μέσα στο σπίτι.
Κάποιο τραπέζι σε συγγενείς ή φίλους θα υπάρξει, και έξοδοι εννοείτε αν και σκέφτομαι κατά ποσο αξίζει να δόσεις 40-80 ευρώ για είσοδο κάπου σε ημερες όπως η παραμονή Πρωτοχρονιάς για παράδειγμα.
Leave a comment:
-
Bah Humbug!Μισω τα Χριστουγεννα, παιδακια που γελανε, παιζουν κι ειναι χαρουμενα αντι να διαβαζουν, αφηστε που περιμενουν και τον αγιο βασιλη. Μου τη δινει η χαρα στους αλλους ανθρωπους...
Leave a comment:
-
Μισω τα Χριστουγεννα, παιδακια που γελανε, παιζουν κι ειναι χαρουμενα αντι να διαβαζουν, αφηστε που περιμενουν και τον αγιο βασιλη. Μου τη δινει η χαρα στους αλλους ανθρωπους...
Μονο τα θρυλικα χριστουγεννα του 98 ηταν γαματα! Banjo Kazooie & Ocarina of Time ανελεητα sessions εναλλαξ.
Ανυπομονω για τις γιορτες, η καλυτερη περιοδος του χρονου
Leave a comment:
-
Ακόμα δεν έχει παίξει ο antenna to Batman Returns. Christmas is postponed
Leave a comment:
-
Aion διαδραματίζεται Χριστούγεννα ο τίτλος,χιονίζει,παντού είναι στολισμένα και παράλληλα παίζει Χριστουγεννιάτικη μουσική σε σημεία.
Δε σ'αρέσει ο Batman;Ban πρέπει κανονικά,αλλά έχε χάρη που είναι Χριστούγεννα.
Leave a comment:
Leave a comment: