Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χριστούγεννα 2013-2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    1. Μπήκε ο μηνας. Δεν είναι μονο η μέρα τον Χριστουγέννων ρε, είναι αυτές η μέρες γενικά, τα γλυκα, shopping, ταξίδια, gifts, τα festivities, όλα...
    2. Τι σχέση έχει με τα Χριστούγεννα? Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την σειρά. Εκτος του ότι δεν είμαι φίλος του Batman και του dark κόσμου του, δεν μου αρέσουν ιδιαιτερα τέτοιου είδους παιχνίδια, stealth και τέτοια. Θα το δοκιμάσω όμως κάποια στιγμή.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    1)Είναι νωρίς ακόμα.
    2)Παίξε Batman Arkham Origins.Χριστουγεννιάτικος τίτλος.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Απότι φαίνεται σε αυτό το forum δεν αρέσουν τα Χριστούγεννα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kατά τις 10-15 Δεκέμβρη αρχίζω και μπαίνω σε κλίμα Χριστουγέννων όταν δηλαδή μπαίνει και το δένδρο

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Έτσι, να τα νιώσουμε καλά να έρχονται. Από τα μέσα του μηνα άρχισαν να μυρίζουν. Christmas is like sex and zombies, you can never get enough!

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    ακομα δε τελειωσε ο νοεμβριος καλα καλα και μιλατε για χριστουγεννα?
    μου θυμισε αυτο το αρθρο

ΕΚΑΛΗ - Σάλος ξέσπασε στο βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας όταν ανακαλύφθηκε οικογένεια η οποία δεν είχε στολίσει ακόμα το σπίτι της για τα ερχόμενα Χριστούγεννα, παρά το γεγονός οτι ο Νοέμβριος έχει ήδη περάσει τα μισά του.

Οικογένεια που δεν έχει στολίσει ακόμα για τα Χριστούγενα ανακαλύφθηκε στην Εκάλη

Leave a comment:

• Aion
    started a topic Χριστούγεννα 2013-2014

Χριστούγεννα 2013-2014

Πλησιάζουμε και πάλι στον πιο αγαπημένο μηνα του χρόνου, με την γη να μην έχει καταστραφεί ούτε και φέτος. Όπου νάνε μπαίνει ο Δεκέμβρης λοιπόν. Πως θα περάσετε φέτος τα Χριστούγεννα? Αυτές τις άγιες ημερες. Τι είναι για εσάς τα Χριστούγεννα? Τι θα κάνετε για να νιώσετε το Christmas spirit? Τι θα σας φέρει ο Άγιος Βασίλης? Θα κάνετε δώρα? Ποσα μελομακάρονα μπορείτε να καταβροχθίσετε σε μια καθισιά?

Ότι έχει σχέση λοιπόν με τα Χριστούγεννα. Speak.

Working...
X