Announcement
Collapse
No announcement yet.
Άκυρα περιστατικά...
Collapse
X
-
Το θέμα δεν είναι ο/η όποια να 'ναι. Ακριβώς αυτή η στάση είναι η εγγληματικότερη. Ο καθένας/-μία μπορεί να είναι φορέας, ακόμη και αν έχει πάει και μόνο με έναν/μια. Ούτε το βλέπεις ούτε ο ιός ξεχωρίζει άτομα ανάλογα με το φανείν. Δεν έχει κάποια σημασία αυτό. Ανευθυνότητα δεν είναι να πας με όποιον/αν να'ναι. Αυτά τα λέει η ψευδό σοβαροφανής πουριτανιστική κοινωνία που κάνει μια πράξη ταμπού ενώ την κάνουν όλοι. Ανευθυνότητα είναι να πας χωρίς προφυλακτικό. Αλλά αυτή η αδιαφορία των τελευταίων χρόνων, κυρίως στα νεότερα άτομα είναι αυτή που ανεβάζει τα στατιστικά τον μολυσμένων ατόμων κάθε χρόνο. Ατόμων που συχνά δεν το μαθαίνουν πριν να είναι πολύ αργά και ως μη όποιο να 'ναι άτομο μεταδίδουν τον ιό σε άλλα μη όποια να 'ναι άτομα και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί χειρότερα.Originally posted by Azrael View PostΓι αυτο ειπα:
Αν καποιος ειναι τοσο ανευθυνος και παει με οποια να ναι τοτε καλα να παθει.
Αλλά τέλος πάντων αυτό είναι μια άλλη ιστορία και είμαι εκτός θέματος.
Leave a comment:
-
Γι αυτο ειπα:Απλα προσεξτε με ποια πηγαινετε
Αν καποιος ειναι τοσο ανευθυνος και παει με οποια να ναι τοτε καλα να παθει.
Leave a comment:
-
Και μετά απολαύστε μια αναπαυτική ζωή με χαπακοτέιλ και παρενέργειες...Originally posted by Azrael View PostMη χρησιμοποιητε καν προφυλακτικα.Τζαμπα λεφτα 88 λεπτα το ενα ελεος, τρια τετοια=1 καπνος holborn.Τι λετε ρεεεεεεεεε.Απλα προσεξτε με ποια πηγαινετε.Εκτος αν καποιος το κανει μια φορα το χρονο οποτε 88 λεπτα για δωδεκαμηνο ειναι ok.
Μπορεί να γράφτηκε για πλάκα αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να γίνονται με τέτοια θέματα πλάκα
Leave a comment:
-
Mη χρησιμοποιητε καν προφυλακτικα.Τζαμπα λεφτα 88 λεπτα το ενα ελεος, τρια τετοια=1 καπνος holborn.Τι λετε ρεεεεεεεεε.Απλα προσεξτε με ποια πηγαινετε.Εκτος αν καποιος το κανει μια φορα το χρονο οποτε 88 λεπτα για δωδεκαμηνο ειναι ok.
Leave a comment:
-
Τα μεταχειρισμένα προφυλακτικά, με καλό πλύσιμο, καμιά παραμάνα και λίγη υπομονή γίνονται σαν καινούρια. Να το δοκιμάσετε. Κρίση έχουμε, δεν είναι καιρός για έξοδα.
Leave a comment:
-
...ή απλα να εκτονωθουν απο το γεγονος οτι η ζωη τους ειναι πιο αχρηστη και απο μεταχειρισμένο προφυλακτικο...
Leave a comment:
-
Καλά κάνατε που δεν τους πλακώσατε. Εκτός ότι είναι για λύπηση, για αυτό ζουν, να φτιάχνουν βεντέτες. Δεν τους πείραξε το μπλουζάκι, καινούριους εχθρούς ήθελαν να φτιάξουν.Originally posted by Somari View PostΑνεβαίνει παιδί στη σχολή με μπλούζα ΑΕΚ.Τον κοζάρουν αγάμητοι χούλιγκανς ζωγραφιώτες βάζελοι.Ανεβαίνουν στη σχολή 10.Τον βρίζουν,του ζητάνε να βγάλει τη μπλούζα και τον χτυπάν με ένα κράνος.Μαζεύονται 100 φυσικοί και τους πάνε περίπατο.Δεν έπεσε ξύλο αλλά νομίζω τους πόνεσε περισσότερο από 100 μαχαιριές που τους γ%^&σανε τον τσαμπουκά.
Μα ρε μαλάκα Χούλιγκαν,πόσο μυαλό έχεις;Που πας ξυπόλυτος στα αγγούρια γ#$ω τη μάνα σου;Πιστεύεις ότι θα κάνεις ότι γουστάρεις σε μια σχολή γεμάτη φοιτητές;Εκτός των άλλων,πόσο καμμένος είσαι να στήνεσαι και να κοιτάς αν κάθε στιγμή ανεβαίνει κάποιος με μπλούζα άλλης ομάδας ώστε να φωνάξεις παρέα να κάνεις τσαμπουκά;
Leave a comment:
-
Το ίδιο ένιωθα κι εγώ όταν βγήκα από το στάδιο του "Ακούω 24/7 Meshuggah". Πολύ δήθεν και light μου φαίνονταν όλοι.Originally posted by Altair View PostΈχω χοντρό πρόβλημα.Έβαλα σήμερα να ακούσω ένα δίσκο από Aura Noir,τον οποίο λατρεύω,τον έχω λιώσει στις ακροάσεις,αυτό που ακούω τώρα καταλαβαίνω ότι είναι καλό,αλλά μετά από κάνα μήνα συνεχών ακροάσεων SLAYER όλα αυτά ου φαίνοτναι πολύ δήθεν,κακούληδες χωρίς λόγο κλπ...ΦΑΚ!
Τώρα, ευτυχώς, μετά από αρκετό soft πράγμα ήρθα στα ίσα μου.
Leave a comment:
-
Έχω χοντρό πρόβλημα.Έβαλα σήμερα να ακούσω ένα δίσκο από Aura Noir,τον οποίο λατρεύω,τον έχω λιώσει στις ακροάσεις,αυτό που ακούω τώρα καταλαβαίνω ότι είναι καλό,αλλά μετά από κάνα μήνα συνεχών ακροάσεων SLAYER όλα αυτά ου φαίνοτναι πολύ δήθεν,κακούληδες χωρίς λόγο κλπ...ΦΑΚ!
Leave a comment:
-
Είναι να θέλεις να τους σκοτώσεις.Originally posted by Somari View PostΑνεβαίνει παιδί στη σχολή με μπλούζα ΑΕΚ.Τον κοζάρουν αγάμητοι χούλιγκανς ζωγραφιώτες βάζελοι.Ανεβαίνουν στη σχολή 10.Τον βρίζουν,του ζητάνε να βγάλει τη μπλούζα και τον χτυπάν με ένα κράνος.Μαζεύονται 100 φυσικοί και τους πάνε περίπατο.Δεν έπεσε ξύλο αλλά νομίζω τους πόνεσε περισσότερο από 100 μαχαιριές που τους γ%^&σανε τον τσαμπουκά.
Μα ρε μαλάκα Χούλιγκαν,πόσο μυαλό έχεις;Που πας ξυπόλυτος στα αγγούρια γ#$ω τη μάνα σου;Πιστεύεις ότι θα κάνεις ότι γουστάρεις σε μια σχολή γεμάτη φοιτητές;Εκτός των άλλων,πόσο καμμένος είσαι να στήνεσαι και να κοιτάς αν κάθε στιγμή ανεβαίνει κάποιος με μπλούζα άλλης ομάδας ώστε να φωνάξεις παρέα να κάνεις τσαμπουκά;
Εδώ Θεσσαλονίκη κάτι μαλάκες Hooligans έχουν βάψει το Άγαλμα του Μεγαλέξανδρου με graffiti "123" και οι μπάτσοι τους ψάχνουν ακόμα.
Εγώ λέω να τους σκοτώσουν για να ησυχάσουμε, έτσι "ένας μαλάκας λιγότερος".
Leave a comment:
-
Ανεβαίνει παιδί στη σχολή με μπλούζα ΑΕΚ.Τον κοζάρουν αγάμητοι χούλιγκανς ζωγραφιώτες βάζελοι.Ανεβαίνουν στη σχολή 10.Τον βρίζουν,του ζητάνε να βγάλει τη μπλούζα και τον χτυπάν με ένα κράνος.Μαζεύονται 100 φυσικοί και τους πάνε περίπατο.Δεν έπεσε ξύλο αλλά νομίζω τους πόνεσε περισσότερο από 100 μαχαιριές που τους γ%^&σανε τον τσαμπουκά.
Leave a comment:
-
Ήδη σκεφτόμουν να φτιάξω topic, αλλά λέω όχι γιατί μετά θα γαβγίζουνε ορισμένοι.
Leave a comment:
Leave a comment: