Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamers Odyssey στο facebook
Collapse
X
-
Κακο δεν ειναι ισα ισα, στη τελικη μπορει να μπει και κανενας αλλος οπως λεει και ο Titus, απλα ας κρατησουμε ενα πιο casual επιπεδο στο facebook μη το παιξουμε hardcore και φοβηθει ο κοσμος..
-
Πολυ μοδα εχει γινει το ποκερ στο facebook.. ultimate waste of time για εμενα, αν ξερεις καλα παιξε με κανονικα λεφτα.. ;)
Τραγικο επισης που εχει επιλογη να αγορασεις ψευτικα λεφτα με κανονικα.. ελεος πραγματικα ποσο κοροιδο μπορει να ειναι κανεις...
Leave a comment:
-
Να αρχισουμε να δινουμε oνοματα και να ανταλλαζουμε αιτηματα φιλιας?
Τζεντα εισαι υπερβολικος και μαλλον δε γνωριζεις γιαυτο που μιλας.
Τα groups ειναι μια διαδεδομενη διαδικασια στο φεις που απλα δημιουργεις κατι σαν κοινοτητα. Οσοι κανουν join μπορουν να συμμετεχουν σε συζητησεις που εχει οτο γκρουπ, να οργανωνουμε διαγωνισμους σε παιχνιδια του φεις κτλ
Η ιδεα του Big Boss εχει να κανει στο να συγκεντρωθουμε περισσοτερο αφου οι περισσοτεροι εχουμε accounts ετσι κι αλλιως
Leave a comment:
-
Χρειάζεται να σπάσει η κοινότητα σε υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιούν όλοι;
Αν κάποιοι θέλουν να έχουν κοινές δραστηριότητες μακριά από αυτό το site είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Εγώ πάντως είμαι κατά σε αυτόν τον κατακερματισμό, πόσο μάλλον όταν κάτι έχει το ίδιο όνομα, αλλά όχι τον ίδιο υπέυθυνο.
Leave a comment:
-
Αυτο που λεει ο ChrisTop για poker nights στεκει.Ψηθειτε,να σας παρω τα σωβρακα.
Leave a comment:
-
Προσωπικά με το Facebook δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις, αλλά αναγνωρίζω τη δημοφιλία του και το ότι μπορεί να προσελκύσει κανένα χριστιανό να γίνει μέλος. Αν κάποιος σας θέλει να ξεκινήσει κάτι ανάλογο (γιατί εγώ αποκλείεται), ας έρθει σε επαφή μαζί μου για το τι και πως.
Leave a comment:
-
Να πω ότι δε βρίσκω κανένα νόημα; Το φόρουμ είναι για να συζητάμε, τι ακριβώς παραπάνω θα κάνουμε στο facebook;
Leave a comment:
-
Poly spania mpainw facebook alla exw logariasmo, an anoiksete kati tha graftw...
Leave a comment:
-
Μην το σκέφτεσε ρε, άνοιξε groupάκι να χωθούμε μέσα, να κανονίσουμε και poker nights.
Leave a comment:
-
Gamers Odyssey στο facebook
Kαλημέρα παιδιά, ποια είναι η γνώμη σας;
Tags: None
Leave a comment: