Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamato.info

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Εκλεισε και ο warezakias ?

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Δεν είναι θέμα ελευθερίας, είναι θέμα πιστεύω πειρατείας. Απλά δεν μας αφήνουν να διανείμουμε παράνομα.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΟ/ΣΥΝΟΜΟΣΙΩΛΟΓΙΚΟ POST

Βασικά το gamato είναι ( ή ίσως ήταν) ένα απίστευτο site για ελληνικού περιεχομένου (μ ουσική, ταινίες, σειρές και άλλα) torrents, και όπως λέει και ο Tannosuke, μεταγλωτισμένες ταινίες και σειρές. Είχε τα πάντα. Η', για να μη γινόμαστε υπερβολικοί, είχε ό,τι εγώ (και άλλι απ'ότι έχω ακούσει) ήθελα Αυτό που δυστυχώς άκουσα είναι ότι το κλείσανε (όπως και συμβαίνει/θα συμβεί ( ; ) με άλλα ελληνικά torrent sites). Συνδυασμένο με το κλείσιμο του mininova, πιστεύω ότι είναι η αρχή της "εξαφάνισης" των torrent sites τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα (άκουσα κάτι σχετικό) , πράγμα πολύ λυπηρό όπως και αν το δει κανείς. Από το γεγονός αυτό καθαυτό, ότι δηλαδή τέρμα το "free" υλικό μέχρι και ότι είναι μια (έστω κα μικρή) πτυχή του περιορισμού της ελευθερίας του internet. Φήμες μόνο ; Μακάρι. Χθες που είχα πιει και 2-3 ποτά, είχα φτάσει σε επίπεδα καταστροφολογίας με φράσεις του τύπου "τέρμα πια η ελευθερία", σήμερα είμαι λίγο πιο λογικός, αλλά και πάλι.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ το έχω ακούσει το Gamato αλλά αυτό είναι για μεταγλώτιση οτιδήποτε και το αποφεύγω.

Όπως και ο G-Z, έτσι κι εγώ...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ούτε εγώ το ξέρω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sorry alla gia torrent sites xrhsimopoiw alla, poly kalytera

Leave a comment:

• Treetop
    replied
    Ε που να ξέρουν οι λεφτάδες από torents..

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    και γω

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    εισαι παρακατω απτους ασχετους
    edit :

Κι εσυ azrael αγορι μου

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw prwth fora to akouw to site.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    αν αναλογιστεις οτι ολοκληρη η ιντερνετ Ελλαδα μπαινει στο Gamato.info (πραγματικα το ξερουν και οι πιο ασχετοι), λογικα θα εχουν προβλημα με τους servers τους

Leave a comment:

• Treetop
    started a topic Gamato.info

Gamato.info

Είναι σχεδόν μία μέρα down.
    Ξέρετε μήπως τι μπορεί να έχει συμβεί ?
Working...
X