Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πωλείται Dsi με Games:τιμή πολύ χαμηλή και τα μεταφορικά
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Guest repliedΑς κλειδωθεί πουλήθηκε
-
Αααααα ρε Νικολαρα μια χαρά το ξεκίνησες το θέμα και στη συνέχεια το γάμησες
Whyyyyyy!
Ο Bart τελικά έχει διορατικές ικανότητες!
Leave a comment:
-
Καλά όχι ότι με ενδιαφέρει,αλλά αν όντως το δώσεις στο μεγαλύτερο πλειδότη είσαι gtpk.Τέτοιες πουστιές και κουτοπονηριές μου τη δίνουν στα νεύρα.
Leave a comment:
-
Ο εντοπιστής μου λέει ότι ο Nikol@r@s θα έχει προβλήματα και θα ετοιμάζεται για το μόνιμο ban...
Εγώ πάντως δεν ανακατεύομαι...
Leave a comment:
-
Προφανώς; :xp:
Τέλος πάντων, αν το πάρει κάποιος υπό αυτές τις προϋποθέσεις, κακό του κεφαλιού του.
Leave a comment:
-
Guest repliedΌταν στο ζητάνε 5 άτομα σε ποιόν θα το δώσεις?Η Λογική λέει σε αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα!
Leave a comment:
-
Θέλει η ******* να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Φιρί φιρί το πας να τα ξανακούσεις. Σοβαρά πάντως δεν κάνουν έτσι δουλειές. Αν ήθελες πλειστηριασμό ας το έβγαζες στο ebay. Εμένα δε με νοιάζει αλλά με τη συμπεριφορά σου αυτογελοιοποιείσαι ακόμα μια φορά (εκτός αν θεωρείς πως έχει πλάκα οπότε γελάς μόνος σου).
Και δυστυχώς τώρα ταιριάζει αυτό...
Leave a comment:
-
Guest repliedΣκάσε ρε ερι που θα μου πεις προκλητική στάση!Το Game το έβγαλα από το πρώτο ποστ και ενημέρωσα!Αρα ειμαι ok
Leave a comment:
-
Χμμ.. αλλαγη αγγελιας χωρις προειδοποιηση, παραπλανηση καταναλωτη, προκλητικη σταση απεναντι στους mods.. χμμ...
Leave a comment:
-
Noμίζεις ότι κάποιος θα δώσει παραπάνω από το αρχικό ποσό και μάλιστα με ένα λιγότερο παιχνίδι; Λολ δηλαδή, το λες και δημόσια. Failness overload.
Leave a comment:
-
Guest repliedΌπως φαίνεται το Dsi μου θα μπει σε πλειστηριασμό μιας και μου το έχουν ζητήσει 5 άτομα.Θα περιμένω λίγο ακόμη μήπως και το ζητήσουν και άλλοι.Τα πράγματα είναι απλά:όποιος δώσει τα περισσότερα το παίρνει.
Υ.Γ:Gta china wars το πήρε ο ξάδερφος οπότε έμεινς 3 games.
Leave a comment:
-
Μάλλον ο BartMan εννοεί την προηγούμενη φορά με την αγγελία και μάλλον τον βλέπω να σκέφτεται "Όχι πάλι!"...
Leave a comment:
-
Όντως κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται.Αν δεν είχα πάρει ακόμα ds θα το τσίμπαγα με τη μία.
Leave a comment:
Leave a comment: