Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV SONY 29'' ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΜΕ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Parepiptontos egw vlepw psifiaka sth palia kalh CRT mou kai ola kala.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ή ανακύκλωση ή αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις καινούργια LCD τη δίνεις στο μαγαζί και μπορεί να σου κάνουν έκπτωση. Επίσης Tanno, τα νέα ψηφιακά κανάλια δεν παίζονται από όλες τις LCD TVs παρά μόνο από αυτές που έχουν ενσωματωμένο mpeg 4 decoder. Αν δεν έχουν τότε μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστό decoder για την LCD/CRT σου.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Ανοιξα την τηλεόρασή μου και δεν έπαιζε τον ΑΝΤΕΝΝΑ!!! Τον πήραν ήδη μεταγραφή οι LCD?
    Ναι... Και σε μένα το ίδιο. Είναι που η digea, μία εταιρεία μετάδοσης καναλιών για LCD τηλεοράσεις, συνεργάζεται με τα μεγάλα κανάλια και έτσι έγινε.

Μόλις πρόσφατα έχω πάρει την LCD που την πήρε ο μπαμπάς μου για να αλλάξει τις τηλεοράσεις. Ακόμα είμαι λίγο noob στο να τις ρυθμίζω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου τα εμφανίζει ακόμα τα 4 κανάλια(ΑΝΤ1, STAR, Alpha + MEGA) και δεν ξέρω πως σκατά να την ρυθμίσω ώστε να τα πιάσει... :/

Μίας που το έφερε το θέμα, ξέρει κανείς τι σκατά θα κάνουμε τις CRT τηλεοράσεις ? Να τις δώσουμε πίσω στις εταιρείες για ανακύκλωση ?

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Πρέπει να σκεφτούμε καλά τη πιθανότητα να κάνει πλάκα επειδή το μεσημέρι έλεγε στο chatbox πως δεν έχει κάποια νέα αγγελία. Ως εκ τούτου, ίσως να έχει καταλάβει πως τον δουλεύει ψιλό-γαζί το μισό φόρουμ για τις περασμένες γελοίες αγγελίες του και είπε να παίξει μπάλα και εκείνος.

Originally posted by Evans
    Ραφαελ που είναι το κολάζ λέμε;

Λίγο ακόμα... Υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν δώσει. Θα το κανονίσω όμως.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ανοιξα την τηλεόρασή μου και δεν έπαιζε τον ΑΝΤΕΝΝΑ!!! Τον πήραν ήδη μεταγραφή οι LCD?

Leave a comment:

• nikol@r@S2
    Guest replied
    Ε ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

edit
    Originally posted by TannoSake View Post
    Δυστυχώς δεν θα πουληθεί, καθώς στην Ελλάδα θα ακυρωθούν όλα τα κανάλια στις CRT τηλεοράσεις και θα πάνε όλα στις LCD.
    ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ean htane Bravia kati ginotane...

Leave a comment:

• nikol@r@S2
    Guest replied
    600 ευρω την είχα πάρει

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ξερεις,300ε καναν αυτες οι τηλεορασεις το 2005,που πας ρε καραμητρο.

Leave a comment:

• armstrong
    replied
    Originally posted by nikol@r@S View Post
    200 μούτζες δίνω:phil:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ραφαελ που είναι το κολάζ λέμε;

Leave a comment:

• nikol@r@S2
    Guest replied
    Μπορεί να αγοράσεις με 20-30 έναν αποκωδικοποιητή και θα είσαι κομπλέ.Αν εξαιρέσεις τον όγκο δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κάποιον να έχει μια 29 τηλεόραση και μάλιστα Sony με μόνο 200ευρώ.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Δυστυχώς δεν θα πουληθεί, καθώς στην Ελλάδα θα ακυρωθούν όλα τα κανάλια στις CRT τηλεοράσεις και θα πάνε όλα στις LCD.

Leave a comment:

• nikol@r@S2
    Guest started a topic TV SONY 29'' ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΜΕ...

TV SONY 29'' ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΜΕ...

Πωλείται τηλεόραση Sony 29'' σε άριστη κατάσταση,αγορασμένη καλοκαίρι 2005.Eίναι 100HZ Trinitron BBE Digital.Τιμή 200ευρώ

Working...
X