Announcement
Collapse
No announcement yet.
TV SONY 29'' ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΜΕ...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ή ανακύκλωση ή αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις καινούργια LCD τη δίνεις στο μαγαζί και μπορεί να σου κάνουν έκπτωση. Επίσης Tanno, τα νέα ψηφιακά κανάλια δεν παίζονται από όλες τις LCD TVs παρά μόνο από αυτές που έχουν ενσωματωμένο mpeg 4 decoder. Αν δεν έχουν τότε μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστό decoder για την LCD/CRT σου.
Leave a comment:
-
Ναι... Και σε μένα το ίδιο. Είναι που η digea, μία εταιρεία μετάδοσης καναλιών για LCD τηλεοράσεις, συνεργάζεται με τα μεγάλα κανάλια και έτσι έγινε.Originally posted by Somari View PostΑνοιξα την τηλεόρασή μου και δεν έπαιζε τον ΑΝΤΕΝΝΑ!!! Τον πήραν ήδη μεταγραφή οι LCD?
Μόλις πρόσφατα έχω πάρει την LCD που την πήρε ο μπαμπάς μου για να αλλάξει τις τηλεοράσεις. Ακόμα είμαι λίγο noob στο να τις ρυθμίζω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου τα εμφανίζει ακόμα τα 4 κανάλια(ΑΝΤ1, STAR, Alpha + MEGA) και δεν ξέρω πως σκατά να την ρυθμίσω ώστε να τα πιάσει... :/
Μίας που το έφερε το θέμα, ξέρει κανείς τι σκατά θα κάνουμε τις CRT τηλεοράσεις ? Να τις δώσουμε πίσω στις εταιρείες για ανακύκλωση ?
Leave a comment:
-
Πρέπει να σκεφτούμε καλά τη πιθανότητα να κάνει πλάκα επειδή το μεσημέρι έλεγε στο chatbox πως δεν έχει κάποια νέα αγγελία. Ως εκ τούτου, ίσως να έχει καταλάβει πως τον δουλεύει ψιλό-γαζί το μισό φόρουμ για τις περασμένες γελοίες αγγελίες του και είπε να παίξει μπάλα και εκείνος.
Originally posted by EvansΡαφαελ που είναι το κολάζ λέμε;
Λίγο ακόμα... Υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν δώσει. Θα το κανονίσω όμως.
Leave a comment:
-
Ανοιξα την τηλεόρασή μου και δεν έπαιζε τον ΑΝΤΕΝΝΑ!!! Τον πήραν ήδη μεταγραφή οι LCD?
Leave a comment:
-
Guest repliedΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ
Leave a comment:
-
Guest replied600 ευρω την είχα πάρει
Leave a comment:
-
Ξερεις,300ε καναν αυτες οι τηλεορασεις το 2005,που πας ρε καραμητρο.
Leave a comment:
-
200 μούτζες δίνω:phil:Originally posted by nikol@r@S View PostΠωλείται τηλεόραση Sony 29'' σε άριστη κατάσταση,αγορασμένη καλοκαίρι 2005.Τιμή 200ευρώ
http://img704.imageshack.us/img704/7489/tv4.jpg
Leave a comment:
-
Guest repliedΜπορεί να αγοράσεις με 20-30 έναν αποκωδικοποιητή και θα είσαι κομπλέ.Αν εξαιρέσεις τον όγκο δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κάποιον να έχει μια 29 τηλεόραση και μάλιστα Sony με μόνο 200ευρώ.
Leave a comment:
-
Δυστυχώς δεν θα πουληθεί, καθώς στην Ελλάδα θα ακυρωθούν όλα τα κανάλια στις CRT τηλεοράσεις και θα πάνε όλα στις LCD.
Leave a comment:
-
TV SONY 29'' ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΜΕ...
Πωλείται τηλεόραση Sony 29'' σε άριστη κατάσταση,αγορασμένη καλοκαίρι 2005.Eίναι 100HZ Trinitron BBE Digital.Τιμή 200ευρώ
Tags: None
Leave a comment: