Announcement
Collapse
No announcement yet.
Κονε ζητειται με μεταλλου.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ο Άζραελ μου ζήτησε με ΠΜ να διαγράψω το θέμα γιατί αρκετά σπάμαρε λέει και δε θέλει να το ξεφτιλίσει, αλλά σεβόμενος το δημιουργό και το έργο του απλά θα το κλειδώσω. Εκτός των άλλων έριξα πολύ γέλιο.
-
Θα τα εχεις αυριο στη Σαλονικη εκτος αν με πιασει βαρεμαρα και δε παω πουθενα.
Leave a comment:
-
Έχω καλή πρόταση, αλλά θέλω να ακούσω τι δίνεις. Είναι φίλη κολλητού βλέπεις και δεν μπορώ να του παίξω έτσι εύκολα την μπινιά. Η συνείδησή μου κοστίζει αρκετά.
Leave a comment:
-
E οχι και τα δυο μαζι ρε.Χριστε μου ελεος.
Αλλο το κασκολ και αλλο τα βαζα,γι αυτο εβαλα και κομμα.
Tεσπα βρηκα,δεν ηταν δυσκολο.Μου κοστισε μονο ενα μαυρο GameCube με τα RE για τη μιζα.
Leave a comment:
-
Παιδια δε τιθεται θεμα αν θα τα βγαλω περα με καποια σαν αυτη.Το θεμα ειναι αν θα τα βγαλει αυτη περα.Την εχω τοσο μεγαλη που δε χρειαζομαι καν κασκολ,οταν ξυπναω το πρωι και περπαταω στο δωματιο περνω σβαρνα τα βαζα απο τα τραπεζακια.
Leave a comment:
-
Για να την ικανοποιήσεις θα θέλει να ξέρεις στάσεις τύπου: "του πολεμιστή", "σπαθάτο", "headbanger's", "βαρύ μέταλλο", "το σφυρί του Θόρ", "ανάποδη Valhalla" κλπ
Leave a comment:
-
Kai egw provlepw kati kooula thn wra tou sex opws as poume "glypse mou to mati" ktl ktl
Leave a comment:
-
Έτσι όπως τη βλέπω τη τύπισσα, πάνω από μια φορά σεχ τη βδομάδα δύσκολα θα βγάζει κανείς μαζί της. Αν δε παρουσίαζε μερικές...ιδιαιτερότητες, θα σου πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά τη κούκλα του Scatman.
Leave a comment:
-

Από ότι κατάλαβα ζητάμε κάτι τέτοιο...
Αν οι Manowar είναι απαιραίτητο κριτήριο δύσκολα θα βρεις κάτι όπως το από πάνω.Ίσως σε +120 κίλα όποτε φτάνουμε τα 182 περίπου.
Το κακό είναι πως και να βρεις την 182άρα το πιο πιθανόν είναι να έχει βγάλει πουλί από την αντρίλα των Manowar...
Leave a comment:
Leave a comment: