Νικολαρα, θα σου πω ενα πραγμα: ειδικα σε αυτο το φορουμ, τα κοροϊδα θεωρουνται ειδος υπο εξαφανιση. ΟΚ, δε λεω, ελευθερη αγορα εχουμε (και τα συναφη ηλιθια ψευτο-δημοκρατικα) αλλα ο κοσμος πλεον ΞΕΡΕΙ ποτε καποιος παει να του την φορεσει...
Grow Up. Χαρη στον εαυτο σου θα κανεις.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Game cube με games
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Somari δε τα ξερεις καλα μαλλον, γι αυτο μη μιλας σε παρακαλω.Οποιος γινει μελος στο site του εχει εκπτωση.
Leave a comment:
-
Guest repliedCube λευκο σε αριστη κατασταση
με ενα κοντρολ μαυρο το οποιο δεν ειναι αυθεντικο και το αναλογικο δεν πιανει πανω κατω(ανετα παιζεις παντως racing games).
memory 59 block
Sonic Adventure Batlle 2
Smackdown restlimaniax X.
Δεχομαι ανταλλαγες με games cube/wii.Τιμη συζητησημη
Leave a comment:
-
Αν θεωρεις οτι προσπαθησε να σε εξαπατησει κανε καταγγελια να τον διωξουμε εδω: roufianemaforfree@gamers-odyssey.com
Leave a comment:
-
Μπορώ να σας δώσω εγώ αναλυτική περιγραφή αλλά θα αφήσω τον νικολάρα...
Leave a comment:
-
Πολυ σωστη η παρατηρηση του Jedah, δε θα γινει μαυρη αγορα το site.
Nikolaras αναλυτικα παρακαλω αντε γιατι πολυ εχει αργησει αυτο το ban και ο Xeno γκρινιαζει οτι τωρα που εφυγε για στρατο οι αλλοι mods ειμαστε πολυ χαλαροι.
Leave a comment:
-
συμφωνω απολυτα. Δεν μπορει να μην υπαρχουν κανονες για ποσταρισμα αγγελιων. Ειναι εντελως παραλογο. Αν εγω δλδ βγω και βαλω αγγελια "Πωλουνται GAMES", θα πρεπει ο οποιοσδηποτε να μπει στον κοπο να μου στελνει πμ για να του λεω τι ακριβως πουλαω; Ή θα πρεπει να εχω τετοια απαιτηση;Originally posted by Jedah View PostΓιατί; Πιστεύεις ότι θα το πουλήσεις ακριβότερα απο όσο πιάνει; Πες μας τον λόγο και κράτα τα υπόλοιπα μυστικά, όλοι στην τελική ενδιαφερόνται να αγοράσουν κάτι που δεν γνωρίζουν τι είναι...
Θερμή παράκληση προς admins: Αγγελίες χωρίς τιμές και αναλυτικά στοιχεία να σβήνονται πάραυτα...
Οταν πουλας κατι, ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. Ελεος, τα αυτονοητα θα λεμε;
Leave a comment:
-
Γιατί; Πιστεύεις ότι θα το πουλήσεις ακριβότερα απο όσο πιάνει; Πες μας τον λόγο και κράτα τα υπόλοιπα μυστικά, όλοι στην τελική ενδιαφερόνται να αγοράσουν κάτι που δεν γνωρίζουν τι είναι...Originally posted by nikol@r@S View PostOποιος θέλει μέσω pm παιδιά εδώ δεν λέω
Θερμή παράκληση προς admins: Αγγελίες χωρίς τιμές και αναλυτικά στοιχεία να σβήνονται πάραυτα...
Leave a comment:
Leave a comment: