Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ταινίες Μικρού Μήκους
Collapse
X
-
Btw, τo "Dead On Time" (η ταινία που έχω ποστάρει πιο πάνω) κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο φεστιβάλ ταινιών φανταστικού κινηματογράφου Αθήνας.
-
Το banner πάνω πάνω αποfociζεται μόνο του έτσι; Δε φταίνε τα μάτια μου;http://www.niff.gr/el/
Straier δες αυτό το λινκ καλύτερα, το μόνο φεστιβάλ που χαίρομαι εδώ.
Όποιος είναι κοντά στην Ναουσα αξίζει να έρθει, είναι international και έχει πολύ πράμα κάθε χρόνο.
Οι ταινίες πού είναι; Δεν τις βρίσκω.
Να πάω στην πραγματική ζωή στο φεστιβάλ δεν παίζει, ειδικά στη Νάουσα. Ούτε πρακτικά δυνατόν είναι ούτε τόσο πωρωμένος είμαι.
Πάρτε και αυτό το λινκ. Θέλει register. Νομίζω είχε και μια ταινία που είχε συμμετάσχει η αδερφή μου σε μικρό βαθμό (όχι ως ηθοποιός) αλλά δεν τη βρίσκω.
Leave a comment:
-
Ante mporei na petyxeis kai kamia filoksenia an apofasiseis na ertheis kai exeis kanenan gnwsto ekei
Leave a comment:
-
Σώπα ρε, δεν ήξερα ότι έχει Φεστιβάλ και η Νάουσα! Θα το κοιτάξω το site, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
Leave a comment:
-
Straier δες αυτό το λινκ καλύτερα, το μόνο φεστιβάλ που χαίρομαι εδώ.
Όποιος είναι κοντά στην Ναουσα αξίζει να έρθει, είναι international και έχει πολύ πράμα κάθε χρόνο.
Leave a comment:
-
-
To eixa postarei kai paliotera alla prepei na to efage i marmagka
Από τα πιο δημιουργικά "ερασιτεχνικά" που έχω δει
Leave a comment:
-
Message arrival failed. Desynchonized...το δεύτερο είναι κατάντια, αστείο.
Leave a comment:
-
Αυτά δεν είναι ταινίες μικρού μήκους, αλλα παρα πολύ μικρού μήκους.
Όπως και να έχει, το πρώτο δεν είναι άσχημο, το δεύτερο είναι κατάντια, αστείο. Το τρίτο είναι μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα προσπάθεια, τα εφέ και η επεξεργασία καθόλου άσχημα, η ερμηνείες ok είναι και δικαιολογημένες, πραγματικά το απόλαυσα, αν και το τέλος δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη. Ρε τον Θανάση...
P.S: Το Κατερινάκι δεν είναι άσχημο... Σηκώνει χαστούκι.
Leave a comment:
-
Στην δεύτερη με την τύπισσα το υποψιάστηκα κάπου στην μέση πως κάτι τέτοιο ήθελε να κάνει. Πράγματι πολύ έξυπνο ;)
Για την Ελληνική, αν είχε λίγο περισσότερες δυνατότητες στα εφέ θα ήταν τέλεια. Κατά τα άλλα επίσης αρκετά έξυπνη ιστορία με ανατροπές. Το τέλος ιδιαίτερα ήταν όλα τα λεφτά.
Leave a comment:
-
Δείτε αυτό. Γενικά το site έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ταινίες μικρού μήκους αλλά και πατάτες (κυρίως πατάτες) στα πλαίσια ενός ελληνικού ιντερνετικού διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους. Αργότερα αν δε βαριέμαι ίσως ποστάρω κιάλλες.
Υ.Γ:
Δείτε και αυτό. Γενικά και οι 2 παραγωγές είναι ερασιτεχνικότατου επιπέδου οπότε don't judge 'em hard.
Leave a comment:
-
Ταινίες Μικρού Μήκους
ενδιαφέρουσες ταινίες μικρού μήκους που μπορούμε να βρούμε σε straming video κατά κύριο λόγο. και ξεκινάω με 2 ταινίες από ένα κανάλι στο youtube που μόλις ανακάλυψα: http://www.youtube.com/user/futureshorts
πολύ έξυπνες (ειδικά η δεύτερη), απλές και καλοφτιαγμένεςTags: None
Leave a comment: