Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ταινίες Μικρού Μήκους

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• _Lloyd
    replied
    Btw, τo "Dead On Time" (η ταινία που έχω ποστάρει πιο πάνω) κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο φεστιβάλ ταινιών φανταστικού κινηματογράφου Αθήνας.

Leave a comment:

• straier
    replied
    http://www.niff.gr/el/

Straier δες αυτό το λινκ καλύτερα, το μόνο φεστιβάλ που χαίρομαι εδώ.
    Όποιος είναι κοντά στην Ναουσα αξίζει να έρθει, είναι international και έχει πολύ πράμα κάθε χρόνο.
    Το banner πάνω πάνω αποfociζεται μόνο του έτσι; Δε φταίνε τα μάτια μου;
    Οι ταινίες πού είναι; Δεν τις βρίσκω.
    Να πάω στην πραγματική ζωή στο φεστιβάλ δεν παίζει, ειδικά στη Νάουσα. Ούτε πρακτικά δυνατόν είναι ούτε τόσο πωρωμένος είμαι.
    Πάρτε και αυτό το λινκ. Θέλει register. Νομίζω είχε και μια ταινία που είχε συμμετάσχει η αδερφή μου σε μικρό βαθμό (όχι ως ηθοποιός) αλλά δεν τη βρίσκω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ante mporei na petyxeis kai kamia filoksenia an apofasiseis na ertheis kai exeis kanenan gnwsto ekei

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Σώπα ρε, δεν ήξερα ότι έχει Φεστιβάλ και η Νάουσα! Θα το κοιτάξω το site, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Leave a comment:

• Koul
    replied

Straier δες αυτό το λινκ καλύτερα, το μόνο φεστιβάλ που χαίρομαι εδώ.
    Όποιος είναι κοντά στην Ναουσα αξίζει να έρθει, είναι international και έχει πολύ πράμα κάθε χρόνο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by straier View Post
    LittleBigPlanet ripoff.-
    LOL...not

Leave a comment:

• straier
    replied
    LittleBigPlanet ripoff.-

Πάρτε κι αυτό:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    To eixa postarei kai paliotera alla prepei na to efage i marmagka

Από τα πιο δημιουργικά "ερασιτεχνικά" που έχω δει

Leave a comment:

• Koul
    replied
    Κάτι κλασικό αλλά τέλειο.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Αυτό μάλλον πάει σε σένα σε σχέση με αυτό που έγραψα... Κολλιτσίδα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    το δεύτερο είναι κατάντια, αστείο.
    Message arrival failed. Desynchonized...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Αυτά δεν είναι ταινίες μικρού μήκους, αλλα παρα πολύ μικρού μήκους.

Όπως και να έχει, το πρώτο δεν είναι άσχημο, το δεύτερο είναι κατάντια, αστείο. Το τρίτο είναι μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα προσπάθεια, τα εφέ και η επεξεργασία καθόλου άσχημα, η ερμηνείες ok είναι και δικαιολογημένες, πραγματικά το απόλαυσα, αν και το τέλος δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη. Ρε τον Θανάση...

P.S: Το Κατερινάκι δεν είναι άσχημο... Σηκώνει χαστούκι.

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Στην δεύτερη με την τύπισσα το υποψιάστηκα κάπου στην μέση πως κάτι τέτοιο ήθελε να κάνει. Πράγματι πολύ έξυπνο ;)

Για την Ελληνική, αν είχε λίγο περισσότερες δυνατότητες στα εφέ θα ήταν τέλεια. Κατά τα άλλα επίσης αρκετά έξυπνη ιστορία με ανατροπές. Το τέλος ιδιαίτερα ήταν όλα τα λεφτά.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied

Δείτε αυτό. Γενικά το site έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ταινίες μικρού μήκους αλλά και πατάτες (κυρίως πατάτες) στα πλαίσια ενός ελληνικού ιντερνετικού διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους. Αργότερα αν δε βαριέμαι ίσως ποστάρω κιάλλες.

Υ.Γ:

Δείτε και αυτό. Γενικά και οι 2 παραγωγές είναι ερασιτεχνικότατου επιπέδου οπότε don't judge 'em hard.

Leave a comment:

• sain't
    started a topic Ταινίες Μικρού Μήκους

Ταινίες Μικρού Μήκους

ενδιαφέρουσες ταινίες μικρού μήκους που μπορούμε να βρούμε σε straming video κατά κύριο λόγο. και ξεκινάω με 2 ταινίες από ένα κανάλι στο youtube που μόλις ανακάλυψα: http://www.youtube.com/user/futureshorts

πολύ έξυπνες (ειδικά η δεύτερη), απλές και καλοφτιαγμένες
Working...
X