Συμφωνώ για το offline πράμα που είναι φτωχό. Αλλά συγκρίθηκε με το SFV που ήταν πραγματικά γυμνό και σε σχέση με αυτό, το Tekken φάνηκε πιο γεμάτο. Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι Mortal Kombat X (κοίτα σε τι σημείο φτάσαμε, ποιος να το φανταζόταν

) και Injustice και γενικά άλλα fightings που έχουν το offline σε υπόληψη για να παραδειγματίζονται οι άλλες εταιρίες.
Στα άλλα τι να πω, απόψεις, έτσι είναι το παιχνίδι, σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Το online καλό μου φαίνεται, όχι πιο αγχωτικό από άλλα παιχνίδια, γρήγορα βρίσκει ματσάκια, μια χαρά

. Για εμένα το συγκεκριμένο είναι ίσως το πιο ισορροπημένο (και καλύτερο) παιχνίδι της σειράς. Απλά πρέπει να ρίξει κάποιος πολλέεεεες ώρες για να αρχίζει να καταλαβαίνει το σύστημα μάχης. Προσωπικά παίζω χαλαρά και αυτήν την στιγμή είμαι στις κίτρινες ranks. Δεν έχω μάθει και πολλά πράγματα για frames, crushes κλπ, όμως η αλήθεια είναι πως έχω ακολουθήσει σταδιακά λίγο πολύ τους περισσότερους τίτλους από το Tekken 3 και ύστερα, επομένως οι επιπλέον κινήσεις π.χ. δεν με ενοχλούν, ίσα ίσα που μου αρέσουν επειδή δίνουν νέα πνοή, όμως είναι λογικό να φαίνονται αχανείς για κάποιον που καταπιάνεται τώρα με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκεί λάμπει διά της απουσίας του ένα tutorial που πραγματικά χρειαζόταν απελπισμένα.
Από επιπλέον χαρακτήρες, μόνο τον Lei θα ήθελα και τέλος

Ωραίο είναι να υπάρχουν πολλοί, όμως όσο περισσότεροι παίχτες, τόσο πιο πολλά τα matchups που έπρεπε να μάθει κάποιος, και τόσο πιο αχανές θα γινόταν το παιχνίδι. Ο αριθμός των μαχητών μου φαίνεται ιδανικός (αν όχι μεγάλος) και αναγκαστικά θα έπρεπε να μείνουν απ' έξω κάποιοι. Γι' αυτό και βρήκα καλές τις επιλογές να μείνουν εκτός χαρακτήρες όπως π.χ. ο Armor King και να ενσωματώσουν κάποιες κινήσεις τους σε ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες. Αναγκαστικά κάποιοι θα έμεναν παραπονεμένοι, όμως ο Lei έπρεπε να μπει οπωσδήποτε, δηλαδή wtf, δεν θέλει και πολύ νιονιό.