-
-
Αρρώστια
Μεσα και εγω. Αν κερδισω θα ειναι για καλο σκοπο αφου parts απο την κονσολα θα χρησιμοποιηθουν για αναβαθμιση του Roronoa PC (απορω γιατι ο Roronoa δεν συμμετεχει σε αυτους του διαγωνισμους παντως
).
-
Post Thanks / Like - 2 Likes
-
Αρρώστια
Μπραβο κι απο μενα για το εγχειρημα, καλη φαση. Παρα τα ζορια της εποχης το GO ζει ακομα σε εποχες ΠΑΣΟΚ.
Δεν ενδιαφερομαι προσωπικα, για την ακριβεια δε θα το θελα ουτε για να πιανει χωρο σε καποια γωνια, αλλα οκ περι ορεξεως..
-
Post Thanks / Like - 3 Likes
-
-
Αρρώστια
Καλησπέρα φίνε @nikoskab . Σαν νέο μέλος στείλε μου σε παρακαλώ ένα προσωπικό μήνυμα με το όνομά σου στο Facebook για να επιβεβαιωθεί το Share και να καταμετρηθεί η συμμετοχή σου.
Boss Rabbit. Ο πιο ισχυρός κακός στο Dragon Ball.
Τόσα χρόνια ΒΑΡΕΛΑΣ τέτοιος
γρίφος... first time!!!
'Next time we meet i'm gonna break your arms.' -Zangief
Πατήστε
εδώ για να μάθετε τη διαφορά μεταξύ δικαιοσύνης και τιμωρίας.
-
-
Τέλειο! Ευχαριστούμε πολύ!
-
lvl 80 Noob
Που ειναι το ντωρο, τα λεφτα μας πισω αρκουδεηδες!
-
Αρρώστια
Κυριακή μεσημέρι σκέφτομαι να γίνει το Live, πείτε όποιος θέλει να συμμετάσχει σε συζήτηση πριν την κλήρωση να κάνουμε χαβαλέ.
Και ας ελπίσουμε ο νικητής να μη μας φέρει το δώρο στο κεφάλι.
γρίφος... first time!!!
Πατήστε
-
Post Thanks / Like - 3 Likes
-
Αρρώστια

Originally Posted by
Ryu_gr
Κυριακή μεσημέρι σκέφτομαι να γίνει το Live, πείτε όποιος θέλει να συμμετάσχει σε συζήτηση πριν την κλήρωση να κάνουμε χαβαλέ.
Και ας ελπίσουμε ο νικητής να μη μας φέρει το δώρο στο κεφάλι.
Αν έχεις twitch, κάνε το εκεί να σε δούμε όλοι.
-
lvl 80 Noob
Ψήνομαι Ryu εκτος απροόπτου
-
Αρρώστια
Ψήνομαι εγώ για συζήτηση πάντως. Μπορεί να γίνει και στο τσατ του φορουμ για να μπορούμε να μπούμε όλοι επειδή κάποιο από εμάς δεν χρησιμοποιούν facebook, twich κτλ κτλ.
Εννοείται μέσα για Κυριακή.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
-
Αρρώστια
Facebook θα γίνει το Live μέσω της σελίδας του Gamers Odyssey. Το stream λογικά θα είναι δημόσιο οπότε θα δώσουμε το link για να βλέπουν όλοι.
Εννοείται θα κοιτάμε και στο chat για συζητήσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια. Θα τα ξαναπούμε για να ορίσουμε ώρα.
-
Αρρώστια
Εγώ έχω twitch και το χρησιμοποιώ για να παρακολουθώ fighting games. Facebook δεν έχω, καρδιά μου, γιατί έχω κάνει αποτοξίνωση.
-
Αρρώστια
Παίδες Σάββατο στις 13:00 τελικά μπορώ για την κλήρωση!
γρίφος... first time!!!
Πατήστε