Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα & Ειδήσεις της βιομηχανίας

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • To trolling einai texnh kai den thn katexoun oloi
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

    Comment


    • Originally posted by Ground_zero View Post
      To trolling einai texnh kai den thn katexoun oloi
      Nailed it!

      Comment


      • Sorry αλλά το επιχείρημά σου ήταν για γέλια μιλούσαμε για το πως παίζεται το παιχνίδι από gamers και πας να μου παρουσιάσεις τον τίτλο, οπου το gameplay του είναι τόσο προσβάσιμο που μπορεί να παίξει και ένα πεντάχρονο, σε hardcore επειδή έχει περίπλοκο αλγόριθμο... Δεν σε ξεφτιλίζω, μόνος σου το καταφέρνεις μια χαρά.
        Είσαι ηλίθιος. Και δεν το λέω ούτε για να σε προσβάλω, ούτε για flaming, το χρησιμοποιώ καθαρά ως επιθετικό προσδιορισμό γιατί από ότι δείχνεις δεν έχεις την ικανότητα να καταλάβεις ούτε το γράμμα, ούτε το πνεύμα των γραπτών του άλλου.
        Σου λέει πως το Tetris είναι hardcore που δεν έχει σχέση με προσβασιμότητα, σε pro επίπεδο οι περισσότεροι δεν έχουμε την ικανότητα ή τα αντανακλαστικά να το παίξουμε έτσι. Τα περισσότερα παιχνίδια που είναι "hardcore" (ότι και αν σημαίνει αυτό) είναι μάλλον αρκετά προσβάσιμα... Σου λέει πως η λύση του έχει γίνει αντικείμενο έρευνας (και όχι ο αλγόριθμός του που ουσιαστικά δεν έχει, παρά μόνο όσον αφορά στην τυχαιότητα των κομματιών) ως μια ενδιαφέρουσα πληροφορία όχι για να αποδείξει κάτι και του λες πως ξεφτιλίζεται... Όταν έμαθες πως τα καγκουρώ είναι μαρσιποφόρα υποθέτω πως πλάκωσες αυτόν που σου το είπε στο ξύλο; Μπορούσες απλά να πεις πως δε σε ενδιαφέρει ή πως δε μπορείς να το καταλάβεις, δεν είναι κακό ούτε και εγώ ξέρω τι είναι NP complete αλλά ίσως με ενδιαφέρει να το ψάξω...

        Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν και πολλά να πω για τα υπόλοιπα που γράφεις, τα κλασικά σεντόνια που πλατειάζεις μέχρι αηδίας και μας μιλάς για τα εγκλήματα του καπιταλισμού και του λούμπεν προλεταριάτου κατά της Nintendo (και της Sega όποτε μας συμφέρει) σε ένα φόρουμ που το 70% τουλάχιστον των μελών του forum είναι Nintendo fans, μας μιλάς για πλεκτάνες των publishers/developers εναντίον του wii (ενάντια και στο δικό τους συμφέρον!) την ώρα που περιέργως προτιμούσαν το DS έναντι του PSP. Αλλά ας μην αφήσουμε την πραγματικότητα να βάζει τρικλοποδιές στη ρητορική μας...

        Τώρα για την υπόλοιπη συζήτηση νομίζω πως το gaming έχει διάφορες πτυχές και ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Ο Vaynard το βλέπει καθαρά ως e-sport, ο Evans ως τέχνη και ως νέα μορφή ψυχαγωγίας, άλλοι ως βιομηχανία κλπ.
        Όταν όμως παίζεις 10 ώρες την ημέρα κατά μέσο όρο σύμφωνα με τα λεγόμενά σου (όχι maximum, μέσο όρο) και ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται 6 ώρες για ύπνο και 8 για δουλειά τουλάχιστον χωρίς να υπολογίσουμε καν χρόνο για commuting, δουλειές σπιτιού, ψώνια, φαΐ, μπάνιο, τουαλέτα, εξόδους κλπ ε δεν είναι περίεργο να σε θεωρήσει no-lifer η εξωγήινο τη στιγμή μάλιστα που εσύ θεωρείς πως δεν έχει καν το δικαίωμα να θεωρείται core gamer... Μπορεί να είσαι τυχερός και να έχεις πολύ περισσότερο χρόνο και εισόδημα από το μέσο άνθρωπο, αλλά κοίτα και γύρω σου λίγο τι γίνεται, σταμάτα να είσαι προκλητικός, θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό και δείξε λίγη ταπεινότητα... Προσωπικά πάντως λίγο με νοιάζει αν με θεωρεί ο άλλος core gamer, ή casual, ή περιστασιακό, ή νουμπά ή όπως αλλιώς θέλει να με χαρακτηρίσει. Gamer θεωρώ όποιον του αρέσει να ξοδεύει το χρόνο του σε ηλεκτρονικά παιχνίδια χωρίς να αισθάνεται τύψεις ότι χάνει το χρόνο του... Εκτός και αν τα μόνα παιχνίδια που έχει παίξει είναι στο facebook, wow η wii sports. Εκεί θα τραβήξω και εγώ μια γραμμή.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

        Comment


        • Originally posted by nooto View Post
          Ρε man δεν ειπα οτι πουθενα οτι trophies-achievements είναι σημαντικό feature, που το ειδες αυτο? Απο τη φουρια σου να απαντησεις δεν διαβασες καν τι γραφω... Εγραψα: ''Δεν ειπα οτι ειναι σημαντικο feature ή feature ουσιας (και δεν μιλησα ουτως ή αλλως μονο για το συγκεκριμενο), ειπα οτι προκειται για στοιχεια που θεωρουνται δεδομενα για την κονσολα του σημερα.''



          Αυτο που ονομαζουμε σημερα κονσολα (achievements, media center λειτουργικο, social gaming, online interface και υπηρεσιες) και που ουδεμια σχεση εχει με το τι σημαινε αυτη η λεξη επι εποχων PS2 και παλιοτερα, οριστηκε απο τη Microsoft και οχι απο τη Nintendo.
          Με συγχωρείς, δεν σε προλαβαίνω, τα goalpost τα μετακινείς πολύ γρήγορα και δεν έχω την ίδια αντοχή στο τρέξιμο πια. Αποφάσισε τι είναι κονσόλα, τι media center, social gaming(lol Wii), online interface και υπηρεσίες.

          Ή μάλλον άσε σταματάω την κουβέντα γενικά.


          Παλι τα ιδια, και που ξερεις λοιπον εσυ τι κανει η πλειοψηφια του κοσμου (για να σου απαντησω οπως μου απαντας). Αν εσυ βρισκεσαι στα 90s, καλημερα αλλα εχουμε αλλαξει αιωνα. Επισης μιλησα για το συνολο του interface το οποιο εχει μεταφερθει ειτε το θες ειτε οχι, btw πολυ ωραιο αυτο που λες με features που εκαναν φτερα και που οι εταιριες εχουν πει οτι παροτι δεν υπηρχαν αρχικα θα μπουν στα λειτουργικα και μαλιστα αναβαθμισμενες σε σχεση με το παρελθον (party chat 8 ατομων κλπ).


          Θα, θα, θα... To θέμα είναι πως δεν υπάρχουν, δηλαδή δεν τα θεώρησαν σημαντικά να τα προσθέσουν εξ αρχής. Μην μιλήσω για το κράξιμο που έφαγαν και αναγκάστηκαν να τα υποσχεθούν. Για ποια standard λοιπόν μου αναφέρεις όταν δεν τα τηρούν οι ίδιοι που τα εισήγαγαν στην αγορά... Ναι βρίσκομαι στα 90' ακόμα... Τι άλλο θα ακούσω.

          Ναι δεν γνωριζω, το media center ειναι το CD player και το DVD player...
          Πάλι δίνεις δικού σου ορισμούς... Ή προσπαθείς να βάλεις λόγια στο στόμα μου.

          Μηπως θες να χρησιμοποιησω για την ανζεντα μου τα 1.000.000 παιχνιδια που δεν τα χρησιμοποιουν?
          Περιμένω λίστα... Από τα 1.000.000 του Ps4 και Xbox One και Wii U από διότι σε αυτή την γενιά θεωρούνται τα motion controls standard. Εκτός αν θες να μου παρουσιάσεις 1.000.000 παιχνίδια στο Wii που δεν είχαν motion controls.

          Ρε Akira τι xbox fanboy μου λες. Ειπα εγω πουθενα οτι δεν ειναι αστειο οτι το ΟΝΕ δεν μπορει να τρεξει cross τιτλο? Ειπα εγω πουθενα οτι το ΟΝΕ ειναι δυνατη κονσολα ή γαματη κονσολα? Αυτο που εγραψα ειναι οτι οταν η bungie ειπε οτι τωρα που εφυγε το kinect θα εχετε 1080p στο παιχνιδι ολοι βγηκαν και πανηγυριζαν, το ιδιο συνεβει οταν η Microsoft ανακοινωσε οτι αυτο θα συμβαινει και σε αλλα παιχνιδια. Sites και forums, δημοσιογραφοι και gamers μας τα ειχαν πριξει εκεινη την περιοδο επειδη θα ανεβαινε η αναλυση τωρα που εφυγε επιτελλους το αχρηστο hardware. Πουθενα δεν εγραψα κατι για την κονσολα ή οποιαδηποτε αλλη εκτιμηση. Σαφως και ειναι γελοιο που η κονσολα δεν μπορει να τρεξει opt ουτε cross τιτλους και επρεπε να φυγει το kinect για να πετυχει αναλυση που επρεπε να ηταν δεδομενη για ενα μηχανημα που κανει τοσα λεφτα και ''υποτιθεται'' νεας γενιας.
          Τι αναζωογονητικό το στάδιο της άρνησης. Πάλι αλλάζοντας ρητορεία σε θέματα που ούτε καν αναφέρθηκαν. Πρώτον προσπάθησες να παρουσιάσεις την έξοδο του Kinect από το πακέτο του One ως την αίτια αύξησης των πωλήσεων και μάλιστα είπες πως έδωσε τρελό boost σε πωλήσεις,εδώ γελάμε, προσπαθώντας να πείσεις πως έφταιγε το kinect για τις χαμηλές πωλήσεις της κονσόλας και δεν συ τρέχαν άλλοι λόγοι. Ήταν επίσης απάντηση για να αποδείξεις πως τα motion controls πέθαναν. Δεύτερον η ατάκα με το Destiny και τα 1080p που προσπάθησες να αποδείξεις πως το kinect κρατούσε πίσω το Xbox One στο Resolution War και προτίμησαν να το σουτάρουν. Μόλις είδες πως σε πήρα χαμπάρι μου το γύρισες τούμπα πάλι λέγοντας την κλασική δικαιολογία "οι άλλοι τα λένε όχι εγώ". Λες και σήμερα δεν έχει αλλάξει το σκηνικό ανταγωνισμού σε marketing που σπρώχνει τον κόσμο σε resolution wars, που έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση με αυτά που αναφέρω στα προηγούμενα ποστ περί casual vs hardcore και derogatory marketing .

          Εκει που ηθελα να καταληξω ηταν οτι τελικα στον κοσμο φανηκε πως μετραγε πιο πολυ η αναλυση απο τα motion controls. Τι να κανουμε τωρα, αυτη η εικονα δωθηκε.
          Ναι σε αυτή τι γενιά εκεί έχει στηριχθεί ο ανταγωνισμός Microsoft-Sony, πόσα P και πόσα API βγάζει η κάθε κονσόλα. Δεν αναφέρονται καν αν τα παιχνίδια που κυκλοφορούν είναι αξιόλογα, απλά να τρέχουν σε 1080p και αν ένα παιχνίδι στο Xbox One είναι σε λιγότερη ανάλυση αρχίζει το ξεκατίνιασμα. Αν το παιχνίδι τρέχει στο Ps4 σε χαμηλότερη ανάλυση πάλι ξεκτίνιασμα και δικαιολογίες πέρι parity agreement με την Microsoft για τις εκδόσεις... A brave new world... Not.
          Καλα αυτο ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει, ευτυχως που ειχαμε την Νintendo που ειπε fuck off στο καπιταλιστικο παιχνιδακι των thrid parties. Ο μεσιας-σοσιαλιστης του gaming.
          Μπερδεύεις τον Iwata με τον Ramparter. Ο δεύτερος το κάνει σωστά τουλάχιστον ψηφίζει ΠΑ.ΣΟ.Κ.

          Που το εγραψα αυτο το πραγμα? Που ειπα εγω για διαφορετικες γενιες ανα συστημα. Εγω φταιω που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το Wii κυκλοφορησε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ Χ360 και με βαση αυτο ηταν παραλογο να εχει οχι απλα χειροτερο hardware αλλα hardware προηγουμενης γενιας?
          Δεν θα το αναλύσω περισσότερο ξέρεις πολύ καλά τι έγραψες. Και τι σημασία έχει που βγήκε το Wii αργότερα στην αγορά από το 360. Κυκλοφόρησε την ίδια χρονική περίοδο με το Xbox 360 και Ps3 που ανταγωνίζονταν στην αγορά. Έτσι μετράμε εμείς την γενιά, με χρονική περίοδο όχι με hardware specs. Τα specs της κονσόλας αποφασίζονται χρόνια πριν την κυκλοφορία της, όχι κατά την διάρκεια του πότε κυκλοφορούν. Επίσης το Wii ήταν τεχνικά δυνατότερο από την προηγούμενη γενιά(Ps2-GC-Xbox) οπότε το επιχείρημα σου πάλι για last gen hardware δεν στέκει.

          Α καταπληκτικα, ναι το psone δεν μπορουσε να τρεξει το nights και το daytona Τι μου θυμισες, τις ωραιες εποχες που πηγαινα γυμνασιο και την επιχειρηματολογια της εποχης
          Λυπάμαι αλλά μετά από χρόνια πλέον αυτό φαίνεται καθαρά. Ειδικά στα specs των δύο κονσολών. Τα νούμερα δεν λένε ψέμματα.
          Που εγραψα εγω οτι το Wii δεν ειχε και δικη του core βαση? Για τον νεο κοσμο που ηρθε στο gaming μιλησα. Επισης ναι το Shattered Memories στο Wii πουλησε περισσοτερο, που ηθελες να πουλησει δημαδη? Στο psp?
          Τα παιχνίδια αυτά όπως βλέπεις με τις συνέχειες τους στο Wii U δεν πούλησαν στην core userbase του Wii για να φτάσουν 30 εκατομμύρια όπως το Mario Kart και το New Super Mario Bros. Wii. Το Silent Hill κυκλοφόρησε και για Ps2.

          Ξερεις η ζωη δεν ειναι μονο games ουτε arguments του τυπου που εχουμε αυτη τη στιγμη. Τα περι αλγοριθμων τα ειπα χαριτολογωντας για να αναφερω την ομορφια και το ενδιαφερον που εχουν games οπως το tetris για τις θετικες επιστημες και οχι για τις αρλουμπες που εσυ καταλαβες... Anyway...
          Life lesson learned... Very wise yourself is... Για τελειώνω την κουβέντα περί Wii διότι το butthurt είναι strong in this forum και οι πληγές για μερικά fanboy φρέσκες. Η κουβέντα ξεκίνησε τι casual vs hardcore gamer, συνεχίστηκε σαν motion control bashing και κατέληξε πως το Wii δεν πρόσφερε τίποτα στην βιομηχανία... Carry on λοιπόν εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

          Comment


          • Well said straier, πάμε όμως τώρα για round (insert number here), γιατί απευθύνεσαι σε άτομα που και "Το αίμα είναι κόκκινο" να τους πεις θα το αμφισβητήσουν.

            Comment


            • Άσχετο:
              Το Wii κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά αλλά κυκλοφόρησε και 150Ε φθηνότερο.
              I'm back bitches... Version 2.0

              Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

              Comment


              • Originally posted by straier View Post
                Είσαι ηλίθιος. Και δεν το λέω ούτε για να σε προσβάλω, ούτε για flaming, το χρησιμοποιώ καθαρά ως επιθετικό προσδιορισμό γιατί από ότι δείχνεις δεν έχεις την ικανότητα να καταλάβεις ούτε το γράμμα, ούτε το πνεύμα των γραπτών του άλλου.
                Χαρακτηρίζεις κάποιον ηλίθιο και προσδιορίζεις την γραμματική έννοια του επιθέτου ως προς το υποκείμενο για να αποδείξεις πως δεν είναι προσβολή... Με την σειρά μου και εγώ θα σε πω βλάκα όχι σαν προσβολή αλλά επειδή είσαι ορισμός της λέξης στην οποία δόθηκε για να περιγράφει προσωπικότητες σαν την δική σου.

                Σου λέει πως το Tetris είναι hardcore που δεν έχει σχέση με προσβασιμότητα, σε pro επίπεδο οι περισσότεροι δεν έχουμε την ικανότητα ή τα αντανακλαστικά να το παίξουμε έτσι. Τα περισσότερα παιχνίδια που είναι "hardcore" (ότι και αν σημαίνει αυτό) είναι μάλλον αρκετά προσβάσιμα... Σου λέει πως η λύση του έχει γίνει αντικείμενο έρευνας (και όχι ο αλγόριθμός του που ουσιαστικά δεν έχει, παρά μόνο όσον αφορά στην τυχαιότητα των κομματιών) ως μια ενδιαφέρουσα πληροφορία όχι για να αποδείξει κάτι και του λες πως ξεφτιλίζεται... Όταν έμαθες πως τα καγκουρώ είναι μαρσιποφόρα υποθέτω πως πλάκωσες αυτόν που σου το είπε στο ξύλο; Μπορούσες απλά να πεις πως δε σε ενδιαφέρει ή πως δε μπορείς να το καταλάβεις, δεν είναι κακό ούτε και εγώ ξέρω τι είναι NP complete αλλά ίσως με ενδιαφέρει να το ψάξω...
                Αυτό που απάντησα δεν ήταν για μειώσω την επιστημονική πλευρά της κατασκευής του παιχνιδιού, ίσα ίσα προσωπικά σε παιχνίδια το κάνω πολλές φορές ειδικά στα fighting και συγκεκριμένα στο Virtua Fighter. Αλλά δεν θα πάω να γράψω σαν επιχειρημά ότι το Virtua Fighter είναι hardcore παιχνίδι επειδή έχει πολύπλοκο frame data και πρέπει να τα γνωρίζεις άμα θες να παίξεις καλά, αλλά θα το δικαιολογήσω πως αν θες να παίξεις καλά πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα hardcore vs casual σε αυτό που ανέφερε ο nooto έτσι όπως ξεκίνησε η συζήτηση αλλά ένας εξυπνακίστικος τρόπος να παρουσιάσει ένα παιχνίδι που όπως όλα τα παιχνίδια μπορεί κάποιος να παίζει χαλαρά χωρίς να είναι πολύ καλός παίχτης και κάποιος άλλος φανατικά και να το έχει λιώσει το παιχνίδι. Απλά τα πράγματα αλλά εσύ ψαχνόσουν για να μου την πεις.

                Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν και πολλά να πω για τα υπόλοιπα που γράφεις, τα κλασικά σεντόνια που πλατειάζεις μέχρι αηδίας και μας μιλάς για τα εγκλήματα του καπιταλισμού και του λούμπεν προλεταριάτου κατά της Nintendo (και της Sega όποτε μας συμφέρει) σε ένα φόρουμ που το 70% τουλάχιστον των μελών του forum είναι Nintendo fans, μας μιλάς για πλεκτάνες των publishers/developers εναντίον του wii (ενάντια και στο δικό τους συμφέρον!) την ώρα που περιέργως προτιμούσαν το DS έναντι του PSP. Αλλά ας μην αφήσουμε την πραγματικότητα να βάζει τρικλοποδιές στη ρητορική μας...
                Άμα την ανάλυση που κάνω την θεωρείς πλατεία πρέπει να έχεις θέμα με τον διαλεκτισμό, επίσης από αυτά που γράφω ανακάλυψες και εγκλήματα καπιταλισμού και λούμπεν προλεταριάτου, πλεκτάνες και ότι άλλο γέννησε ο εγκέφαλός σου και για αντί παράδειγμα μου φέρνεις ότι οι 3rd party υποστήριξαν το DS αντί του PSP, που ούτε καταλαβαίνω που κολλάει τι να σου πω αγόρι μου, καλύτερα άντε να κάνεις παρέα με τα μαρσιποφόρα πάρα να βαράς το πληκτρολόγιο γράφοντάς όντως αρλούμπες. Το ότι είσαι nintendo fan ποσώς με απασχολεί. Εγώ είμαι Neo Geo fan(sarcasm).

                Comment


                • Πηγη εμπνευσης για τη Square Enix φαινεται οτι αποτελεσαν οι τελευταιες σελιδες του thread.

                  Life is Strange Announced - Square Enix/DONTNOD (Remember Me) (XB1/PS4/PS360/PC)
                  Do a barrel roll!

                  Comment


                  • Originally posted by straier View Post
                    Είσαι ηλίθιος. Και δεν το λέω ούτε για να σε προσβάλω, ούτε για flaming, το χρησιμοποιώ καθαρά ως επιθετικό προσδιορισμό γιατί από ότι δείχνεις δεν έχεις την ικανότητα να καταλάβεις ούτε το γράμμα, ούτε το πνεύμα των γραπτών του άλλου.
                    Σου λέει πως το Tetris είναι hardcore που δεν έχει σχέση με προσβασιμότητα, σε pro επίπεδο οι περισσότεροι δεν έχουμε την ικανότητα ή τα αντανακλαστικά να το παίξουμε έτσι. Τα περισσότερα παιχνίδια που είναι "hardcore" (ότι και αν σημαίνει αυτό) είναι μάλλον αρκετά προσβάσιμα... Σου λέει πως η λύση του έχει γίνει αντικείμενο έρευνας (και όχι ο αλγόριθμός του που ουσιαστικά δεν έχει, παρά μόνο όσον αφορά στην τυχαιότητα των κομματιών) ως μια ενδιαφέρουσα πληροφορία όχι για να αποδείξει κάτι και του λες πως ξεφτιλίζεται... Όταν έμαθες πως τα καγκουρώ είναι μαρσιποφόρα υποθέτω πως πλάκωσες αυτόν που σου το είπε στο ξύλο; Μπορούσες απλά να πεις πως δε σε ενδιαφέρει ή πως δε μπορείς να το καταλάβεις, δεν είναι κακό ούτε και εγώ ξέρω τι είναι NP complete αλλά ίσως με ενδιαφέρει να το ψάξω...

                    Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν και πολλά να πω για τα υπόλοιπα που γράφεις, τα κλασικά σεντόνια που πλατειάζεις μέχρι αηδίας και μας μιλάς για τα εγκλήματα του καπιταλισμού και του λούμπεν προλεταριάτου κατά της Nintendo (και της Sega όποτε μας συμφέρει) σε ένα φόρουμ που το 70% τουλάχιστον των μελών του forum είναι Nintendo fans, μας μιλάς για πλεκτάνες των publishers/developers εναντίον του wii (ενάντια και στο δικό τους συμφέρον!) την ώρα που περιέργως προτιμούσαν το DS έναντι του PSP. Αλλά ας μην αφήσουμε την πραγματικότητα να βάζει τρικλοποδιές στη ρητορική μας...

                    Τώρα για την υπόλοιπη συζήτηση νομίζω πως το gaming έχει διάφορες πτυχές και ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Ο Vaynard το βλέπει καθαρά ως e-sport, ο Evans ως τέχνη και ως νέα μορφή ψυχαγωγίας, άλλοι ως βιομηχανία κλπ.
                    Όταν όμως παίζεις 10 ώρες την ημέρα κατά μέσο όρο σύμφωνα με τα λεγόμενά σου (όχι maximum, μέσο όρο) και ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται 6 ώρες για ύπνο και 8 για δουλειά τουλάχιστον χωρίς να υπολογίσουμε καν χρόνο για commuting, δουλειές σπιτιού, ψώνια, φαΐ, μπάνιο, τουαλέτα, εξόδους κλπ ε δεν είναι περίεργο να σε θεωρήσει no-lifer η εξωγήινο τη στιγμή μάλιστα που εσύ θεωρείς πως δεν έχει καν το δικαίωμα να θεωρείται core gamer... Μπορεί να είσαι τυχερός και να έχεις πολύ περισσότερο χρόνο και εισόδημα από το μέσο άνθρωπο, αλλά κοίτα και γύρω σου λίγο τι γίνεται, σταμάτα να είσαι προκλητικός, θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό και δείξε λίγη ταπεινότητα... Προσωπικά πάντως λίγο με νοιάζει αν με θεωρεί ο άλλος core gamer, ή casual, ή περιστασιακό, ή νουμπά ή όπως αλλιώς θέλει να με χαρακτηρίσει. Gamer θεωρώ όποιον του αρέσει να ξοδεύει το χρόνο του σε ηλεκτρονικά παιχνίδια χωρίς να αισθάνεται τύψεις ότι χάνει το χρόνο του... Εκτός και αν τα μόνα παιχνίδια που έχει παίξει είναι στο facebook, wow η wii sports. Εκεί θα τραβήξω και εγώ μια γραμμή.
                    Κοιτα ο vaynard και ο καθε vaynard στο μυαλο του αναλογα με τη ζωη που κανει εχει τα ταδε στανταρ. Πχ σε εναν που δουλευει 12ωρα να του πεις οτι δουλευεις 8ωρο και προλαβαινεις να παιξεις 2 ωρες τη μερα μπορει να σε πει επισης βολεψακια.

                    Συμφωνω οτι δεν πρεπει να εισαι προκλητικος απο τη στιγμη που εισαι τυχερος να μπορεις να βαρας 10ωρα αλλα αν θεωρει οτι για να γινεις καλος πχ στο dota πρεπει να παιζεις 10ωρα αυτη ειναι η αποψη του σμφωνα με την εμπειρια του στο game τι να κανουμε. Δεν το λεει φανταζομαι για να προσβαλει τους αλλους που παιζουν 2-3 ωρες απλα υπαρχει μια μεγαλη ευθιξία σε αυτο το ζητημα. Εγω δεχομαι να με πει casual ο οποιοσδηποτε σε ενα παιχνιδι που δεν εχω επενδυσει τις Χ ωρες που χρειαζονται για να γινω καλος και δεν θα θιχτω.

                    Πανω κατω αυτη ειναι η αποψη μου και εμενα, πχ συμφωνω οτι στο d3 οποιος δεν εχει ριξει 1500 ωρες και δεν εχει ενα top tier gear μετα απο 2.5 χρονια ειναι νουμπακι και το επαιξε casual το game, δεν θελω να φανω προκλητικος ομως επειδη ειχα τη δυνατοτητα να παιξω αυτες τις ωρες..

                    Κατα τα αλλα συμφωνω σε αρκετα με αυτο το post και νομιζω ειναι απο τα πιο καλογραμμενα και σωστα που εχουν ειπωθει σε αυτο το τοπικ.

                    Comment




                    • Originally posted by i Have no Equal View Post
                      Πχ σε εναν που δουλευει 12ωρα να του πεις οτι δουλευεις 8ωρο και προλαβαινεις να παιξεις 2 ωρες τη μερα μπορει να σε πει επισης βολεψακια.
                      υπαρχουνε εταιρειες πχ στο χώρο της ενέργειας ή παραγωγης ηλεκτρονικών (για εξωτερικο λεω, αγγλιες, ολλανδιες κτλ) που εργάζεσαι πχ λιγο παραπάνω δευτερα-πέμπτη και δε πας στη δουλεια σου παρασκευη και εννοειται ΣΚ, η εργάζεσαι για 6 ημέρες και μετά δε πας στη δουλειά για τεσσερις. Εννοειται πως πληρώνεσαι ολες τις ημέρες. Οποτε σε αυτες τις περιπτώσεις χρονος υπάρχει.
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

                      Comment


                      • Ενδιαφέρον φαίνεται το Life is Strange.Μακάρι να βγει καλύτερο από το Remember Me το οποίο είναι καιρό στο πρόγραμμα btw.


                        "Επαναλαμβάνω μπορείς να γενικεύεις την προσωπική άποψη όσο θες τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Τα motion controls εφαρμόζονται σε όλα τα παιχνίδια του Wii U, Ps4 και το Kinect στο Xbox One. Μερικά παραδείγματα Infamous SS, Ryse, Forza, Super Mario 3D World, Just Dance, ZombiU και άλλα τόσα."

                        Λατρεύω τα Infamous Second Son & Super Mario 3D World.Tα motion controls μου φάνηκαν εντελώς περιττά όμως,παρόλο που προσθέταν ένα ωραίο touch στο SM3DW.
                        Carpe diem

                        Comment


                        • Πραγματι σε πολλες περιπτωσεις ειναι περιττα ενω σε αλλες κανουν κακο (βλεπε New Mario Bros Wii, Donkey Kong Country Returns). Στα Galaxy εδωσαν καποια ωραια mini games αλλα δεν επαιξαν μεγαλο ρολο.

                          Αλλα προφανως δεν εχει σημασια τι λεμε εγω κι εσυ. Σημασια εχουν τα εκατομμυρια games που τα χρησιμοποιουν και που δε θα μπορουσαν να ειχαν κυκλοφορησει διχως αυτα.

                          Γι αυτο και η νεα γενεια βασιστηκε αποκλειστικα στα motion controls.
                           
                          Το Kinect πλεον δεν ειναι υποχρεωτικο, το Move κανεις δε θυμαται οτι υπαρχει ενω στο Wii U τα περισσοτερα games παιζονται με Gamepad ή gamepad pro,
                          και να μην αναφερθουμε στο PC που αγνοησε τελειως το trend :troll: :troll: :troll:
                          Do a barrel roll!

                          Comment


                          • Doom co-creator John Romero is working on a new shooter

                            After nearly five years spent developing social and mobile games with his studio Loot Drop, John Romero has let slip that he's working on a fully-fledged shooter. Speaking on the Super Joystiq Podcast, Romero said that he's working on "several" games at the moment, with one of them to release under the Romero Games handle, rather than Loot Drop.


                            "I'm working on several games at once right now," Romero said. "But [Brenda Romero] had mentioned earlier that I'm working with a concept artist, and so I've got some cool imagery for the main character.


                            "I haven't made a shooter since 2000. So I'm basically starting to work on another one," he said.


                            Founded in 2010 with partner Brenda Romero, Loot Drop has developed mobile and social titles for publishers including Electronic Arts, Ubisoft and Zynga. Given the new Romero Games name though, it's likely the duo will want to keep the shooter project separate from their current business.


                            John Romero co-founded id Software and was a co-creator of Doom. He left id Software shortly after the studio shipped Quake, going on to develop the critically condemned Daikatana. Many of the games he helped develop have endured: Wolfenstein: The New Order released to acclaim earlier this year, while a Doom reboot is expected to release in 2015.
                            After nearly five years spent developing social and mobile games with his studio Loot Drop, John Romero has let slip that he's working on a fully-fledged shooter. Speaking on the Super Joystiq Podcast, Romero said that he's working on "several" games at the moment, with one of them to release under the Romero Games handle, rather than Loot Drop.
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

                            Comment


                            • Edited by sub: δεν υπαρχει λογος για τετοια ρε συ
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

                              "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

                              Comment



                              • Υπέροχα νέα.
                                Daikatana II!! :troll:
                                I'm back bitches... Version 2.0

                                Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

                                Comment

                                Working...
                                X