Announcement

Collapse
No announcement yet.

Που έχουμε φτάσει...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Που έχουμε φτάσει...

    Με συγχωρείτε, αλλά το πιστεύω ακράδαντα ότι αξίζει νέο θέμα...

    Music Clip from a Norwegian TV show.. The Boys on Wheels are back.


    Ενοχλούμαι και προσβάλλομαι από αυτό και δυστυχώς το βρίσκω αρκετά χειρότερα από τα όσα είδαμε στις εκπομπές της Πάνια. Απορώ, πραγματικά, για το πως είναι δυνατόν κάποιοι να γελάνε με αυτά.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"


  • #2
    Άσ'το, δε θα βγάλεις ποτέ άκρη πώς και γιατί. Αυτά είναι άλλα πράγματα για άλλους ανθρώπους.

    Comment


    • #3
      Οκ είδα μισό λεπτό κι έφριξα.Έλεος.Που να σε κρεμάσουν βρωμόπουστα από τα άντερά σου.
      Carpe diem

      Comment


      • #4
        Ω Θεε μου.Μας αξίζει πλέον να πέσει Αρμαγεδδών να τελειώνουμε με το ανθρώπινο είδος.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

        Comment


        • #5
          Κοίταξε υπάρχει μία δόση γέλιου στον αυτοσαρκασμό που κάνουν... αλλά γενικά η εικόνα δεν είναι σοβαρή. Άμα τους βγάζανε να πουν τα τραγούδια κανονικά και καλά για να νιώθουν τραγουδιστές ναι, θα ήταν για σκότωμα οι τύποι που κρύβονται πίσω από αυτό (δηλ. η παραγωγή). Τουλάχιστον προσπαθούν να σε κάνουν να γελάσεις με τις αλλαγές στους στίχους και οι ίδιοι φαίνεται να το διασκεδάζουν, κάτι που είναι φυσικά καλό.
          The illusion of free will is an illusion.

          Comment


          • #6
            REST IN PEACE PAUL GRAY!2002. Slipknot-Disasterpieces-People=ShitEnjoy!!!****I do not own this material, or claim to own this. Simply for entertainment purpo...
            Ground_Zero:

            Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

            Comment


            • #7
              Αντι να ενοχλειστε με τη μαλακια των αλλων γιατι δεν την αγνοειτε απλα; Κι αλλωστε μηπως εχουν την υποχρεωση να μας ζητησουν την αδεια;
              Do a barrel roll!

              Comment


              • #8
                Τουλάχιστον προσπαθούν να σε κάνουν να γελάσεις με τις αλλαγές στους στίχους και οι ίδιοι φαίνεται να το διασκεδάζουν, κάτι που είναι φυσικά καλό.


                Φυσικά και δεν είναι καλό. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα απολάμβανε πραγματικά αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι είναι θύματα, χρειάζονται προστασία και όχι εκμετάλλευση.

                Δε πρέπει να μιλάμε για το 'που έχουμε φτάσει', αρχαιότερα ρίχναν ανθρώπους στα λιοντάρια και ήταν το θέαμα της εβδομάδας ή κρέμαγαν/απαγχώνιζαν εγκληματίες και μαζευόταν όλο το χωριό για να το δει με ευχαρίστηση. Αυτά, τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο έχουν εκλείψει. Οι αθλιότητες πια εισβάλλουν ευγενικά, επίσημα, διακριτικά στις ζωές μας. Ας προσπεράσω το βίντεο του topic και ας έρθω σε πιο κοντινά πράγματα. Σε ποιον αρέσει η εκπομπή "Πάμε Πακέτο"; Κανείς απο εδώ δεν θα απαντήσει θετικά φαντάζομαι και όμως το βλέπει μεγάλη μερίδα της Ελλάδας. Και φυσικά δε χρειάζεται να αναλύσω το πώς και γιατί αυτό που προβάλλεται είναι αθλιότητα, κατάντια. Και είναι πολύ πιο επικίνδυνο και ύπουλο απο θεάματα στυλ Ανίτα Πάνια, γιατί απ'ότι έχω καταλάβει η Πάνια έχει αποδεχθεί τον εαυτό της και δε προσπαθεί να κοροϊδέψει κανέναν: αηδίες δείχνω και όποιος γουστάρει με βλέπει (ή μου τηλεφωνεί με 1,5€ το λεπτό χρέωση).

                Μίλησα πριν για δυτικό κόσμο - στην ανατολή δε ξέρουμε τι γίνεται. Πραγματικά δε ξέρουμε. Ο δικός μας, δυτικός κόσμος έχει περάσει απο τη φάση του απροκάλυπτου και έχει μπει σε μία μεγάλη και έξυπνη εμπορική προπαγάνδα. Για κάθε έναν παραπλανημένο άνθρωπο που είναι πρόθυμος να σκοτώσει ή να σκοτωθεί για το ψεύτικο θεό του, υπάρχει άλλος ένας αμερικάνος, ευρωπαίος, που ξεχνάει τη ζωή του, το λόγο της ύπαρξής του και γεμίζει τον εγκέφαλό του σκατά. Αν όμως θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, θα πρέπει τουλάχιστον να αναλογιστούμε το τι συμβαίνει στις ανατολικές χώρες και όχι μόνο αυτό, να αποδεχθούμε πώς αυτό που συμβαίνει εκεί και μας υποβοηθά και μας βολεύει.

                Κανένα δικαίωμα δεν έχουμε να επικαλούμαστε θανατική ποινή σε τέτοιες τουλάχιστον περιπτώσεις. Αν οι άνθρωποι που υποκινούν τέτοια πράγματα πράγματι σφάλλουν, υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να μποϋκοτάρουμε, να αμυνθούμε, να εξουδετερώσουμε. Αν εγώ πάω και δολοφονήσω αυτόν που είχε την ιδέα να βγάλει στον αέρα τρεις ανθρώπους με ειδικές ανάγκες για να ψυχαγωγήσει το κοινό, τότε θα είμαι σίγουρα χειρότερος.

                Μην ακούω ανοησίες όπως το οτι το ανθρώπινο γένος πρέπει να τελειώσει, ό,τι είμαστε κουράδες και πρέπει να καταστραφούμε. Αν όποιος το πιστεύει πραγματικά, έχει κάθε δικαίωμα να αυτοκτονήσει για την ιδεολογία του. Όσα φαύλα έχουν προέλθει απο τον άνθρωπο, άλλα τόσα καλά έχουν παραχθεί. Για εμένα δύο είναι οι κύριοι άξονες των θαυμαστών πραγμάτων της ανθρωπότητας: η γέννηση και το πνεύμα. Αφήνω το πρώτο γιατί, τουλάχιστον εγώ και όποιος διαβάσει αυτό το post, απέχουμε πάρα πολύ. Το πνεύμα όμως είναι κάτι το απίστευτο, το ασύλληπτο. Αν για κάθε δευτερόλεπτο που καθόμουν και συμμετείχα ή "έκραζα" (το κάνω αυτή τη στιγμή άλλωστε) στις αθλιότητες του ανθωπίνου γένους, έπαιρνα τα μάτια μου αλλού, όπως π.χ στο βιβλιαράκι που αναγράφει "Συμπόσιο Πλάτωνος" που το έχω σα μαλάκας και κάθεται τόσο καιρό στο δωμάτιο μου, τότε θα ήμουν άλλη μία μονάδα (μη το πάρετε αρνητικά το "μονάδα") που θα αντιδρούσα ουσιαστικά, εύστοχα, ζωτικά.

                Η καλύτερη αντιμετώπιση σε τέτοια πράγματα είναι η αδιαφορία. Η πλήρης, ενοχλητική αδιαφορία. Κανείς δεν είπε πώς οι υπεύθυνοι για κάτι τέτοιο περιμένουν καθέναν απο εμάς να το δει και να γελάσει. Γνωρίζουν πολύ καλά πώς θα ανάψουν φωτιές και θα φάνε βρισιές. Και αυτό είναι που προσφέρουμε τώρα, τα λόγια μας και μερικές δεκάδες views στο Youtube.

                Edit: Κάτι τελευταίο. Προσέξτε τη βαθμολογία του βίντεο και τα σχόλια. Δε είδα κανένα, τουλάχιστον σε κάτι δεκάδες comments που έψαξα, να παραπονιέται. Βγάζω το συμπέρασμα πώς αν κάποιος εδώ το πόσταρε σε κάποιο topic στυλ "το γέλιο κάνει καλό" με κανένα σχόλιο τύπου "z0mg!!111 lololol" τότε δεν θα υπήρχε αυτός ο "χείμαρρος" αντιδράσεων.

                Comment


                • #9
                  συμφωνω με το Somari, μια αποκαλυψη-αρμαγεδων-3ος παγκοσμιος ή οτι να ναι να τελιωνουμε, εχω αηδιάσει σε πολλα σημεια με την εξελιξη του ειδους και το μονο που εισπρατω καθε μερα ειναι το ποσο πατο μπορουμε ακομα να πιασουμε.

                  Δε διάβασα πολλα απο τα παραπάνω αλλα ακομα και να υποθεσουμε πως τη δεδομενη στιγμη αυτοι οι ανθρωποι διασκεδαζουν και ακομα και αν αυτο κρρατησει καποιους μηνες, οταν θα ρθει η στιγμη της αφανείας θα ειναι σε τρισχειρότερη μοιρα απο οτι ηταν πριν απο ολα αυτα!

                  Επιπλέον ακόμη χειρότεροι απο αυτούς που τα κατασκευάζουν ειναι αυτοί που τα καταναλώνουν.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Nikos Strawhat@r@s View Post
                    συμφωνω με το Somari, μια αποκαλυψη-αρμαγεδων-3ος παγκοσμιος ή οτι να ναι να τελιωνουμε, εχω αηδιάσει σε πολλα σημεια με την εξελιξη του ειδους και το μονο που εισπρατω καθε μερα ειναι το ποσο πατο μπορουμε ακομα να πιασουμε.
                    Καντε ενα group στο facebook και οργανωστε μια μαζικη αυτοκτονια, το 2012 ειναι μια καλη ευκαιρια.

                    Ειναι πολυ ευκολο να λεμε ετσι απλα οτι ειμαστε ολοι για σκοτωμα και αρα ας γινει μια καταστροφη να τελειωνουμε. Οποιος ειναι μαγκας ας γυρισει τη πλατη σε οτι κρινει στραβο κι ας διαλεξει ενα διαφορετικο τροπο ζωης. Δε χρειαζεται να τα ριχνουμε παντα ολα στη μαζα.
                    Do a barrel roll!

                    Comment


                    • #11
                      Μόλις έμαθα από απόλυτα έγκυρη πηγή ότι ένας εκ των τριών (αυτός που κάθεται μεταξύ των άλλων δυο) είναι stand-up comedian και δεν έχει κάποια αναπηρία, δηλαδή το προσποιείται όλο αυτό. Για τους άλλους δυο δεν ξέρω. Για εμένα πάντως λίγο αλλάζει τα πράγματα αυτό.
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                      Comment


                      • #12
                        Μωρέ η μάζα δε φταίει, πλαστελίνη στα χέρια άλλων είναι. Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αναγκαίο γρανάζι και ως τέτοιο θα υπάρχει.

                        Πάντως εμένα τίποτα δε μου προκαλεί εντύπωση πλέον.
                        Καλώς ήρθατε στη κοινωνία του θεάματος, εδώ που το βαρέλι πάτο δεν έχει. Θα προτείνω δυο πραγματάκια.

                        Στο χαβαλέ, την εντελώς ηλίθια, καμένη κωμωδία Idiocracy, που σαν ταινία είναι εντελώς gtp, αλλά λέει με καμένο τρόπο αυτό που θέλει να πει.

                        Και στα σοβαρά, το βιβλίο «Η Κοινωνία του Θεάματος» του Guy Debord. Το βιβλίο «σπίθα» για τα ομότιτλα συνθήματα που κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους. Οι σελίδες του σήμερα είναι ίσως πιο επίκαιρες από ποτέ.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Loggo View Post
                          Μωρέ η μάζα δε φταίει, πλαστελίνη στα χέρια άλλων είναι.
                          Φταίει, γιατί είναι επειδή αυτή θέλει κι επιτρέπει να είναι. Δηλαδή, εντάξει, καταλαβαίνω τι λες, αλλά δε μπορείς να μην καταλογίζεις και στη μάζα ένα μεγάλο μέρος ευθύνης.
                          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                          Comment


                          • #14
                            Στο παιχνίδι που παίζεται σήμερα η μάζα είναι κυρίως το θύμα και όχι θύτης. Και σου θυμίζω ότι μιλάμε για μάζα, όχι για κοινωνία. Αλλά άστο να μη βαρύνουμε τη κουβέντα τώρα.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Raphael View Post



                              Ας προσπεράσω το βίντεο του topic και ας έρθω σε πιο κοντινά πράγματα. Σε ποιον αρέσει η εκπομπή "Πάμε Πακέτο"; Κανείς απο εδώ δεν θα απαντήσει θετικά φαντάζομαι και όμως το βλέπει μεγάλη μερίδα της Ελλάδας. Και φυσικά δε χρειάζεται να αναλύσω το πώς και γιατί αυτό που προβάλλεται είναι αθλιότητα, κατάντια.

                              Πες τα! Την έχω και γω απωθημένο αυτή την εκπομπή!
                              Παμπόνηροι οι πούστηδες. Θα βγάλουμε στη φόρα ευαίσθητες ανθρώπινες στιγμές! Άκου τι σκεφτήκανε.
                              The illusion of free will is an illusion.

                              Comment

                              Working...
                              X