Αυτό έλειπε να βάλει γκολ το κωλοπαίδι ο Μέσσι.Ο λόγος που αποφεύγω να βλέπω μπάλα,ακόμα και την Εθνική πλέον,είναι γιατί τους θεωρώ κρέατα που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Χτες όμως παίξαμε γαμάτα,είχαμε και τις ατυχίες τους,τους τραυματισμούς,είχαμε και τον διατητή να μας χρεώνει φάουλ τα οποία δεν ήταν δικά μας.Χτες παίξαμε με τσαγανό και @@.Οκ κάναμε τις μαλακίες μας,αλλά τουλάχιστον πέσαμε μαχόμενοι με αξιοπρέπεια.Όσο για το εξωτερικό που λες Μαρβελ,ένα θα πω.Γαλλία.3 ήττες.Απλά πράγματα.Να πάνε στο διάολο όλοι τους λοιπόν.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μουντιάλ 2010
Collapse
X
-
Originally posted by MarVell View Post1) Όλος ο κόσμος εκτός Ελλάδας γελάει με την εθνική μας, χαίρεται που δεν προχώρησε και δεν θα την δει να παίζει άλλο αντιποδόσφαιρο και βλέπω με έκπληξη οτι στην Ελλάδα εφημερίδες και πολύς κόσμος είναι σε έναν παράλληλο κόσμο και πιστεύουν οτι τα πήγαμε σχετικά καλά, παίξαμε σαν παληκάρια, είμασταν άτυχοι κλπ.
2) Μια νίκη κάναμε και αυτήν απέναντι σε 10 παίκτες, με Κορέα και Αργεντινή παίξαμε σαν ομαδούλα. Η Ελλάδα έχει προχωρήσει, έχει πλέον ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου σύμφωνα με την κατάταξη της ΦΙΦΑ, δεν της αρμόζει να παίζει σαν το Λουξεμβούργο.
3) Χθες με την Αργεντινή έπρεπε να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε και παρολα αυτά δεν παίζαμε επίθεση! Ένας επιθετικός μόνο (Σαμαράς) ο οποίος αποδείχτηκε λίγος για Μουντιάλ. Καλύτερα Γκέκας ή Σαλπιγγίδης. Ομαδάρα η Αργεντινή αλλά η άμυνα της είναι το αδύνατο σημειο της, δεν έχεις τίποτα να χάσεις οπότε προσπάθησε να βάλεις ένα γκολ ρε παιδί μου.
1) Link please για τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία που γελάνε μαζί μας και χαίρονται που αποκλειστήκαμε. Πιστεύω πως απλά μας έχουν γραμμένους. Προφανώς, σα γνήσιοι οπαδοί της μπάλας, θα παρακαλάνε να αποκλειστεί και η Αγγλία με την Ολλανδία και την Ιταλία (η Γαλλία μας άφησε χρόνους), για να μη μιλήσω για άλλες μεγάλες ποδοσφαιρικές σχολές που δεν έχουν καμία δικαιολογία για το θέαμα που παρουσιάζουν, και μη μου πεις "κούραση" και "κάψιμο" γιατί βλέπουμε μη ομάδες χωρίς σχέδιο και ποιότητα στο παιχνίδι τους. Για το θέμα της ατυχίας, στο μόνο που ήμασταν άτυχοι ήταν οι τρεις τραυματισμοί χτες που μας έδεσαν τα χέρια σαν ομάδα και προπονητή.
2) Έβαλα τα γέλια όταν το διάβασα αυτό. Πότε γίναμε ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα? Και αν δεν πρέπει να το Λουξεμβούργο, τη Δανία, τη Σουηδία, την Ουκρανία, την Ελβετία, με ποιές ομάδες θα πρέπει να συγκρινόμαστε με? Και, το βασικότερο, ποιό είναι το προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημά μας?:kill: Σε επίπεδο Εθνικής, ελάχιστη σχέση έχουμε με την Εθνική του 2004 και δε μπορούμε να αναπαράγουμε εκείνο το στυλ παιχνιδιού τόσο καλά - άλλο ένα χαρακτηρηστικό μας, η έλλειψη προσωπικότητας και η σταθερότητα.
3) Ευσεβείς πόθοι. Αυτό που ήθελες να δεις ήταν μια Ελλάδα που να παίζει ανοιχτά και να κοντράρει στα ίσα την Αργεντινή. Κι εγώ το ίδιο ήθελα, το 1994 όμως που ήμουν 10 - 11 χρονών. Εκτός αν τη βρίσκεις με τις τεσσάρες οπότε πάω πάσο. Χώνεψέ το, δεν έχουμε την ποδοσφαιρική παιδεία και εμπειρία να σταθούμε με ποιοτική μπάλα σε μεγάλες διοργανώσεις οπότε παίζουμε με το μόνο τρόπο που μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και, προσωπικά, όσο και να το σιχαίνομαι, μεταξύ του κατενάτσιο και της επηρμένης ηλιθιότητας προτιμώ το κατενάτσιο στο παιχνίδι μας.
Ξαναλέω - μήπως νομίζεις πως παίζουμε στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2006? Οι απόψεις σου ταιριάζουν πολύ περισσότερο στον ενθουσιασμό και τις απαιτήσεις που είχαμε μετά το Euro, όταν νομίζαμε πως έχουμε πραγματικά ποιοτικούς παίχτες ευθρωπαϊκού επιπέδου και θα βγάλουμε ακόμα περισσότερους. Από τέτε μέχρι τώρα, δυστυχώς οι αυταπάτες του μέσου φι\ίλαθλου έχουν χαθεί, εκτός αν λαμβάνεις σοβαρά υπ'όψιν σου την "Αθλητική Κυριακή" και τα εξώφυλλα των αθλητικών μας εφημερίδων.
Ένιγουέι. Με την Κορέα, που χάθηκε η υπόθεση "πρόκριση", ήμασταν άθλιοι. Νιγηρία παίζαμε εναντίον 10 και επιθετικά - όσο επιθετικά ξέρουμε να παίζουμε τέλος πάντων, χτες παίξαμε όπως ξέρουμε γενικότερα και σε αυτό το στυλ είμαστε καλοί. Δεν παίξαμε βρώμικα (κι ας γκρινιάζει ο Μέσι για τον Καραγκούνη και τον Παπασταθόπουλο, αυτές ήταν 2 - 3 φάσεις) και λόγω αλλαγών δε μπορούσαμε να αλλάξουμε το στήσιμό μας.
Αλτέρ έχεις πολύ άδικο για το Μέσι. Ο διαιτητής δεν έπαιξε εναντίον μας και δεν προστάτεψε την Αργεντινή - εξ ου και η γκρίνια του Μέσι για βρώμικο παιχνίδι μας, που με εξαίρεση τον Καραγκούνη και μια φάση με τον Παπασταθόπουλο δεν τον ενοχλήσαμε.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by Titus View PostΜήπως νομίζεις ότι παίζαμε στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2006?
1) Link please για τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία που γελάνε μαζί μας και χαίρονται που αποκλειστήκαμε. Πιστεύω πως απλά μας έχουν γραμμένους.
ΥΓ:
ΥΓ2
gaf:
Greece sucks.
The whole game, argentina attacked with 6 and greece with....2. Did they do their math wrong? Maybe greek labor laws only allow a single striker?
Good riddance Greece. Did they even realize they needed to attempt to score this game to possibly move on?
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View PostAξίζαμε την ισοπαλία.
Δηλαδή για όνομα, τόσο δύσκολο είναι να δεχτείς την ανωτερότητα μίας άλλης, καλυτερης ομάδας ή ακόμη κι εδώ το παρατηρείς Ελληνιστικά?" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View Post(1)Πχ σωστά ο Καραγκούνης τα έψαλε στον τζάμπά-μάγκα Μέση που δεν γύρισε την μπάλα στον Τζόρβα, ο οποίος Μέσης αργότερα στην συνέντευξη τύπου κόντεψε να βάλει τα κλάματα και (2)έψαχνε ανύπαρκτες δικαιολογίες, όπως αντιαθλητικό παιχνίδι των Ελλήνων που δεν μπόρεσε να βάλει γκολ αντί να παραδεχτεί πως ο Παπασταθόπουλος τον έκλεισε πολύ καλά και τον περιόρισε σημαντικά δεχόμενος και βοήθειες όποτε χρειάζονταν.
2. Δηλαδή μόνο εγώ πρόσεξα πως σε όλο το παιχνίδι (σχεδόν) παίζαμε το σύστημα "μην αφήσετε τον Μεσσι να κουνηθεί άμα πάρει μπάλα";Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Αλταήρ,θα με υποχρεώσεις.
Θυμάμαι ότι 2 φορές χρέωσε φάουλ σε μας ενώ έπρεπε να τα χρεώσει στην Αργεντινή.
Όσον αφορά τον Μέσι.Εγώ ξέρω ότι έχει σκυλιάσει που εδώ και 3 αγώνες δεν έχει βάλει ένα γκολ και του φταίνε όλα.Μια χαρά το παίξαμε το κωλοπαίδι.
edit:Rampo πες στο gaf να πάει να να να να.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΌσον αφορά τον Μέσι.Εγώ ξέρω ότι έχει σκυλιάσει που εδώ και 3 αγώνες δεν έχει βάλει ένα γκολ και του φταίνε όλα.Μια χαρά το παίξαμε το κωλοπαίδι.
Originally posted by Scatman View PostΠρέπει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που το πιστεύει αυτό.
Δηλαδή για όνομα, τόσο δύσκολο είναι να δεχτείς την ανωτερότητα μίας άλλης, καλυτερης ομάδας ή ακόμη κι εδώ το παρατηρείς Ελληνιστικά?
πάντως ο Μέσης έπεσε στα μάτια μου με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα για αντιαθλητικό παιχνίδι των Ελλήνων!!! οι μεγάλοι παίχτες (σε όλα τα ομαδικά) δεν φαίνονται μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός αυτού.
Comment
-
όχι δεν είμαι ο μόνος στον κόσμο που το πιστεύει αυτό και η Αργεντινή είναι καλύτερη ομάδα απο εμάς. Γιατί πετάς άσχετα;
Είπες ότι αξίζαμε το Χ. Και ξαναλέω, δεν είδες πόσο ανώτεροι ήταν στο συγκεκριμένο ματς?
Γιατί Χ λοιπόν?" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Originally posted by Titus View PostLink please για τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία που γελάνε μαζί μας και χαίρονται που αποκλειστήκαμε.
Και την Αγγλία και την Γαλλία και την Ιταλία τις κράζουν στις χώρες τους όταν δεν παίζουν καλά, στην Ελλάδα μόνο φοράμε συνεχώς τα γαλάζια (ή τα πράσινα, κόκκινα, κίτρινα) γυαλιά μας και βλέπουμε συνεχώς ηρωικές εξόδους, ατυχίες, γκαντεμιές, άδικα αποτελέσματα, πόρνες μπάλλες και λοιπά γραφικά.
Πρέπει να σταματήσει η κακομοιριά του στυλ "είμαστε μικρή χώρα και εκεί που φτάσαμε καλά είναι". Χώρες σαν την Σλοβενία είναι 5 φορές μικρότερες απο μας και δεν παίζουν 11 παίκτες άμυνα.
Comment
-
Originally posted by MarVell View PostΈνας ουδέτερος φίλαθλος γιατί να χάσει 90 λεπτά από την ζωή του να βλέπει το αντιποδόσφαιρο που παίξαμε με την Αργεντινή;
Πρέπει να σταματήσει η κακομοιριά του στυλ "είμαστε μικρή χώρα και εκεί που φτάσαμε καλά είναι". Χώρες σαν την Σλοβενία είναι 5 φορές μικρότερες απο μας και δεν παίζουν 11 παίκτες άμυνα.
Ο ουδέτερος φίλαθλος που αναφέρεις σαφώς και δεν έχει λόγο να δει το Αργεντινή - Ελλάδα, όπως και δεν είχε λόγο να δει το 1/3 των παιχνιδιών του πρώτου γύρου. Από εκεί και πέρα, βλέποντας την ομάδα μου, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της εξέφρασα και την άποψή μου (ελπίζω με ελάχιστα παραμορφωτικά γυαλιά). Όπως επίσης κράζω κι εγώ σε αυτό το θέμα για άλλες ομάδες θα κράξει και το ΝεοΓκάφ ή ο εκφωνητής του BBC για την Ελλάδα, δε με ενοχλεί κάτι τέτοιο εφ'όσον είναι εύστοχοι και δίκαιοι. Σαν ποδοσφαιρόφιλο με απογοητεύει πολύ περισσότερο το χάλι της Γαλλίας και η αμπαλοσύνη της Αγγλίας από την πορεία της Ελλάδας, γιατί είναι σχολές ποδοσφαίρου με πολύ μεγάλη προσφορά. Αυτό που κάναμε εμείς στο ποδόσφαιρό είναι πταίσμα μπροστά τους.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ο Marvell νομιζω οτι λεει το προφανες, οποιοσδηποτε ουδετερος μας εβλεπε να παιζουμε χτες θα βαριοταν τη ζωη του, το μονο ενδιαφερον στο παιχνιδι ηταν να περιμενεις μεχρι τη στιγμη που θα το εβαζε τελικα η Αργεντινη.
Comment
-
Προσωπικά δεν μπορώ να δω το λόγο για τον οποίο να έχει κανείς μεγάλες προσδοκίες από την Ελλάδα. Ουδέποτε έδειξε ότι αποτελει μια αξιόπιστη και ανταγωνιστική ομάδα. Απλά μέχρι το 2004 όλοι παίζαν ποδόσφαιρο με επιθέσεις και ο Ρεχάγκελ το εκμεταλλεύτηκε.
Υ.Γ: Για να μη γελιόμαστε, μια χαρά ήταν το χθεσινό ματς, παραλίγο να πιστέψω ότι οι Αργεντίνοι δεν θα σκοράρανε.
Comment
-
Originally posted by _Lloyd View PostΠροσωπικά δεν μπορώ να δω το λόγο για τον οποίο να έχει κανείς μεγάλες προσδοκίες από την Ελλάδα. Ουδέποτε έδειξε ότι αποτελει μια αξιόπιστη και ανταγωνιστική ομάδα.
Και το ξαναλέω, είμαστε μπασκετική και όχι ποδοσφαιρική χώρα οπότε και αυτός είναι ένας άλλος λόγος που οι απαιτήσεις μας θα "πρέπει" να είναι μικρές.
Προς Μarvell τώρα:
οι Εγγλέζοι δεν ήταν αυτοί που πριν τον αγώνα με την Νιγηρία μας κάναν ειρωνικές ερωτήσεις του τύπου "αν βάλετε γκολ θα κάνετε γιορτή;" μετά το αποτέλεσμα με την Νιγηρία απέδιδαν σεβασμό και τώρα πάλι χλευάζουν μια χώρα που ουδέποτε ήταν-(είναι) μεγάλη δύναμη στο ποδόσφαιρο;
Δηλαδή εμείς άμα δούμε την Αγγλία στο μπάσκετ που είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πρέπει να έχουμε μεγάλες προσδοκίες πως θα παίξει μπασκετάρα ή θα νικήσει την Ελλάδα ή την Λιθουανία πχ; απλές ερωτήσεις κάνω..
Comment
-
Να ρωτήσω κάτι; Τον Μέσσι γιατί τον αντιπαθείτε;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ε ναι, χωρίς να θέλω να απορρίψω αυτά που λέει ο Titus, ένα δίκιο το χει ο Marvell. Όλη την ώρα άμυνα και μετά βαθιά μπαλιά 50 μέτρων σε ένα παίκτη, είναι πολύ προκλητικό! Και παραλίγο να βάλουμε και γκολ!(Ε, ρε τι θα γινόταν! Θα έλεγαν την κωλοφαρδία παιχτιά!
)
@Straier
Γιατί είναι παιχταράς. Τί ερώτηση είναι αυτή;The illusion of free will is an illusion.
Comment
Comment