Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Και το μεγαλυτερο σπασιμο ειναι οτι τα λεγομενα καλαμακια υπαρχουνε κανονικα στους περισσοτερους τιμοκαταλογους , τουλαχιστον στο "το σπιτι του εθνοφρουρου " " τριγυρο " και οπου αλλου εβρισκα σουβλατζιδικο στην λευκωσια τελος παντων, btw το πιτα παν που απεχει λιγη αποσταση απο το gloria και το costa coffee ευτυχως εχει απολα, αυτο που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση ητανε ενα μικροσκοπικο μαγαζακι διπλα απτο τριγυρο, το ειχε ενας λιβανος και ειχε μονο αρνι ( με το ξυγκι να ΣΤΑΖΕΙ !!! :p ) και κοτοπουλο απο γυρους, η πιτα του εκανε καπου 3 ευρω τοτε το 2008 αλλα ητανε μακρουλη τραγανη δροσιστικη ( ειχε κατι ωραια dressing με γιαουρτι και αγκουρι/ανιθο ) και χορταστικη.
Η εικονα που ανεβασες με ταξιδευει παει 2μιση χρονια πισω. αχχχχχ <3 :p
Οσο για το poll ψηφισα σουβλακι, η μεριδα γυρος δεν με πολυτρελαινει ανεξαρτητα την ποιοτητα του κρεατος και του ψησιματος.
Δεν ξέρω τα συγκεκριμένα (είμαι από άλλη πόλη), όμως καταλαβαίνω περίπου τι εννοείς. Άμα έρθεις ξανά, αν είναι να βρεθούμε να κάνουμε attack.;)
Θεικό σκηνικό στη Θεσσαλονίκη οταν ενας φίλος μου χαμουτζής είχε ζητήσει δυο καλαμάκια (σουβλάκια) και του ειχαν δώσει δύο καλαμακια (καλαμάκια!) είχα λίωσει στο γέλιο!
Comment