Το θέμα είναι το ταξίδι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...
Collapse
X
-
Γιατί φίλε GZ,οι πιο πολλές για να κάτσουν,πρέπει είτε νε είναι πιωμένες είτε να τις πας έξω για χορό κλπ.Όμως όσο εγώ είμαι καθηλωμένος εδώ,τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά.Νομίζω;
Να στο πω αλλιώς.Βλέπω και τους άλλους που είναι συνέχεια έξω με γκόμενες.1μιση μήνα κανείς δεν έχει κάνει τίποτα.Ζόρικα τα πράγματα.Carpe diem
Comment
-
Αλταιρ συμφωνώ με στραιερ.Πρέπει να μπει φωτο της κοπέλας στο φορουμ για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.Μόνο έτσι θα καταλάβουμε την ψυχοσύνθεσή της και θα σου πούμε τι α κ ρ ι β ώς πρέπει να κάνεις για να την ρίξεις.
Αν δεν μπορείς να ποσταρεις φωτό,όρμα στο κελάρι του ξενοδοχείου και τσίμπα τα απαραίτητα.Τόσα stealth games έχεις παίξει,δεν σου έχει μείνει τίποτα;
Αλήθεια τι έγινε με εκείνη την ξένη που σου έστελνε φιλάκια;Με την πενηντάρα;
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Αλταήρ αν θες να... και ζορίζεσαι πολύ υπάρχουν και τα μπουρδέλα, δες και τον Geralt
μην σκας.
υγ: δεν το περιμενα να γινουμε αρσενικο κοσμοπόλιταν
Comment
-
παντως Αλταήρ εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα πηγαινα εκεί για τα λεφτά, θα ήμουν "τυπικός σαν τον στρατό" και μετά θα έφευγα ουτε θα έμπλεκα με άτομα του ξενοδοχείου ούτε τίποτα, για πολλούς λόγους. Μόνο έξω αν τυχαινε κάτι.
υγ: καλα το αφεντικο ο καπιτάλας δεν σας αφήνει να πιειτε κάτι έστω χυμό; (καλά το πολύ αλκοόλ μεθάει)
Comment
-
ειναι μπάζο η κοπέλα για αυτο δεν βάζει
ασε που αν το μάθει πως ο Αλταήρ έβαλε εικονα της εδώ θα γινει και ρεζίλι.
Comment
-
Ase re pou den mporeis na pas eksw gia enan xoro wtf ti wres douleveis kai den perneis katholou repo?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
E πάντα ένα protein bar πριν από το sex δεν κάνει κακό.
Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάποια πράματα αφού υπάρχει ενδιαφέρον.
Η κοπέλα είχε μεγάλο πρόβλημα. Αλλα έδειχνε και αλλα έκανε. Είχε και κόλλημα ακόμα με τον πρώην. Το να μου λέει ας πούμε να τις πετάξω έξω τα ματια και μετά να μου λέει "Σιγά και σταματα" τότε η ξενέρα είναι μεγάλη. Ούτε να τελειώσεις έτσι δεν μπορείς. Ούτε ήξερε να συμπεριφερθεί. Ούτε oral δεν ήξερε να κάνει (για facef*ck ούτε λόγος), κάτι που μου την σπάει πολύ. Έτσι στο τέλος κατάντησε να προσπαθώ να τελειώσω για να τελειώνουμε.
Να σας δώσω ένα παράδειγμα για να δείτε περί τίνος πρόκειται, το οποιο έκανα και photo για το 9gag.com. Αυτό ήταν το top:
Altair βγάλε την φανέλα, βάλε από ένα μανταλάκι στην κάθε σου ρόγα και πήγαινε χτυπα τις την πόρτα. Όταν ανοίξει, απλά πες τις "Ήρθα".
Comment
Comment