Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ChrisTop View Post
    Εγώ άμα δεν μου κάνουν oral δεν τελειώνω πάντως. Μα είναι δυνατόν φίλε μου;;;;;;
    Πες τα πες τα.

Comment

Εγώ άμα δεν μου κάνουν oral δεν τελειώνω πάντως. Μα είναι δυνατόν φίλε μου;;;;;;
      Εγώ είμαι του facefuck, το oral είναι πολύ casual.

Comment

• Μα τι φλώροι είστε εσείς?

Αν δεν ρίξεις ένα γερό χέρι ξύλο πριν και ΜΕΤΑ το αλυσοδεμένο facefuck δεν ξέρεις τι σημαίνει SEX

Comment

• Χέρι ξύλο να είσαι προσεκτικός, όπως βλέπεις και στην photo που έβαλα.

Evans μα ξέρεις και το facefuck?

Comment

• Ε σίγουρα πρέπει να είσαι προσεχτικός

Αν δεν γουστάρει τέτοιες φάσεις το γκομενάκι πάντως είναι ultra fail.

Εκεί πάνω στην έξαψη πάντα σου έρχεται να ρίξεις καμιά μπούφλα,το γκομενάκι πρέπει να τα υπομένει αυτά.Για αυτό είναι φτιαγμένο κιόλας,για να ικανοποιεί

Comment

• Εδώ στον Πειραιά άμα δεν πας για anal σε λένε γκει. Ακόμα και να μην θέλει η γκόμενα θα το εκτιμήσει. ;) Πάντως facefuck μετά το 2ο ραντεβού είναι must.

Comment

• Meathole την θέλεις? Πολλές ειρωνείες ρε παιδιά.

Comment

• Facial abuse... Το αν θελει ή οχι δεν εχει καμια σημασια

Comment

Εδώ στον Πειραιά άμα δεν πας για anal σε λένε γκει. Ακόμα και να μην θέλει η γκόμενα θα το εκτιμήσει. ;) Πάντως facefuck μετά το 2ο ραντεβού είναι must.
                    Αχ τυχεροί είστε εκεί στον Πειραιά

Εμείς για κάνα αναλάκι πρέπει να αγοράζουμε δώρα,να την πηγαίνουμε σε κυριλέ restaurant κτλ

Comment

• ChrisTop πρέπει να σε κάνω friend εσένα. Και από το πρώτο ραντεβού άμα λάχει. Όσο για το anal, άστα να πάνε... Μου αρέσει είναι must αλλα δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες.
                      Originally posted by sub_zero View Post
                      Facial abuse... Το αν θελει ή οχι δεν εχει καμια σημασια
                      Αυτό!

Comment

• Δεν έπιασε το κλύσμα;
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Το θέμα είναι να διαλέγεις σωστές γκόμενες φίλε. ;) Πάντως και το ξυλίκι που λέει ο laharl άλλο πράγμα ξέρουν τι κάνουν εκεί στην Σαλόνικα.

Comment

Εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα, τρελαίνομαι τόσο πολύ για oral που στο oral examination του proficiency τελείωσα 3 φορές.

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                              Εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα, τρελαίνομαι τόσο πολύ για oral που στο oral examination του proficiency τελείωσα 3 φορές.

Comment

• Pantws h alhtheia einai oti xwris oral kai facefuck oute egw mporw na teleiwsw kai einai megalo provlhma pou prepei na syzhtithei me leptomeria.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X