Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Gamers-Odyssey News
Collapse
X
-
ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΜΠΑΡΤΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΤΟΜΗ
α ρε daisy ....... <3 <3
Leave a comment:
-
Σιγουρα πρεπει να μεσολαβει ενα διαστημα για να υπαρχει υλικο και να μην αναλωνομαστε στα ιδια και τα ιδια. Ταλεντα εχει το forum παντως και ελπιζω να δουμε και απο αλλους προσπαθειες, προσωπικα σε καμια βδομαδα θα δω αν εχω παλι εμπνευση να κανω κατι.
ΥΓ: Thanx για το hosting στο op raphael
Leave a comment:
-
Προτείνω εβδομαδιαίο για να κρατηθούν ψηλά τα standard. Η απλά η μία να βγαίνει Τετάρτη και η άλλη Κυριακή ξερω'γω..
Leave a comment:
-
Νομιζω πως θα πρεπει να καθιερωσουμε το ημερησιο φυλλο του φορουμ...
Leave a comment:
-
Απλό καλό Photoshop (CS2). Ένα old paper texture από πίσω κάνει όλη τη δουλειά. Το πραγματικά πετυχημένο κομμάτι είναι με τις φωτογραφίες, με ένα multiply στο blending mode και ένα film grain filter γίνονται σαν αυθεντικές 1920'.Originally posted by Imrahil View PostThe Lord laid a lol on my heart today and the lol was good.
Ράφαελ, ποιο πρόγραμμα-site χρησιμοποιείς, πε μου και μένα!
edit: Ωραίο το feeling με τη καινούρια γραμματοσειρά, αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμούσα την αρχική, συχνά δεν προλαβαίνω να διαβάσω πολλά topics οπότε για μένα η χρηστική αξία ήτο πολύ μεγάλη, πραγματικά ενημερώθηκα.
Όσο για τα γράμματα αχ, η απόψεις διχάζονται. Θα δούμε τι θα γίνει.
Double Ownage!Originally posted by RamparterΖηλεψα και ειπα να κανω κι εγω ενα. Τελικα ελιωσα μου πηρε πολυ παραπανω ωρα απ οσο υπολογιζα αλλα πιστευω βγηκε καλο.
Leave a comment:
-
Δεν την παλευω αλλο....ειλικρινα....δεν μπορω......πλιζ ΠΛΙΖΖΖΖ!!!!
Leave a comment:
-
Ζηλεψα και ειπα να κανω κι εγω ενα. Τελικα ελιωσα μου πηρε πολυ παραπανω ωρα απ οσο υπολογιζα αλλα πιστευω βγηκε καλο.
Leave a comment:
-
The Lord laid a lol on my heart today and the lol was good.
Ράφαελ, ποιο πρόγραμμα-site χρησιμοποιείς, πε μου και μένα!
edit: Ωραίο το feeling με τη καινούρια γραμματοσειρά, αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμούσα την αρχική, συχνά δεν προλαβαίνω να διαβάσω πολλά topics οπότε για μένα η χρηστική αξία ήτο πολύ μεγάλη, πραγματικά ενημερώθηκα.
Leave a comment:
-
Το σκέφτηκα στην αρχή να το κάνω έτσι αλλά λέω μετά άσε θα κουράζει, μα τελικά κατάλαβα πως έχει ψυχαγωγική και όχι αναγνωστική/χρηστική αξία οπότε...
Leave a comment:

Leave a comment: