Announcement

Collapse
No announcement yet.

YouTube Channel: New Upload

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αχχχχχχχ, είχα συγκινηθεί πολύ με το Podcast. Χαίρομαι που βλέπω παλιόφατσες των οποίων τα post διάβαζα ευλαβικά σαν πιτσιρικάς να ξαναγράφουν και να 'ναι καλά.

Εγώ άρχισα να συμμετέχω σε Forums όταν διάβασα σε μια κάρτα του Gamecube κάπου στο 2002 οτί υπάρχει το nintendo.gr και επειδή η 1η γυμνασίου ήταν μια πολύ δύσκολη για μένα περίοδος μία από τις διεξόδους που είχα βρει ήταν να διαβάζω τα posts, ειδικά στα περί ανέμων και υδάτων threads. Το nintendo.gr δεν είχε τρομερή ποιότητα, αλλά είχε αρκετό χαβαλοδράμα με AkiraGR να είναι η πέτρα του σκανδάλου άμα θυμάμαι καλά. Οι αγαπημένες μου συζητήσεις περί Gaming και άλλων τότε γινόντουσαν στο gamelife.gr από τον Φάρκωνα και έναν shadowκάτι που πρέπει να 'ταν εξαιρετικός τύπος. Κάπου εκείνα τα χρόνια άρχισα να διαβάζω και το CGM οπότε ανακάλυψα και εκείνο το forum και παράλληλα και του Gamepro. Πραγματικά φανταστικοί άνθρωποι και σε αυτά τα forums, ποιοτικά νομίζω το καλύτερο crop στην καλύτερη εποχή των ελληνικών φόρα.

Οτί και γω είμαι προγραμματιστής δεν αποτελεί καμία έκπληξη.

Σκέφτομαι ανά καιρούς να ανοίξω ένα thread για να πούμε όλοι που βρισκόμαστε αυτήν την στιγμή στην ζωή μας όπως έκανε ο Τίτος παραπάνω, αλλά ποτέ δεν ήταν απ' τα προτερήματα μου να προάγω συζητήσεις, προτιμούσα πάντα να διαβάζω!

Comment

Working...
    X