Announcement

Collapse
No announcement yet.

Top 20 PS1 Ganes

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scatman
    replied
    Όταν λες bugs? Γιατί εγώ νομίζω ότι είναι ένα απ'τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) RPGs του PSX για λόγους σεναρίου και φυσικά χαρακτήρων που είναι οι πιο ώριμοι που έχουν παρουσιαστεί σε παιχνίδι του είδους.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το Xenogears δεν θα το έβαζα σε ΤΟΡ 20 καθαρά για τον τεχνικό τομέα. Στα jRPG δίνω περισσότερη βάση στην ιστορία παρά σε οτιδήποτε άλλο (π.χ. μάχες, γραφικά κλπ), αλλά το Xenogears είχε ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ bugs που ώρες ώρες καταντούσε unplayable.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν μιλάω για το Broken sword.Αλλά αν περιμένεις να χωρέσουνε στη λίστα με τα 20 καλύτερα τα Policenauts & Xenogears;Χλωμό.
    BTW το έχω παίξει το Broken sword 1 στο DS.Δεν το τελείωσα γιατί κόλλησα και σε τέτοιους τίτλους δεν γουστάρω walkthroughs οπότε το παράτησα.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Η υποκειμενικότητα μόλις έφτασε στα ύψη.
    mwrh palioloulou afou den exeis termatisei broken 1 ti milas

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Η υποκειμενικότητα μόλις έφτασε στα ύψη.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    Το GT 2 ήταν χειρότερο από το 1;
    Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός αλλά νομίζω ότι το R.E άξιζε πιο πολύ να είναι στη λίστα από το R.E 2.
    Η εξάδα νομίζω δεν χωράει καμία αμφισβήτηση.
    Το Broken Sword θα χώραγε στη λίστα;
    ela mwrh arrwsteia pes ta gia to broken...kai gw mazi sou...Epishs xenogears , policenauts de xwrane???

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Να και η λίστα :

τα ίδια ακριβώς έκανα Phantom Duck, ατελείωτο κάψιμο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Θυμάμαι είχα αγοράσει το link cable ειδικά για το Retaliation και με φίλους λιώναμε ώρες ατέλειωτες σε αντικριστές οθόνες. Και το ωραίο της υπόθεσης ήταν ότι μπορούσαμε είτε να παίζουμε αντίπαλοι είτε σύμμαχοι εναντίον του CPU.
    Eixa kanei to idio akrivos pragma gia to Armored core Masters of arena.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    είναι απ'τα λίγα παιχνίδια που μπορείς να συνδέσεις 2 τηλεοράσεις για διπλό!

εάν το GTA ήταν μπροστά, αυτό πόσο ήταν?
    Θυμάμαι είχα αγοράσει το link cable ειδικά για το Retaliation και με φίλους λιώναμε ώρες ατέλειωτες σε αντικριστές οθόνες. Και το ωραίο της υπόθεσης ήταν ότι μπορούσαμε είτε να παίζουμε αντίπαλοι είτε σύμμαχοι εναντίον του CPU.

Απ' όσο θυμάμαι και το Wipeout μου είχαν πει πως υποστηρίζει link cable αλλά δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει κάτι τέτοιο.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ωραίος ρε Scat, ευχαριστώ πολύ!

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Mα ναι! Το Retaliation που είναι κι αποκλειστικότητα του PSX!!

είναι απ'τα λίγα παιχνίδια που μπορείς να συνδέσεις 2 τηλεοράσεις για διπλό!

εάν το GTA ήταν μπροστά, αυτό πόσο ήταν?

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αλήθεια κάνα Red Alert / Retaliation πώς το βλέπετε, χωρούσε στη λίστα ?

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Overboard

Mickey's Wild Adventure

Rosco Mc Queen

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Μου φαίνεται πως όλοι έχουνε κοινά αγαπημένα κατά βάθος. Medievil, Skullmonkeys, Crash Bandicoot, Tombi, Croc...

Μπορώ να πω πως θυμάμαι από κάπου αυτή τη φατσούλα, πολύ έντονα, από τα απύθμενα βάθη των παιδικών μου χρόνων, γι' αυτό λέω Skullmonkeys:

Ένα παιχνίδι που επίσης μου άρεσε ήταν ο Theme Hospital.
    Επίσης, ποιος θυμάται ένα παιχνίδι όπου χειριζόσουν ένα πειρατικό πλοίο (top-down προοπτική) και περιφερόσουν σε μία θάλασσα ανοίγοντας πόρτες και διαλύοντας άλλα πλοία; Ήταν σίγουρα σε ένα demo disk.
    Ένα άλλο πολύ περίεργο παιχνίδι ήταν ένα Mickey, όπου στο εξώφυλλο είχε το Mickey σε μία στριφογυριστή σκάλα.
    Επίσης ένα άλλο, με χιομοριστικό χαρακτήρα, όπου χειριζόσουν ένα πυροσβέστη και είχες μία μάνικα νερού!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Καλά, Scatman, είσαι Θεός. Πράγματι, το Medievil είναι αισθητή απουσία, απ' τους κορυφαίους τίτλους στο είδος του, διαχρονικά.

Leave a comment:

Working...
X