Announcement

Collapse
No announcement yet.

Let's play Castlevania Symphony of the Night

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Exeis dikio, alla den eixa skopo na ta vgazw toso grhgora, nomiza oti den tha sxoliaze kai kanenas
    Parola afta epeidh mou to zhtisan 2 paidia akomh, exw epispefsei ligo tis diadikasies.
    Apo edw kai pera tha ananewnw to prwto post.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Είδα τα δύο πρώτα, τρελό respect ρε παιδιά, το έχετε λιώσει όσο δεν πάει. Έχει άπειρο ενδιαφέρον να δει κάποιος που το έχει τερματίσει όλα αυτά τα bugs και τους εναλλακτικούς τρόπους για να προχωρήσεις. Θα δω και τα υπόλοιπα σίγουρα. Καλύτερα να τα βάζεις όλα στο OP γιατί αλλιώς θα παρεμβάλονται διάφορα posts.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Molis anevhke kai trito meros.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To deftero meros einai diathesimo.

Leave a comment:

• Ground_zero
    started a topic Let's play Castlevania Symphony of the Night

Let's play Castlevania Symphony of the Night

Ws gnwston ena apo ta agaphmena mou paixnidia evar einai to castlevania Symphony of the night.
    Prokeitai gia to paixnidi pou exw paiksei tis perissoteres fores sthn zwh mou me diafora.
    Fetos mazi me thn vohtheia tou Maxim kai enos filou, tou Kirith apofasisame na katagrapsoume se video, oloklhro to playthrough mas sto game kai na to anevasoume sto youtube gia opoion thelei na to dei.

Den prokeitai gia walkthrough, oute gia 204,6% completion, alla oute kai gia speedrun, it's just us having fun.

Distyxws mporoume na anevazoue mono 15 lepta kathe fora, opote na perimenete polles synexeies

Prospathoume na sxoliasoume ta panta, kanoume humor opou mporoume kai genika deixnoume me poio tropo paizoume to paixidi edw kai xronia.

Have fun

2-3-4

5-6-7

8-9-10

11-12-13

14-15-16

17-18-19

20-21-22-23

Working...
X