Announcement

Collapse
No announcement yet.

Castlevania SotN: Retro Review

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sain't
    replied
    Μόλις το είδα και εγώ. Πολύ προσεγμένη παρουσίαση, εντυπωσιάζει ο άψογος συγχρονισμός του σχολιασμού με το ανάλογο οπτικό υλικό... Για τα voice-over διαφωνώ με όσους υποστηρίζουν ότι είναι άθλια. Τόσο όταν το πρωτο-έπαιξα όσο και τώρα μου φαίνονται αρκούντως ατμοσφαιρικά, ακόμα και αν θυμίζουν επιτιδευμένη ή αφύσικη υποκριτική. Συμφωνώ με τα σχόλια σου στο review.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den yphrxe periptwsh na asxolhthw me thn Saturn version, prwton den exei kati poly kalytero na deiksei, antithetws prosthetei 2 crappy dangeons pou tha meiwnan thn vathmologia tou kialo

Pera apo thn plaka, sthn pragmatikothta xrhsimopoihsa to PSOne giati den exw saturn emulator kai pistepse me dyskolefthka poly gia na grapsw xwris framedrop apo to epsxe.
    Kai epishs gnwrizw kalytera thn PSOne ekdosh kai me volevei kai to xeirhsthrio perissotero.

Ryu, MSN exeis? to diko mou to grafei sto profile mou, opote theleis mpes kai tha sto steilw, einai h heavy metal ekdosh tou Vampire killer.
    H opoio allo kommati thes, exw olo to soundtrack.

To paixnidi afthentiko den mporw na se vohthisw na to vreis

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ramp να γιατί πουλάει ο Xeno to GC, έρχονται οι tough guys οι next-gen consoles και τα ισοπεδώνουν όλα!!!

Scat θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε. Αν και η Saturn Version είχε έξτρα features γενικά στον τεχνικό τομέα υστερούσε σε σχέση με του PSX. Αυτό επειδή απ' ότι ξέρω το ανέλαβε όχι η κύρια ομάδα ανάπτυξης Castle. Βέβαια κάποιος μπορεί να πει εμένα δεν με αποσχολούν τα γραφικά φίλε, γουστάρω gameplay. Δεκτό φυσικά.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Βεβαια το review θα ηταν καλυτερο εαν ειχες ασχοληθει με την Saturn version που ειναι καλυτερη αλλα κ παλι σου βαζω ενα 8/10 . Ναι κριτικη στην κριτικη, μπορω

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    360 XBLA 800msp download

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ground_Zero συγχαρητήρια και από εμένα, το χάρηκα το review !!

Πού θα βρω την κομματάρα που βάζεις στο τέλος;

Πού θα βρω επίσης και το παιχνίδι original ;(nooo)
    Κρίμα που τέτοια παιχνιδάρα είναι δυσεύρετη και δυσπρόσιτη.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Είναι τόσο κακό, που τα σπάει.
    Από αυτή την άποψη, είμαι 1000% μαζί σου.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Exeis akousei afto pou lene gia to kabamarou oti to Ellhniko dub einai toso kalo epeidh einai toso apaisio?
    Afto symvainei kai me to SOTN
    The horrible voice acting is part of it's charm now...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Πάρα πολύ καλό το review σου Ground, ωραία παρουσίαση και σωστές παρατηρήσεις. Μια ένσταση μονάχα, το voice acting ήταν και παραμένει τραγικά απαίσιο.

Περιμένω και άλλα reviews σου.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εγώ τον λέω Αλούκαρντ πάντως.Είναι πιο εύηχο..

Leave a comment:

• yomanation
    replied
    Το αρχικό Α τονίζεται σχεδόν όσο και το ΚΑ στα ιαπωνικά θα έλεγα. Σίγουρα όχι στο RU όμως, lol. Δεν έχω δει κανέναν να το τονίζει εκεί. Συνήθως στο πρώτο Α το τονίζουν.

Leave a comment:

• Gintama
    replied
    Πολύ καλό review για ένα εκ των δύο best 2d games ever. Το άλλο είναι το Super Metroid. ;)

Θα διαφωνήσω μόνο στο αγγλικό dubbing αφού το θεωρώ πολύ πρόχειρο και σε σημεία χαλάει την ατμόσφαιρα.

Όσο για το όνομα τώρα και οι δύο τρόποι είναι σωστοί.
    Στα ιαπωνικά είναι アルカード Arukādo και τονίζεται στο ΚΑ ενώ στα αγγλικά οι περισσότεροι προτιμούν τον τονισμό στην αρχή ΑLU.
    Εγώ προτιμώ το πρώτο πάντως.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Παρατηρηση 1: Εγω τονιζω το Alucard στο A
    Nai to rwthsan kialoi afto, exei pesei ektetamenh syzhthsh panw sto thema gia to pws eprepe na to lew sto review alla koita pws exoun ta pragmata.

Mesa sto paixnidi, oi Alucard, Death, Librarian tonizoun sto "Alu", enw h Maria tonizei sto "ard".
    Egw omws krinw pws efoson to Alucard einai to Dracula grameno anapoda kai to Dracula tonizetai sto "Dra", pistevw pws to swsto einai na tonisw sto "ard".
    Fysika kati tetoio den einai defacto, o kathenas to pernei opws thelei.

Και τωρα βαλε στοχο ενα FF review. Αν ειναι του 10 θελω ατακες Auron αν και κατι μου λεει πως θα ειναι ή του 5 ή του 7 ή του 11 ή του 12.
    Den einai pragmatiko review alla kati ekana sto FF11, pane desto exei plaka

Leave a comment:

• yomanation
    replied
    ΟΚ, την προηγούμενη φορά το είδα στα γρήγορα το βίντεο και παρόλα αυτά μου έκανε καλή εντύπωση.

Τώρα που το είδα ολόκληρο, είμαι ενθουσιασμένος, καιρό είχα να δω τόσο αναλυτικό video review, συγχαρητήρια. Ίσως να πρέπει να το ξαναπάιξω το παιχνίδι κάποια στιγμή γιατί ο Alucard είναι πολύ cool.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Τελειο review Ground. Με εκανες να θελω να ξαναπαιξω το παιχνιδι.

Παρατηρηση 1: Εγω τονιζω το Alucard στο A

Παρατηρηση 2: Την κινηση με την κιτρινη ομιχλη την ελεγα πορδη (το κιτρινο απο το κατουρο και το αεριο μαζι με εκαναν να το αποκαλεσω ετσι)

Παρατηρηση 3: Οι φρασεις οντως ειναι κλασσικες πλεον. Καμια φορα στα καλα καθουμενα αρχιζω με τους φιλους που εχουν παιξει το παιχνιδι να κανουμε recite τον πρωτο διαλογο.

Και το narrating ηταν αψογο. Δηλαδη, ηταν ενα κλασσικο review, που δεν κουραζε καθολου μα καθολου. Και τωρα βαλε στοχο ενα FF review. Αν ειναι του 10 θελω ατακες Auron αν και κατι μου λεει πως θα ειναι ή του 5 ή του 7 ή του 11 ή του 12.

Leave a comment:

Working...
X