ευχαριστώ πολύ για τα καλά σχόλια.
εννοείται το FF IV δεν είναι το πιο εύκολο DS RPG
Announcement
Collapse
No announcement yet.
[Review] Lunar - Silver Star Harmony (PSP)
Collapse
X
-
το ffiv στο ds ειναι οντως ευκολοτερο απο τις original εκδοσεις κυριως λογω του augment system που εσπαγε τελειως καποιες ισσοροπιες, αλλα ενταξει μη τρελαθουμε και ολας υπαρχουνε πολυ ευκολοτερα jrpgs στο ds, και σιγουρα το αν ενα game ειναι ευκολο η δυσκολο δεν μπορει να θεωρηθει σοβαρο μειονεχτημα γιατι για αλλους αυτο μπορει να θεωρητε πλεονεχτημα.
anyway, ωραιο το review skat στα ιδια ποιοτικα επιπεδα που μας εχεις συνηθησει, μου αρεσε ιδιαιτερα η στηλη ''το ξερατε οτι'' που εισηγαγες
Leave a comment:
-
βασικά διάβασα αυτό που έγραψες ως "τη βαθμολογία τη βάζεις στο Lunar του Playstation?
lol ότι να 'ναι
θα του έβαζα περίπου 7.5 αλλά τα κριτήρια , σταθμά είναι πολύ διαφορετικά
Leave a comment:
-
???
PSP έκδοση review. Το γράφω στην επικεφαλίδα και γενικά σε όλο το κείμενο...
Leave a comment:
-
Βασικά λέγανε ότι θέλει συνεχές grinding για να προχωρήσεις,ακόμα περισσότερο κι από το 3.Στο 3 όντως ισχύει αυτό.
Leave a comment:
-
Για το Gameover έχω χείριστη άποψη παρότι είναι ένα site με αξιοσέβαστη οργάνωση.
Έχω διαβάσει αρκετά κείμενά τους (για RPGs) και τα περισσότερα είναι από μέτρια εώς κακά. Τις περισσότερες ορές μου δίνουν την αίσθηση ότι μεταφράζουν ξένα κείμενα.
Η αναφορά τους προφανώς έχει να κάνει με την ανακύκλωση. Το είπε ένας, το επαναλαμβάνουν οι υπόλοιποι.
Το κοινό σε όλες αυτές τις αναφορές περί δυσκολίας είναι ότι κανείς δεν αναφέρει που & τι είναι πιο δύσκολο. Τα bosses? οι γρίφοι?
Ανέφερα και παλιότερα πως το FF IV DS είναι ένα αξιοπρεπές remake (το είχα βαφτίσει και το καλύτερο του DS) που όμως η δράση του έχει κοπεί στα 2. Τα dungeons έχουν τη μισή έκταση όπως και οι περισσότερες περιοχές μέσα στο παιχνίδι. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να είναι πιο δύσκολο με δεδομένο ότι έιναι πιο σύντομο?
Παρατήρηση : Εάν τα bosses στην DS έκδοση έχουν μεγαλύτερο ΗP αυτό δεν το κάνει αυτόματα πιο δύσκολο παιχνίδι.
Leave a comment:
-
1. Τώρα αμέσως!
2. Όχι
3. Ποιός τα διαδίδει αυτά? Υποπτέυομαι review-ers σε sites τύπου Amazon.com για να αποδείξουν στον κόσμο την hardcore-σύνη τους (?).
Leave a comment:
-
Ενδιαφέρον, κάνε τώρα και ένα review για την PS1 έκδοση.
Στο Eternal Blue είναι οι ίδιοι χαρακτήρες;
Και κάτι άσχετο. Έχω ακούσει πως το remake του Final Fantasy 4 είναι δυσκολότερο του πρωτότυπου. Μου έκανε εντύπωση που αναφέρεις το αντίθετο.
Leave a comment:
Leave a comment: