Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Feature] Final Fantasy Tribute

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Lol o afhgiths einai o Alucard apo to SOTN, respect

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μέχρι να μας ετοιμάσεις εσύ τη συνέχεια βρήκα ένα βιντεάκι αν και λίγο παλιό.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Thanks.

1 - FF2 Rebels Theme
    2 - FF2 Battle B, Black mages to kommati einai xwrismeno sta 2, teleiwnei to video epishs.
    3 - FF2 Overworld Map Theme
    4 - FF2 Pandemonium

Krima pou den mporw na doulepsw panw sto tetarto akoma...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ground πολύ καλή δουλειά.Ειδικά το δεύτερο είναι το αγαπημένο μου.Μπορείς να μου πεις ποια κομμάτια χρησημοποιήσες στο δεύτερο βίντεο;Απ'ότι κατάλαβα ήταν Black Mages remixes σωστά;
    Αναμένω το τέταρτο.;)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Tha arghsw thn epomenh synexeia den kserw gia poso kairo, mexri na ftiaksei to net toulaxiston...
    Tis teleftaies 4-5 meres h syndeseis sthn polh mou SERNONTAI!!!!, milame gia aparadekta pragmata, den mporw na kanw tipote, oute download, oute upload.
    Den exw mazepsei kan footage...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Απλά έχω συνήθως όλες τις πιθανές διασκευές ή εκτελέσεις.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Tis mousikes tis exw "ypothetw", pantws na kserete oti sto telos tha paizei 90% black mages...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πρώτα από όλα μην τολμήσεις να βάλεις τη Rydia με ίσιο μαλλί (όπως την έκαναν στα βιντεάκια του 4 στο DS). Όλα τα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Αν δε βρεις footage από DS νομίζω δεν πειράζει στην συγκεκριμένη περίπτωση, μια χαρά είναι και τα γραφικά του SNES.
    Από μουσικές Theme of Love και Calcobrena και φυσικά η μουσική της τελικής μάχης (τουλάχιστον η εισαγωγή). Αν θες βοήθεια στην εύρεση μουσικών πες μου έχω μπόλικο υλικό.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Evans an exeis na proteineis kati, h steile pm h pesto edw.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ground μια χαρά είναι το video, μη σε απασχολεί. Περιμένω το IV, από εδώ και πέρα αρχίζουν τα καλά. Στο VI θέλω πολύ καλή δουλειά, είναι και από τα αγαπημένα μου.

Loggo άντε με το καλό να παίξεις και εσύ το XII .

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Είμαι απαράδεκτος, το ξέρω, το παραδέχομαι.
    Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται πάντως, δε το άρχισα λόγω έλλειψης PS2 controller. Χρησιμοποιώ του PS1 και δεν είναι συμβατό με τον τίτλο.

Είχα σκοπό έτσι κι αλλιώς να το παίξω κάποια στιγμή (προφανώς). Με τη πρώτη ευκαιρία το αρχίζω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ontws Loggo, trexa twra na paikseis to 12, xaneis to kalytero FF ws twra

Leave a comment:

• straier
    replied
    Για το 12 βέβαια είσαι ασυγχώρητος.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι είναι το μόνο, μαζί το XII, που δεν έχω τελειώσει από τη main σειρά, αλλά δε τη πάλεψα να το συνεχίσω. Δε ξέρω αν κάποια στιγμή θα το ξαναπροσπαθήσω, αλλά, μιας και remake, το περίμενα πολύ καλύτερο.

Leave a comment:

• straier
    replied
    τωρα το FF3, το χω παιξει σε DS και το βρηκα απιστευτα κουραστικο. Η Nes εκδοση ομως φαινεται πολυ συμπαθητικη
    Δυστυχώς συμφωνώ... Αν και κάποια στιγμή θα το τελειώσω γιατί το έχω αφήσει στη μέση, σκέφτομαι πόσο πιο ωραίο θα ήταν αν ήταν δισδιάστατο. Είναι το μόνο FF που δεν έχω τερματίσει σε καμία έκδοση μαζί με το 5 (αλλά αυτό δεν το φοβάμαι, το είχα παίξει αρκετά πριν πολλά χρόνια και ήταν απίστευτα εθιστικό και στο SNES).

Leave a comment:

Working...
X