Συμφωνω στο οτι το RE4 ειχε και ενα μυστηριο,λιγο ψαξιμο και απομονωση καποιες φορες.Στο 5 αυτα δεν υπαρχουν,παντας εχεις partner και παντα εισαι καλλυμενος με την αννοια πως γυρνας στα παλια chapters γεμιζεις σφαιρες και herbs και γυρνας παλι εκει που εισαι.
Το save μου λεει πανω απο 80 ωρες με platinum Trophy και δε νομιζω να ξαναπαιξω.Στο Professional ειναι πολυ challenging ειδικα αν παιζεις σολο καθως η Σιβα σε πολλα σημεια δε σε κανει revive μεσα σε 2 sec και χανεις απο βλακειες.
Σε περιοχες ειναι πολυ πισω του 4,δεν εχει καθολου σκοταδι και καποια μυστηρια μερη,εχει καποια ωραια caves σε ενα σημειο αλλα μεχρι εκει.
Ta bosses αστα να πανε,πολυ πισω του 4 και αυτα.
Το καλο ειναι οτι ξαναπαιζεται ευκολα με ολα αυτα τα οπλα και εχει ενδιαφερον να παρεις τα trophies/achievments.
Παντως αυτο που ξερω ειναι πως στο 4 χρειαστηκα 22 ωρες πρωτη φορα και στο 5 μονο 12.Το 4 εδινε την αισθηση του ολοκληρωμενου,εδω οταν τελειωσα το καστρο νομιζα πως τερματιζε αλλα ειχε κι αλλο!
Για βαθμο τωρα δε ξερω μου αρεσε πολυ αλλα ενα 8 ειναι οτι πρεπει καθως αν το 4 ηταν παιχνιδι του 10 το 5 δε παει παραπανω.
Τεχνικος τομεας το εχω παιξει σε SD και HD και σε μια LCD απογειωνεται απιστευτα,ειναι αψογο με γαματο animation(ριξτε σε ενα εχθρο με το magnum και δειτε πως χτυπαει στον τοιχο κτλ).
Χειρισμος ειναι λιγο σπαζα διοτι δεν σου δινει τη δυνατοτητα να αποφυγεις τπτ.Στο 4 δε μετραγε τοσο γιατι ηταν καλυτερα στημενο το παιχνιδι,στο 5 εχθροι ερχονται απο παντου,βεβαια αν ειχε χειρισμο αλα Gears of war θα εχανε και το τελευταιο πραγμα που θυμιζει RE.
Οπως και να χει γουσταρα πολυ.
.




Leave a comment: