Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Feature] Δεν wiiμιομαστε?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Να λες καλα που δεν αλλαξα και το quote στο δικο σου post.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    To διορθωσε η κουφαλα και δε λεει καν "last edited by ramparter", εξουσια γαμω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ασε ρε, ειναι "γενικοτιατικη" απλα εχει καταργηθει στη νεολληνικη γλωσσα.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    ελεος με την ασχετοσυνη το καθενος.

Hμαρτον πια με την αγραμματοσυνη εδω μεσα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Sorry Scatman αλλα δε τη παλευεις καθολου. Ειναι Luffy, οχι Loofy, ελεος με την ασχετοσυνη του καθενος.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Aυτο βασικα:

Απο ποτε ενδιαφερει τον Gamer ποσο πουλαει μια κονσολα? Απο ποτε ενας gamer ταυτιζεται με την οικονομικη πολιτικη μιας εταιρειας?

Οπως λεει και ο παχτης καποιοι γουσταραν με το Wii, εμενα προσωπικα δε με αγγιζει καθολου αλλα περι ορεξεως δε μπορεις να πεις τπτ.Στο κατω κατω οσοι θελαν να παιξουν Mario και Zelda δε θα παιρναν 360/PS3.

Εγω να πω πως αν βγαιναν ξαφνικα τα MGS, GOW και ενα δυο αλλα στο Wii, αυτο θα επαιρνα, λογω των τιτλων.ΜΟΝΟ για αυτο καποιος πρεπει να διαλεγει κονσολα.

Επισης αν το PS3 πουλαγε απο την αρχη θα επεφτε η τιμη του; Με τιποτα.Αν δεν ηταν πισω σε πωλησεις θα ειχαμε Free PSN?Οχι.

Η Nintendo εριξε τη τιμη οταν ειδε οι πωλησεις του Wii να πεφτουν.Αυτο το hardware αντε να κοστιζει mass production να φτιαχτει 80ε.Οχι παραπανω.Λεω mass production γιατι οι τιμες των κομματιων πεφτουν οταν προκειται να φτιαξουν εκατομμυρια κονσολες.Το RSX του PS3 κοστιζε 100ε στο launch για να το φτιαξει η Sony.Τωρα κανει 40ε και αν.

Και γω αν ειχα εταιρεια οσο πουστια και να ειναι αυτο θα εκανα.

Και στο κατω κατω ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει να δωσει λογο γιατι πηρε το ενα και οχι το αλλο.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    To ολο θεμα κατανοηθηκε σωστα απο τον Νικολαρα τον Ορμιον και τον Σκατμαν, δενε χει να κανει με το αν μας αρεσει η οχι το wii εμενα μου αρεσει παρα πολυ για διαφορους λογους, εχει να κανει με το οτι η νιντυ το πουλαει πολυ πιο ακριβα απο οσο κατα τη γνωμη μας θα πρεπε, οταν μπλεκετε το τι προσφερει το wii σα κονσολα η τα παιχνιδια κλπ κλπ ειστε εκτος θεματος! Το θεμα απευθεινετε αποκλειστικα στο hardware του wii και τη πουληση του αυτο ειναι ολο.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Καλά και εσύ γίνεσαι υπερβολικός.Δεν μπορεί 60εκ κόσμος να πήρε το Wii έτσι χωρίς λόγο!Εννοείται ότι αρκετοί το πήραν γιατί τους αρέσει και για την ποιοτική ικανοποίησή τους.Εντάξει σίγουρα υπάρχει και ένα ποσοστό που πιάστηκε κορόιδο και έχει το Wii να κάθεται στα ράφια αλλά δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε πόσοι είναι αυτοί.Ή μήπως έχει κανείς στοιχεία να μου πει μέχρι σήμερα ποιοι και πόσοι παίζουν Wii???

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Καλα ρε Νικολαρας και λοιποι με παρομοιες αποψεις, δε νιωθεται καθολου αβολα οταν πετατε τετοιες κουβεντες?

Δηλαδη αυτο το fanboy-λικη εχει φτασει πια σε ανωτατο σημειο.

ΠΟΙΟΣ
    χεστηκε ποσο πουλαει το Wii ή το PS3 ή το XBOX360. ΠΟΙΟΣ χεστηκε ποιος εκθρονησε ποιον?

Απο ποτε ενδιαφερει τον Gamer ποσο πουλαει μια κονσολα? Απο ποτε ενας gamer ταυτιζεται με την οικονομικη πολιτικη μιας εταιρειας?

Η λογικη
    λεει οτι (ο Gamer) ενδιαφερεται για την ποιοτικη ικανοποιηση του. Εχουμε ξεφυγει πλεον. Εκτος κι αν θεωρειται οτι την σημερον ημερα το Wii προσφερει αυτην την μεταβλητη.
    I will lol hard.

Δηλαδη, ελεος πια. Το χειροτερο απο ολα δεν το εχει αναφερει κανεις και μαλλον αρνουνται πολλα ατομα να το συνειδητοποιησουν :

ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ -> + FAN BOYS και στην περιπτωση της Ninty Casual Gaming. Ξερετε (ορισμενοι κυριοι) τι σημαινει αυτο? Οχι προφανως.

Η Νιντεντο χεστηκε για τις θεωριες gaming, την ενδιαφερει η πορτοφολα της αποκλειστικα.

Αρα, στην επομενη γενια η εταιρεια θα συνεχισει με τον ιδιο ρυθμο και τασεις . Αυτο ειναι απολυτα βεβαιο. Αυτο που πουλαει (ξαναλεω) επαναλαμβανεται. Τα ωραια Fan boys, οι οπαδοι κτλ ειναι απλες στατιστικες μεταβλητες για την εταιρεια.

Οποτε ή στελνεις μηνυμα ή κλεινεις τα ματια.

Loofy μαθε να αναλυεις πιο σωστα τη σκεψη σου

Leave a comment:

• nikol@r@S2
    Guest replied
    Πέρα από κάποια ορθογραφικά λάθη και τις βρισιές έχω να πω ότι Wii=Fan Boy+Casual Gamers.

Όσοι γουστάρετε σκληροπυρηνικά games πάρτε Ps3/Xbox360 ή ακόμα καλύτερα ένα τούμπανο pc.

Κλείνοντας έχω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστήμενος και από τις δύο κονσόλες μου(Wii,Ps3).

Υ.Γ:ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ WII ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΟΥΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΠΑ ΟΣΟ ΛΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ NINTENDO ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΙΣ ΤΙΤΑΝΟΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΚΟΝΣΟΛΑΡΕΣ ΤΩΝ M$ ΚΑΙ SONY.

NINTENDO RULES ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μα τι παει να πει τιμή κλπ?Και εγώ μπορεί να σου πουλήσω ένα γραμματόσημο του 1943 $1Μ επειδή τυπώθηκε ανάποδα και είναι μοναδικό.Στο χερι σου είναι αν θα είσαι τόσο μαλάκας να σκάσεις $1Μ για ένα κομμάτι χαρτί 2 τετραγωνικών εκατοστών.Και ναί,θεωρώ και εγώ υπέρ του δέοντος ακριβό το Wii.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παντως μη ξεχναμε και το marketing. Η nintendo εδωσε πολλα λεφτα για τη διαφημιση της κονσολας και συνεχιζει να κανει promotions τοσο σε αυτο οσο και σε σημαντικους τιτλους που κυριως στοχευουν στο ευρυτερο δημογραφικο (Wii Fit, Wii Sports Resort...).

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

ΟΛΕΣ οι εταιρίες αυτού του πλανήτη έχουν ένα και μόνο σκοπό.
    Να βγάλουν φράγκα. Και όχι απλά να βγάλουν φράγκα άλλα να βγάλουν ΟΣΑ πιο πολλά φράγκα μπορούν.

Η Nintendo με το Wii χέστηκε στο τάληρο.
    Το Wii όμως εξακολουθεί να πουλάει. Για αυτό η Nintendo όπως και ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ εταιρεία στην θέση της δεν ρίχνει την τιμή, δεν πάει να πουλάει και τεχνολογία 30 ετών.

Ο κανόνας είναι ο εξής: Όταν κάτι πουλάει ΔΕΝ ρίχνεις ΠΟΤΕ την τιμή. Αν την ρίξεις είσαι απλά μαλάκας.

Η Microsoft πουλάει το 360φτηνά γιατί έφτυσε αίμα να καθιερωθεί και ακόμα δεν έχει την πρωτιά.
    Η Sony έβγαλε το slim και το δίνει 300 ευρώ γιατί απλά δεν πούλαγε η κονσόλα όσο ήθελε.
    Η Nintendo έριξε πρόσφατα το Wii στα 200 ευρώ γιατί είχαν πέσει οι πωλήσεις.

Δλδ. αν το PS3 πούλαγε σαν τρελό ακόμα 600 ευρώ θα είχε.

Συμπέρασμα: ΟΛΕΣ οι εταιρίες προσπαθούσαν να σε πιάσουν μαλάκα γιατί πολύ απλά έτσι λειτουργούν οι εταιρίες. Καμία δεν είναι ψυχούλα, όλες λεφτά θέλουν, λογικό-λογικότατο για μένα.
    Κι εγώ στην θέση τους το ίδιο θα κανα. Θα πούλαγε το προϊόν μου σαν τρελό κι εγώ θα του μείωνα τη τιμή; Χαζό, παράλογο, μαζοχιστικό.

Και για να μην παρεξηγηθώ. Δεν υποστηρίζω την Nintendo. Κάθε άλλο, συμφωνώ ότι για την τεχνολογία του το Wii είναι πανάκριβο, ειδικά κοιτώντας τις τιμές του ανταγωνισμού.

Αλλά έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι ΘΑ 'ΝΑΙ. Άστε του χίπηδες και του αντικαπιταλιστές να φωνάζουν όσο θέλουν.
    Όλοι τα λεφτά θέλουμε. ΟΛΟΙ.

Leave a comment:

• Maxim
    replied
    Klasikh periptosh malaka pou prota agorazei kai meta koitaei ti peire.

Leave a comment:

Working...
X