Announcement
Collapse
No announcement yet.
[Feature] Δεν wiiμιομαστε?
Collapse
X
-
Ypothetw pws o Ramparter ekane plaka, alla epeidh den exei katholou humor ws gnwston, kaneis den mporei na katalavei ean asteievetai.
Kalytera na mhn pernoume ta post tou sta sovara.
Leave a comment:
-
εχω την αισθηση οτι ο καθενας διαβαζει οτι νομιζει. Αλλα λες αλλα καταλαβαινει ο αλλος. Τεσπα, η υπεραναλυση αρχιζει να με κουραζει κι εμενα
Leave a comment:
-
ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ...Originally posted by Ramparter View PostΤουλαχιστον τις κονσολες μετα απο χρονια τις θυμομαστε για τα καλα games. Οπως στο Ν64 θυμομαστε τα Ocarina of Time, Banjo Kazooie κ.α... ετσι και στο Wii εχουμε Mario Galaxy, New Mario Bros και συντομα Mario Galaxy 2, Zelda...
Τα psone, ps2, ps3, 360 δεν εχουν ΟΥΤΕ ενα game που θα μεινει στην ιστορια.
ΤΣΟ & ΛΟ ΞΑΝΑ.

Αρχικα το τοπικ εχει μετουσιωθει σε Wii Vs the World!
Οσον αφορα αυτο τωρα ειναι το κερασακι στη τουρτα μαζι με πολλες αλλες ατακες, ολοι εσεις που κραζετε τη βιβλιοθηκη του wii ειμαι σιγουρος πως τη κρινεται με βαση τις βολτες σας στα μαγαζια και μονο.
Μεσα σε λιγες μερες που το χω εχω πλακωθει σε απιστευτα παιχνιδια, οπως Resident evil Chronicles, Sonic, mario bross, One piece (γαματο για μενα λογο του οτι ειμαι φαν) και επιπλεον Metroid, House of the dead,κλπ κλπ. Πως διαολο ξαφνικα η barbie αποτελει το τιτλο σφραγιδα του wii μονο εσεις το ξερετε.
Απο και και περα εχουμε το αλλο ακρο το οποιο και κουοταρα, τι να πω τωρα εδω... να πω ενα παιχνιδι? Metal Gear! αρα και μονο απο αυτο ακυρωνετε ολο το ποστ, αλλα το θεμα ειναι οτι ολο το ποστ ειναι fanboιστικο επειδη υπαρχουν θρυλικα παιχνιδια που μας προσφεραν οι δυο κονσολες, Halo, Gears, Splinter cell,Forza Motorsport, Tekken, KotoR και δε συμαζευομαστε...
αυτα συνεχιστε να σφαζεστε.
Leave a comment:
-
Ειλικρινά, είχα χάσει κάθε ελπίδα...τελικά υπάρχει και έχει super power..Originally posted by Tim View PostΒρε παιδιά για ποια οικονομική πολιτική μιλάμε;Εν πάσει περιπτώση είναι προφανές ότι η Nintendo φλερτάρει με την επιτυχία.Ο λόγος που έγραψα τα παραπάνω δεν είναι για να εστιάσω στις πωλήσεις αλλά για να υπερασπιστώ μία κονσόλα που την έχετε αδικήσει όσον αφορά το Line up της.Αν καθήσει κάποιος και ψάξει την βιβλιοθήκη του Wii όπως και σε κάθε άλλη κονσόλα θα βρεις πολλούς τίτλους που αξίζουν την προσοχή του καταναλωτή.Δεν περιορίζεται σε αυτό το άκρο που ισχυρίζεται ο Scatman περί Barbie,Cindy,Baby Bo και δεν ξέρω τι άλλο.Γιατί δεν μπορείτε απλά να παραδεχθείτε ότι δεν έχετε ασχοληθεί παρά επιδερμικά ή και καθόλου με το μηχάνημα της Nintendo και πρέπει οπωσδήποτε να πείτε την άποψη σας μόνο και μόνο για να δείξετε ότι ξέρετε πράγματα;
Όσον αφορά την Sega, είμαι κι εγώ κάτοχος των κονσόλων της,μου αρέσουν τα παιχνίδια της και φυσικά στεναχωρήθηκα που κράτησαν λίγα χρόνια ζωής αλλά αν το δείτε λογικά δεν θα έπρεπε να αισθανόμαστε απογοητευμένοι ή θύματα όταν δίνουμε τόσα λεφτά να πάρουμε μία κονσόλα,αγοράζουμε παιχνίδια και ένα ωραίο πρωινό μας λέει η Sega - σταματάω την παραγωγή.Πόσες φορές το έχει κάνει αυτό η εταιρεία;Δεν το έκανε με το 32 Χ, με το Nomad, με το Mega CD, Saturn, Dreamcast;Ο κόσμος που αγόρασε αυτά τα συστήματα και περιφερειακά δεν θα έπρεπε να πάρει ανάποδες όπως και έκανε στην τελική;
Για την fanbase που λέει ο Scatman που είναι το τόσο αξιοσημείωτο;Fanbase έχει και η Nintendo,fanbase έχει και η Sony,Microsoft και μάλιστα σε ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο όπως φαίνεται και από το κοινό που τις υποστηρίζει.
Για άλλη μία φορά διαπιστώνω ότι πολλά μέλη του φόρουμ (όχι μόνο στην περίπτωση του Wii) κρίνουν και μιλάνε για κονσόλες και παιχνίδια που δεν γνωρίζουν.Δεν μπορεί να υπερισχύουν τόσες πολλές φορές ακραίες απόψεις,τέτοια μαυρίλα και παραπληροφόρηση.Αν είναι δυνατόν πια;Θα είναι κάτι ή τέλειο ή κάκιστο.Δεν γίνεται να υπάρξει κάτι ανάμεσα;Δεν γίνεται το Xbox 360 να είναι μόνο Halo, Gears of War και Braid,το DS μόνο Castlevania,Kingdom Hearts,Phoenix Wright και Professor Layton,το Wii μόνο Super Mario Galaxy και World of Goo,το PS 3 μόνο Uncharted και MGS 4 (τλχ. για αρκετό καιρό) και γενικά δεν μπορεί μία κονσόλα όπως το Saturn να το θεοποιούμε και άλλες κονσόλες λέγε με Wii κτλ. να πετάμε μπήχτες 3 φορές την εβδομάδα.
Δεν σας κάνει δηλαδή καμιά εντύπωση που η πλειοψηφία των απόψεών σας είναι εντελώς αντίθετες με το τι ισχύει εκεί έξω στην ρημάδα την βιομηχανία;
Τι να πω; Προσθέτω επίσης το γεγονός ότι αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής γνώμες παικτών που έχουν ασχοληθεί σοβαρά με ένα σημαντικό αριθμό τίτλων από την βιβλιοθήκη μίας ή και περισσοτέρων κονσόλων παρά εκείνων που περιορίζονται σε ένα μικρό σύνολο.Αν μην τι άλλο το παίζετε και έμπειροι που με τόση χάρη ασκείτε κριτική σε ευρύτερο πλαίσιο που περιμένετε με τόση ευλάβεια να λάβετε Kudos τύπου είσαι Θεός,είσαι μορφή,+ 1, Συμφωνώ κι εγώ,κι εγώ μαζί σου,post of the year και άλλα υφάκια μπας και ανεβεί λιγάκι η αυτοπεποίθηση σας.
Ευτυχώς,δεν ακολουθούν όλοι τέτοιες μεθόδους από αυτό το forum αλλά αυτοί που συνηθίζουν να πράττουν έτσι ξέρουν οι ίδιοι ποιοι είναι.Δεν χρειάζεται να κάνω τον Phoenix Wright και να γεμίσω posts με quotes για να αποδείξω τα όσα γράφω σε αυτό το post.
Και μετά μας φταίει ο Akira, η Shakira, ο Samus, οι Rasmus και οι υπόλοιποι που για κάποιον άγνωστο λόγο (ποιος στο καλό να είναι αυτός;) απoχώρησαν.Πάντα φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς οι παπαγάλοι.
Δεν χρειάζεται να απαντήσει κάνεις.Ξέρω ότι για χιλιοστή φορά είμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ...Typical.
Ναι διάολε...
Leave a comment:
-
ramparter βαζε και κανα smilie
Για τα όσα είπα, νομίζω μια χαρά κατανοητός έγινα από όλους τους υπολοίπους όπως φαίνεται. Τώρα στο line up υπαρχουν τουλάχιστον τρεις-τεσσερεις δεκάδες πολύ καλού software (λιγοτερα μεν απο τα αλλα 2 μηχανήματα, αλλα σε καμια περιπτωση να δικαιολογει τετοιο απολυτο μηδενισμο), πρεπει καθε φορά να καταλήγουμε σε list wars δηλαδη για να αποδειχθεί οτι δεν υπαρχει ελεφαντας στο δωματιο, επειδη δεν μπορουμε να διαχωρισμουμε τη γνωμη απο την πραγματικοτητα.
Leave a comment:
-
WTH?Τα psone, ps2, ps3, 360 δεν εχουν ΟΥΤΕ ενα game που θα μεινει στην ιστορια.
Den kserw an kaneis plaka, alla ta Metal Gear, Final fantasy, Castlevania SOTN, HALO, Tekken ktl ktl exoun meinei sthn istoria hdh...
Leave a comment:
-
Eπειδη βλακας δεν ειναι κανεις
για το μηνα Δεκεμβριο
Leave a comment:
-
Τουλαχιστον τις κονσολες μετα απο χρονια τις θυμομαστε για τα καλα games. Οπως στο Ν64 θυμομαστε τα Ocarina of Time, Banjo Kazooie κ.α... ετσι και στο Wii εχουμε Mario Galaxy, New Mario Bros και συντομα Mario Galaxy 2, Zelda...
Τα psone, ps2, ps3, 360 δεν εχουν ΟΥΤΕ ενα game που θα μεινει στην ιστορια.
ΤΣΟ & ΛΟ ΞΑΝΑ.

Leave a comment:
-
Χαλάρωσε scatman. Ούτε το σύνολο της είναι, ούτε η πλειοψηφία. Επειδή βγήκαν τρία Babiez (το ένα με κούκλα ναι!Originally posted by Scatman View PostΕπειτα, ειναι εξαιρετικα προφανες (και μαλλον αρνειστε να το καταλαβετε) οτι tιτλοι οπως τα My Baby, ΜY boyfriend κτλ που αναφερα ηταν ενδεικτικοι της καταστασης που επικρατει στην κονσολα. Προφανως κι εχει και καλα παιχνιδια, αλλα το θεμα ειναι οτι τετοιου ειδους παιχνιδια που καποτε αποτελουσαν μειονοτητα στη βιβλιοθηκη καποιας κονσολας, ξαφνικα αποτελουν το συνολο software Της.
) από την θεά Ubi, δεν σημαίνει ότι μόνο τέτοια έχει η κονσόλα.
Leave a comment:
-
Ψιλοάσχετο αυτό που θα πω αλλά έτσι όπως έχει γίνει το θέμα δεν πειράζει...προσωπικά κι εγώ θεωρώ το Wii, συνολικά, ως τη πιο αδιάφορη κονσόλα που είχα ποτέ
Προσωπικά θεωρώ το Xbox360 την πιο αδιάφορη κονσόλα που είχα ποτέ.
Leave a comment:
-
Tim κανεις αντιφατικα ποστς. Σε σημειο μαλιστα που με προκαλεις να σου απαντησω.
Αυτο που εκανα αρχικα ηταν να θιξω την πολιτικη της Ninty σε θεματα software. Η απαντηση σου προφανως ειρωνικη και αστοχη, αφορουσε τη Sega. To συνεχισα, λεγοντας οτι κατα το παρελθον ηταν πιο συνεπης στους Gaming τιτλους και αμεσως μετα απαντησες με μια καθαρα εμπορικη προταση, οτι οι κονσολες της δεν εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης και παραλληλα εκανες και quote στη Sig σου τα λογια του Νικολαρα για την οικονομικη επιτυχια της Ninty. Η αποθεωση ειναι στο επομενο ποστ σου αναφερεις οτι στεναχωρηθηκες για τη Sega κι οτι εχει παιχνιδια που σαρεσουν. Δε καταλαβαινω, ποιος θεοποιησε το Saturn και ποιος μιλησε για καλυτερες κονσολες. Ξαναλεω μιλαμε για Games.
Επειτα, ειναι εξαιρετικα προφανες (και μαλλον αρνειστε να το καταλαβετε) οτι tιτλοι οπως τα My Baby, ΜY boyfriend κτλ που αναφερα ηταν ενδεικτικοι της καταστασης που επικρατει στην κονσολα. Προφανως κι εχει και καλα παιχνιδια, αλλα το θεμα ειναι οτι τετοιου ειδους παιχνιδια που καποτε αποτελουσαν μειονοτητα στη βιβλιοθηκη καποιας κονσολας, ξαφνικα αποτελουν το συνολο software Της. Δηλαδη, δεν το βλεπεις εσυ αυτο? Δε μπορει να το αναφερουν ολοι κι ολοι να εχουν παρωπιδες.
Για την περιφημη Fanbase , ευτυχως εγινα κατανοητος απο αρκετους εξαρχης.
Leave a comment:
-
Ε αυτό είπα κι εγώ. Ότι κάποιοι υποστηρίζουν Wii γιατί πουλάει και όχι γιατί είναι καλή κονσόλα.Originally posted by TheCursed View PostΌτι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχει κάνει πολύ κόσμο να πανηγυρίζει όταν τα μηχανήματάτης πουλάνε κι όχι όταν βγαίνουν καλά παιχνίδια γι' αυτά. Νομίζω είναι σαφές.
Ποιος ακριβώς το έκανε/κάνει αυτό;
Ενεργό μέλος του φόρουμ δεν είμαι πολύ, ούτε ξέρω κανέναν σας προσωπικά αλλά ούτε τον Akira, ούτε κάποιον άλλον έχω ακούσει να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.
Οι μπηχτές περί πωλήσεων είναι μπηχτές. Υπάρχουν για να απαντήσουν σε μπήχτες τύπου Wii=fail κτλ. Μην τις παίρνετε και τόσο στα σοβαρά.
Ο πλυθηντικός όμως που κολλάει; Για ποια μηχανήματα λέμε;
Leave a comment:
Leave a comment: