Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Feature] Δεν wiiμιομαστε?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Ωραια το θετεις αλλα οταν λεω οτι το playstation ηταν παναξια leader το λεω απο αποψη οτι ειχε την πιο πλουσια και ολοκληρωμενη βιβλιοθηκη τιτλων
    οπου imo ειναι ο πιο fair λογος για να ειναι επιτυχημενη μια κονσολα.

Στην περιπτωση του Wii δεν πιστευω με την καμια οτι ισχυει κατι τετοιο
    και για αυτο συγκεντρωνει ακομα περισσοτερο hate
    Από τη δική μου την οπτική, δε διαφωνώ καθόλου μαζί σου, προσωπικά κι εγώ θεωρώ το Wii, συνολικά, ως τη πιο αδιάφορη κονσόλα που είχα ποτέ, με τη πιο αδύναμη βιβλιοθήκη που έχω δει ποτέ. Όλα αυτά όμως, εξετάζοντας τα πράγματα από μια οπτική που δεν έχει παρά ελάχιστη σχέση με τη κονσόλα. Το Wii δε μπορώ να το κρίνω εγώ σαν κονσόλα, γιατί δεν απευθύνεται σε μένα. Δεν είμαστε σε θέση εμείς να βγάλουμε πόρισμα για το κατά πόσο καλά κάνει τη δουλεία του ένα μηχάνημα που, κατά βάση, δεν απευθύνεται σε εμάς.

Αυτό που θέλω να πω περί οπτικής, έχει ως εξής:
    Aν δέκα από αυτούς τους casual gamers που πήραν Wii, είχαν τελικά αγοράσει 360, δε θα είχαν τι να παίξουν. Γιατί η βιβλιοθήκη του 360, κατά βάση, δεν απευθύνεται σε αυτό το κοινό και, κατ’ επέκταση, δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους (ακριβώς όπως το Wii, αλλά από την ανάποδη). Το Gears of War και το Bioshock φαντάζουν σε αυτούς το ίδιο αδιάφορα, όσο το Wii Sports και το Wii Music σε εμάς. Ακόμα όμως και οι ελάχιστοι casual προσανατολισμένοι τίτλοι της κονσόλας της Microsoft, δεν κινούν το ενδιαφέρον τους. Άσχετα λοιπόν αν το 360 είναι αυτή τη στιγμή μια εξαιρετικά ολοκληρωμένη πρόταση, με βάση τη δική μας σκοπιά, απ’ τη δική τους, είναι μια εντελώς αδιάφορη πρόταση που θα έτρωγε σκόνη αν υπήρχε στο σαλόνι τους.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι το 360 δεν έχει πλούσια και ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη τίτλων.

Η κατακλείδα λοιπόν, εστιάζεται στο ότι το Wii έχει πετύχει σε τεράστιο βαθμό το σκοπό του, να παρουσιάσει δηλαδή μια ολοκληρωμένη και πλήρης casual πρόταση. Έχοντας λοιπόν καταφέρει το παραπάνω, δίκαια είναι εκεί που είναι, όσο αδιάφορο κι αν φαντάζει σε εμάς.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ενω οι υπολοιποι καναμε μεγαλα ονειρα γι αυτο το topic

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Εγώ το είπα από την πρώτη σελίδα, ότι δεν θα έχει καλή συνέχεια το νήμα...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οτι ειπε ο Pilgrim. Απο ενα αφελες κραξιμο στη τιμη της κονσολας καταληξαμε να βγαζουμε το αχτι μας για το Wii.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Φυσικά και ήτανε.
    Και το Wii πανάξιος leader είναι, απλά δεν απευθύνεται σε εμάς.
    Αν το έκανε, πιθανότατα δε θα ήτανε και leader άλλωστε.
    Ωραια το θετεις αλλα οταν λεω οτι το playstation ηταν παναξια leader το λεω απο αποψη οτι ειχε την πιο πλουσια και ολοκληρωμενη βιβλιοθηκη τιτλων
    οπου imo ειναι ο πιο fair λογος για να ειναι επιτυχημενη μια κονσολα.

Στην περιπτωση του Wii δεν πιστευω με την καμια οτι ισχυει κατι τετοιο
    και για αυτο συγκεντρωνει ακομα περισσοτερο hate

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχει κάνει πολύ κόσμο να πανηγυρίζει όταν τα μηχανήματά της πουλάνε κι όχι όταν βγαίνουν καλά παιχνίδια γι' αυτά. Νομίζω είναι σαφές.
    Μπα δλδ μου λετε οτι κατάφερε η Νιντεντο να έχει fanboys?? μώρε μπράβο! στα μουτρα σας Σονυ και MS που δεν έχετε! ε Αντε γεια!

Ρε δεν έχετε βαρέθει να λέμε τα ίδια και τα ίδια? Καλό και χρυσό το αρχικο ποστ του strawhat που προσπάθησε να αναλύσει την αξία (οικονομική) της κονσόλας αλλά απο κει και πέρα είναι μερικοι που τους τρώει ο κώλος τους να κράξουν το wii (λες και τους εφαγε το ψωμι να πούμε) και αδραξαν την ευκαιρία, ε μετα πλάκωσε και η defence force και αρχισαν τα όργανα σε μια ιστορία που πάει τόσο πίσω που ούτε η χρονομηχανή του somari δεν φτάνει.
    Νταξει εκνευριστική ωρες ώρες η N defence force αλλά οι haters ειναι 10 φορές χειρότεροι.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Φυσικά και ήτανε.
    Και το Wii πανάξιος leader είναι, απλά δεν απευθύνεται σε εμάς.
    Αν το έκανε, πιθανότατα δε θα ήτανε και leader άλλωστε.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    καλο...

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Οπως λενε και οι Ελληνες σοφοι των μεσημεριανων πανελς, θαψιμο τρωει ο επιτυχημενος.
    Καλα ναι ισχυει και αυτο
    παντα ο leader της βιομηχανιας συγκεντρωνει το Hate των αλλων(βλεπε playstation 1,2)
    με την διαφορα οτι το playstation ηταν παναξια leader

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οπως λενε και οι Ελληνες σοφοι των μεσημεριανων πανελς, θαψιμο τρωει ο επιτυχημενος.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Δεν ειναι αυτο, εμεις ειμαστε κουλτουριαρηδες και παιζουμε ολα τα ποιοτικα underground τρομαρα μας!

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εγω θα σταθω σε ενα απο αυτα που εγραψες Τιμ

Δεν σας κάνει δηλαδή καμιά εντύπωση που η πλειοψηφία των απόψεών σας είναι εντελώς αντίθετες με το τι ισχύει εκεί έξω στην ρημάδα την βιομηχανία;
    Ασχετα με το αν το αξιζει ή οχι το wii τρωει θαψιμο απο παντου
    δεν εχω δει καπου στην βιομηχανια που λες καλα σχολια για το wii
    απο gaming forum ως τον ειδικο τυπο και τους Dev δεν εχω ακουσει/διαβασει κατι θετικο παντου κραξιμο βλεπω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ρε μη ξεχνατε εποχες gamepro που υπηρχαν 2-3 sony fanboys και αλλα τοσα της microsoft. Καλα ειμαστε τωρα. Πηγαινετε μια βολτα απο vgchartz να δειτε τι γαματο forum εχουν.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Toxw ksanapei, alla tha to ksanapw, proswpika den dinw dekara gia to ti ginetai me ton polemo twn opadwn twn konsolwn, alla idiaitera oi Nintendo fans exoun ginei oi "negroi" tou gaming.

Exoun faei toso ratsismo sthn zwh tous pou exoun ginei megalyteroi ratsistes apo tous idious tous ratsistes IMO.

Emena proswpika mono afto me enoxlei kai fysika giafto ta phra me ton SamusA pouxe graftei...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καλα θα δειτε και τους sony fans οταν το pstriple ξεπερασει τις πωλησεις του 360.

Leave a comment:

Working...
X