Announcement
Collapse
No announcement yet.
Warn system: Δοκιμαστικό στάδιο
Collapse
X
-
Τοτε δεν ειχαμε shoutbox. Μη προσπαθεις και πολυ να σαι γαματος, οι admins θα ειμαστε παντα ενα βημα πιο μπροστα και θα επαναφερουμε τη ταξη δημοκρατικα.
Leave a comment:
-
Θυμαστε που σας ελεγα πως ηταν μαλακια και μου λεγατε τα δικα σας, μα σε ολα να χω δικιο ρε γαμωτο!Originally posted by Ramparter View PostΔεν εχουμε warning στο vbulletin και δε χρειαζεται εν τελει. Θα σας τιμωρουμε στο shoutbox.
Leave a comment:
-
Επίσης ευκαιρία να το δοκιμάσετε πάνω στον crpl ! Θα είναι το πειραματόζωο μας...
Leave a comment:
-
Δεν εχουμε warning στο vbulletin και δε χρειαζεται εν τελει. Θα σας τιμωρουμε στο shoutbox.
Leave a comment:
-
Spaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm.................. ........
...oh wait
Leave a comment:
-
ειναι απιστευτο ποση τροφη προς συζητηση βρισκετε σε ενα απλο σπαμ ποστ μου, οπως φενεται ο λογος μου ειναι συμπηκνωμενος ακομα και στη πιο ανουσια μορφη του...
Leave a comment:
-
Τσου. Οτι ειπε ο Αλεξανδρος.Δεν ακτάλαβες καλά φίλε Αλέξανδρε.Ο αγαπητός Ραμπίδης απάντησε στην ερώτηση του ΦΥΓΕ τι συζητάμε δέκα σελίδες;και η απάντηση είναι SPAM!
αν κατάλαβα καλά δηλαδή...
[/b]
Leave a comment:
-
γενικα σ'αυτο το θεμα επεσε πολυ αναλυση για το τιποτα. το μαμισατε και ψωφησε οπως λεμε...
Leave a comment:
-
Δεν κατάλαβες καλά φίλε Αλέξανδρε.Ο αγαπητός Ραμπίδης απάντησε στην ερώτηση του ΦΥΓΕ τι συζητάμε δέκα σελίδες;και η απάντηση είναι SPAM!
αν κατάλαβα καλά δηλαδή...
Leave a comment:
Leave a comment: