Announcement

Collapse
No announcement yet.

Warn system: Δοκιμαστικό στάδιο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ok re paidia entaksei leme oti xreiazontai ban ktl ktl.

Kante ena peirama, anakoinwste mia lista me to poioi tha eprepe na fane ban kai giati.
    Tha ginei ena apo ta 2:

1: Osoi eimaste gia ban tha niwsoume kai tha diorthothoume

2: Tha skyliasoume, tha poume thn vlakeia mas kai tote kante mas ban stalhtheia.

Apla ta pragmata?
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Μα γι'αυτο δε χρειαζεται λιστα. Ενα warn 10-20% αναλογα με το ποσο εχει ξεφυγει καποιος κι αν δε συμμορφωθει φευγει.
      Do a barrel roll!

Comment

• Edw den milame gia warn milame gia ban.
        Apoti katalava apo prohgoumena post yparxoun banworthy atoma hdh.

Egw pantos an mou kanan warn den tha to evlepa.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Tι να σας πω, το τι γίνεται σε ένα off-topic δε με απασχολεί και τόσο και, για να είμαι ειλικρινής, δε βρίσκω και λόγο για να υπάρχει. Σαφώς και με νοιάζει το τι γίνεται στο gaming forum και μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την όλη κατάσταση. Τέλος πάντων, ότι είχα να πω το είπα, keep going.

Comment

• Εμμένω στις θέσεις μου, με μια διαφορά. Τις καταστάσεις που λέγαμε ότι μπορεί να δημιουργηθούν εάν ποτέ προκύψουν προβλήματα συμπεριφοράς, τις βιώνουμε πλέον. Και το, κάποτε ενδεχόμενο, μεγάλωμα της κοινότητας, είναι πλέον κοντά.

Εμπρός, postάρετε σβάστικες και τριγωνομετρικούς κύκλους αλά ΛΑ.Ο.Σ. και πείτε με φασίστα. Εγώ φταίω που είμαι πάντα μπροστά.
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Εγω συμφωνω κυριως με τον evans με την εννοια του οτι στο περι ανεμων απλα γινεται χαμος και η οποια ελευθερια μας εχει δωθει αναλλωνεται κυριως στις επι τουτου διαμαχες... Αυτο διορθωνεται πιστευω και εχει να κανει με το πως δομουνται οι οποιοι κανονες της κοινοτητας . Δεν ειμαι υπερ του ban αλλα οπως και να το κανουμε πρεπει να βρεθει μια λυση ( ειδικοτερα απο τη στιγμη που θα ανοιξει το site και λογικα θα αρχισουμε να μαζευουμε περισσοτερο κοσμο ) . Απο την αλλη το προβλημα των gaming θεματων εχει να κανει κυριως με το ενδιαφερον που υπαρχει , την υπαρξη νεων θεματων προς συζητηση και με το ποσο διαθεση εχουμε στην τελικη να πουμε και να γραψουμε πραγματα για την κοινη μας ασχολια , τα οποια ουδεμια σχεση εχουν με την ταδε μλκ που θα πω για τσιτωσω καποιον που μου την ειπε πιο πριν . Την ελλειψη των παραπανω δεν μπορεις να την διορθωσεις ευκολα .

Comment

• Kανεις μας δεν εκανε λογο ban, εγω εκανα λογο για προληψη των χειροτερων - πραγμα που το warn μπορει να πετυχει μια χαρα ή τουλαχιστον ειναι μια αρχη μεχρι καποιος να μας αποδειξει το αντιθετο.

Comment

• Όταν λέμε ότι η κατάσταση τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει τι ακριβώς εννοούμε;
                  Γιατί προσωπικά αν εξαιρέσουμε τα flames που προκαλεί ο ΦΥΓΕ, πείτε το δε θα σας φάει, δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο.

Τι ακριβώς εννοούμε λοιπόν;
                  Ότι γίνονται και συζητήσεις πέρα από gaming;
                  Ότι μας χαλάει αυτό;
                  Ότι δε γουστάρουμε τις αντιμαχίες σε θέματα θρησκείας, πολιτικής, κλπ;
                  Οι αντιμαχίες είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν όταν γίνεται συζήτηση, και σκοπός του forum είναι η συζήτηση, εδώ υπάρχουν ηλίθιες αντιμαχίες για θέματα όπως το PS3, οι πωλήσεις, και οι τρίχες στα φρύδια του Snake για τα αλλά δεν θα υπάρχουν.
                  Δεν γίνεται οι αντιμαχίες να έχουν συνέχεια, ούτε γαλήνιο, ούτε χαζοχαρούμενο, (αχ ναι τι ωραία που τα λες μωρέ, αλλά να κοίτα καλέ, διαφωνώ εκεί και στο άλλο, αλλά μη πάθεις και κατάθλιψη εντάξει;), τι να κάνουμε, αυτό δεν συμβαίνει ούτε σε forum, ούτε στη πραγματικότητα, μόνο με ξύλινο λόγο και ύφος αποτρέπεται.

Προσωπικά δεν βλέπω να ξεφεύγει τίποτα, συζητήσεις σε υψηλούς τόνους ναι έγιναν, αλλά μέχρι εκεί.

Το spaming στα gaming θέματα συμβαίνει ακόμα και από mods, και είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν σε ένα πιο ανάλαφρο κλίμα, στη τελική κοιτάτε τα ξένα forum, το spamming που τάχα πέφτει εδώ, έξω πέφτει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό (neogaf πχ). Το αν τα gaming forums έχουν λιγότερη κίνηση από τα off topic, δε φτιάχνει με warns, bans και νόμους, αν ο άλλος δεν έχει να συζητήσει κάτι, δε θα το κάνει απλά πράγματα.

Στη τελική για να τελειώνουμε, επειδή το σιχαίνομαι το κοκοκο, όλη η φάση ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο από τη συμπεριφορά ενός μέλους, τα γενικότερα λεγόμενά του, τα threads του κλπ, γιατί εγώ, ούτε κανέναν για warn, ούτε για ban έκοβα, εκτός αν είμαι τόσο φιλελεύθερος που φέρνω αηδία διάολε.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Aντε, επιτελους - περιμενα πως και πως το μανιφεστο σου.
                    Αστειευομαι φυσικα, αλλωστε τα εχουμε συζητησει αρκετες φορες αυτα.

Με τον ΦΥΓΕ τα εχω πει αρκετες φορες και σε ΡΜ αλλα για την ωρα δεν αλλαξε κατι.
                    Spam μεσα σε θεματα παντα και παντου θα υπαρχει, οπως βλεπεις ποτε δεν το ανεφερα καν. Εφοσον ειναι περιορισμενο πιστευω πως ειναι ανεκτο.

Το θεμα ειναι πως καποια νεα topics που δημιουργουνται ειναι εντελως spam friendly by default αν καταλαβαινεις τι εννοω. Κατι ο χαρακτηρας ο κουτσομπολιστικος, κατι η επιδειξη "κλειστου μυαλου" και διαφορων συγμπλεγματισμων .. ε δε θελει και πολλα. Ξαναναφερω το θεμα για gay γαμους το οποιο μου φανηκε διανοητικος ξεπεσμος.

Υπαρχουν κι αλλα αναλαφρα θεματα, αλλα η διαχωριστικη γραμμη μεταξυ χαβαλε, spam, βλακειας κτλ ειναι πολυ λεπτη.

Επισης το θεμα ειναι να μενει ικανοποιημενη η πλειοψηφια και οταν οι περισσοτεροι εκφραζουν τη δυσανασχετηση τους, οσο και αν σεβομαι την αποψη σου, δε μπορω να αγνοησω το βαρος της αποψης των πολλων, σωστα;

Τελος πιστεψε με πως το θεμα δεν ηρθε στο προσκηνιο για τη συμπεριφορα ενος μελους. Μα καλα, τον τελευταιο καιρο εσυ μονο αυτο πηρες πρεφα;

Comment

• Επιτέλους. Συμφωνώ απόλυτα με τον Loggo. Είχα δει εδώ και λίγη ώρα τα προηγούμενα posts και είχα αρχίσει να έχω την αίσθηση ότι είμαι ανώμαλος, μιας και έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Δεν βλέπω καμία παρατραβηγμένη ούτε τραγική κατάσταση. Το γεγονός ότι γίνεται χαβαλές στα off-topic θέματα είναι απόλυτα φυσιολογικό και θεμιτό (το περίεργο θα ήταν να συνέβαινε το αντίθετο). Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι οι πολλές προσωπικές κόντρες. Και όχι οι κόντρες αυτές καθαυτές, αλλά λόγοι για τους οποίους γίνονται, οι οποίοι στην καλύτεροι περίπτωση είναι ασήμαντοι (τελικά οι περισσότεροι σαυτό το forum θίγονται πολύ εύκολα).
                      Και κάτι άλλο για τον χαβαλέ, το spamming και τα λοιπά:
                      Όταν έκανα signup σε αυτό το forum, το έκανα μόνο και μόνο επειδή ήξερα ότι αυτό θα ήταν διαφορετικό από το gamepro, ένα forum από gamers για gamers, όπου θα βρισκόμουν μεταξύ "internetικών γνωστών", υπό την ευχάριστη "παρείστικη ατμόσφαιρα", όπου θα γινόταν σοβαρή συζήτηση αλλά και πλάκα, με τους mods να δείχνουν την απαιτούμενη "ελαστικότητα" για να επιτευχθεί το κλίμα αυτό. Στην πορεία του forum, βλέποντας τα topic που άνοιγαν σιγά-σιγά, φοβήθηκα ότι η κατάσταση θα παρεκτρεπόταν και θα οδηγούμασταν σε μία κατάσταση παρόμοια με αυτή της τελευταίας περιόδου του gamepro (όπου το 80% των posts ήταν SPM - όχι spam, SPM). Ευτυχώς παρατηρώ ότι μέχρι στιγμής έχει επικρατήσει το κατ'εμέ ιδανικό κλίμα που θα έπρεπε να έχει το forum αυτό.
                      Τώρα, όσων αφορά στην ευρύτερη διάδοση του forum μέσω της δημιουργίας της κεντρικής σελίδας, πιστεύω πως η "τραγική κατάσταση" που επικρατεί δεν θα είναι πρόβλημα, και με την σωστή διατήρηση αυτής ο οποιοσδήποτε νέος χρήστης δεν θα αργήσει να εγκλιματιστεί. Αρκεί πάντα να αποφεύγονται οι ακρότητες - και μέχρι στιγμής δεν έχουμε, παρά ίσως ελάχιστες.
                      Τώρα, σας εφιστώ την προσοχή σχετικά με τον τρόπο χρήσης του warn (και όχι με την χρήση του ή μή χρήση του) : μην μας κάνετε να φοβόμαστε να postάρουμε. Αυτό μόνο.

Το ξέρω ότι τα παραπάνω μπορεί να ακούγονται γενικότητες, αλλά ευελπιστώ ότι έγινα κατανοητός.

Και, μην ξεχνάτε: το spam είναι η χαρά της ζωής.

Υ.Γ: TheCursed, μην ανησυχείς όλοι ξέρουμε ότι κατά βάθος είσαι φασίστας, αλλά εμείς σ'αγαπάμε γιαυτό που είσαι.
                      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Σαφέστατα και η άποψη των πολλών θα επικρατήσει.
                        Αλλά ό,τι μου περιέγραψες παραπάνω, καλώς ή κακώς είναι ?απόρροια ΦΥΓΕ?.
                        Που, χωρίς να θέλω να φανώ επιθετικός απέναντί του, δίνω δίκιο στον οποιοδήποτε να έχει δυσανασχετήσει και με τη συμπεριφορά του σε πολλές περιπτώσεις, και με τα topics του και γενικότερα τέλος πάντων.
                        Όποτε ναι προσωπικά μόνο αυτό πείρα πρέφα.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• Δικιο εχεις Lloyd σε ολα οσα λες και χαιρομαι για τον τροπο με τον οποιο τα λες ολα αυτα, αλλα ελα στη θεση μας και πες μου τι θα εκανες για να ικανοποιησεις ΚΑΙ ατομα σαν κι εσενα ΚΑΙ ατομα σαν οσους εκφραστηκαν κατα κυριο λογο στην προηγουμενη σελιδα για το ιδιο θεμα;

Comment

• Δικιο εχεις Lloyd σε ολα οσα λες και χαιρομαι για τον τροπο με τον οποιο τα λες ολα αυτα, αλλα ελα στη θεση μας και πες μου τι θα εκανες για να ικανοποιησεις ΚΑΙ ατομα σαν κι εσενα ΚΑΙ ατομα σαν οσους εκφραστηκαν κατα κυριο λογο στην προηγουμενη σελιδα για το ιδιο θεμα;
                            [/b]
                            Δεν είπα ποτέ ότι η δουλεία του mod είναι εύκολη . Ας μας αναφέρουν όσοι εκφράστηκαν στην προηγούμενη σελίδα που ακριβώς εντοπίζουν το πρόβλημα, με συγκεκριμένα παραδείγματα, με links σε topics και σε posts και όχι γενικά με εκφράσεις όπως "η κατάσταση είναι τραγική", γιατί όταν έχουμε να κάνουμε με warn και ban και πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουν οι mods, οι όποιες αναφορές πρέπει να είναι ξεκάθαρες.
                            "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Η αληθεα ειναι οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικο ομως δειτε και απ'την αλλη μερια. Ειναι τοσο μεγαλο θεμα αν 1-2 μελη δεχθουν warn; Απαγορευτηκε ποτε σε κανεναν να πει την αποψη του; Εστω ομως οτι καποιοι θεωρησουν πως οι mods πηραν μια αυστηρη αποφαση σε ενα θεμα, πιστευετε οτι σ'αυτη τη περιπτωση δε θα ακουστει η αλλη αποψη;

Οσο καιρο ειμαι στο forum εχω δει να κλειδωνουν θεματα επειδη ειναι ακυρα περιεχομενου ή αρκετα προσβλητικα (βλεπε αυτο με τους γαμους ομοφυλοφιλων που ανοιξε ο Φυγε). Δεν εχω δει να κλειδονονται ή να σβηνονται topics/posts επειδη εκφραζουν μια διαφορετικη αποψη.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεχρι στιγμης οι mods ειναι παραπανω απο χαλαροι και ανεχτικοι. Ας μη τους κατακρινουμε χωρις να εχουν κανει κατι το μεμπτο. Περιμενετε κι αν δειτε κατι με το οποιο δε συμφωνειτε ανοιχτε ενα θεμα και πειτε το. Ειμαι σιγουρος οτι κανεις δε θα δοκιμασει να κλεισει το στομα κανενος σ'αυτο το φορουμ.
                              Do a barrel roll!

Comment

• Ραμπίδη, δε διαφωνώ.
                                Η ένστασή μου είναι, στο ότι εισάγουμε ένα ολόκληρο μέτρο για μια ολόκληρη κοινότητα, για τη πάρτη ενός μέλους αποκλειστικά.

Comment

Working...
                                X