Hi! Παίζω κι εγώ videogames, οτιδήποτε χωρίς συγκεκριμένες προτιμήσεις. Καλώς σας βρήκα!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Καλωσήρθατε!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Καλός όρισες Heell .
Welcome aboard my friend ....
Πολύ ωραίο το δώρο Aion , και εύχομαι να λιώσεις την κονσόλα όπως της αρμόζει ;)
Άντε πήδα και εσύ (jump in)
[/b]
<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES! I am now lost to your cause! The Darkness comes...! IT WILL DAMN US ALL!!! </span>
Comment
-
Hi! Παίζω κι εγώ videogames, οτιδήποτε χωρίς συγκεκριμένες προτιμήσεις. Καλώς σας βρήκα!
[/b]
Καλως σε Heell!My blog:Doppel's Den
Comment
-
Kανω κι εγω ενα ποστ ετσι για το καλο, μιας και μολις γυρισα απο διακοπες διαρκειας.
Το ξερω πως σας ελειψα αλλα μην ανησυχειτε, αν δε χασεις κατι δεν εκτιμας και την αξια του αλλωστε .
[/b]My blog:Doppel's Den
Comment
-
Γεια σας κι από 'μένα.
Παρακολουθώ τις εξελίξεις του Gamepro και Gamers Odyssey τακτικά εδώ και περίπου δύο χρόνια. Παρ' όλ' αυτά το Gamers Odyssey με ενέπνευσε περισσότερο ώστε να κάνω register.
Εξ' άλλου με τόσα άτομα που είναι εδώ μέσα από το Greek Final Fantasy Forum (και όχι μόνο), μόνο ξένος δεν αισθάνομαι
Τα λέμε μέσα.
Comment
-
Γεια σας κι από 'μένα.
Παρακολουθώ τις εξελίξεις του Gamepro και Gamers Odyssey τακτικά εδώ και περίπου δύο χρόνια. Παρ' όλ' αυτά το Gamers Odyssey με ενέπνευσε περισσότερο ώστε να κάνω register.
Εξ' άλλου με τόσα άτομα που είναι εδώ μέσα από το Greek Final Fantasy Forum (και όχι μόνο), μόνο ξένος δεν αισθάνομαι
Τα λέμε μέσα.
[/b]
αν και το Gamers Odyssey ειναι η συνεχεια του φορουμ του Gamepro και δε νομιζω πως εκλεισε ουτε καν τον πρωτο χρονο.
Comment
-
Welcome back XenoVagrant.
Χεχεχε Phantom Duck, είσαι και στο forum του Anime.gr ε? Καλός όρισες, καλά posts.
<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES! I am now lost to your cause! The Darkness comes...! IT WILL DAMN US ALL!!! </span>
Comment
Comment