Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamers-odyssey.com

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Δοκιμαστε να κανετε post κανα youtube/gametrailers κτλ url ετσι χυμα χωρις tags κτλ.
    Παραθεστε και καμια εικονα με γελοιωδως μεγαλη αναλυση.
    Ευτυχως εχουμε και special reinforcements στην προσπαθεια αυτα, αλλα θα γινει εκτεντης αναφορα οταν τελειωσουμε με τα βασικα.

Oλα βαινουν καλως ως τωρα και λιγο λιγο θα φτασουμε πιστευω στο σημειο οπου δε θα εκκρεμει τιποτα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Επισης το browse new posts ειναι πανω δεξια στην επιλογη search οπου πρεπει να πατησετε new posts.. Οχι και ο,τι πιο βολικο αλλα εχει να κανει με το skin.

Παντως το Wii FC μπορειτε να το αφαιρεσετε.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Yup το βρήκα το Log Out, thanks !

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    To Log out ειναι κατω δεξια παντως.
    Τα ΡΜ εγιναν enable by default.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    1. Δεν yπάρχει ή δεν μπορώ να βρω επιλογή για Log Out.
    2. Δεν δέχεται sig σε μορφή .png παρ'όλο που πληρεί τις προϋποθέσεις διαστάσεων και μεγέθους.

Βtw το μενού αριστερά με τα στοιχεία κάτω από το avatar μας μπορεί κάλλιστα να αλλάξει σε κάτι πολύ καλύτερο. Υπομονή

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Σε ό,τι αφορά το nickname συμφωνώ. Τσεκάρετέ το και βλέπουμε. Σχετικά με τη γραμματοσειρά πιθανό να έχεις δίκιο. Καλά συνηθίζω στην τελική δεν είναι κάτι το τραγικό. Είναι, όσο να πεις και η μετάβαση από το παλιό forum.

Ωστόσο, πιστεύω πως κάναμε με vbulletin πολύ σωστή επιλογή.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αυτό που φταίει για τη γραμματοσειρά πιθανόν να είναι το σκούρο background. Εν πάσει περιπτώσει, θα το δούμε. Αυτό που σκέφτομαι είναι να γίνουν bold τα user names που εμφανίζονται πάνω από το άβαταρ, γιατί τα χρωματιστά τμήματα κάτω από το άβαταρ βαράνε πιο πολύ στο μάτι από το ποιόν διαβάζεις,

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Η απορία της ημέρας- συγχωρήστε την άγνοιά μου...
    Εντάξει την έκανα bookmark τη σελίδα για το νέο forum, αλλά από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει διαφορά με το παλιό οσον αφορά το URL δλδ, γιατί κατά τα άλλα, αν και σε αρχικό στάδιο τούτο δω κάνει το παλιό να μοιάζει με beta( και πολύ λέω!)

Φαντάζομαι το παλιό θα καταργηθεί σαν URL οπότε no prob.

Πολύ καλή δουλειά πάντως παιδιά και πολύ γρήγορη διόρθωση των προβλημάτων. Μία ένσταση έχω μόνο- αν και εντελώς υποκειμενικό... Η γραμματοσειρά θα μπορούσε μελλοντικά να μεγαλώσει ει δυνατόν. Μπορεί να είμαι ο μοναδικός, αλλά με κουράζει αρκετά. Ας πούμε θα μπορούσε default να ήταν το 2 σαν size.( :phil:όσοι κάνουν σχολια για την ηλικία μου θα μπανάρονται αυτόματα:phil: )

PS:
    Το skin το λατρεύω!!!
    PS2:
    Τελικά υπάρχει διαφορά. Η νέα URL περιέχει τη λέξη forums ενώ η παλιά forum... ;)

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    sig test
    - - χμμμ δεν βλέπω την sig μου σε .png

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    - Πιστευω πως τωρα θα μπορειτε να βαλετε avatar και sig. Για καποιο λογο ηταν disabled by default.
    - Για να γινει default το να εχετε enabled τα PMs πρεπει να τρεξει καποιος ενα SQL query. Βρηκα τι και πως και θα το πω στον Sub Zero να το κανει με την 1η ευκαιρια.
    - Θα το βολεψουμε κι αυτο με τα spoiler tags απλα τοσο καιρο δουλευαμε πανω στο default λευκο skin και οπως καταλαβαινετε καποια πραγματακια μας ξεφυγαν..

Εvans αν ειναι δυνατον, το μονο που ειπα ειναι να μη γκρινιαξει κανεις για το skin και το 1ο που εκανες ηταν αυτο. Burn.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Ααα...ε.....ε...
    ναι..ε........

YYYYYEEEESSSHHHHHHHH :phil:

(κι αυτο ηταν το πρωτο μου σχολιο στο νεο forum, yay)

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Mε γείες μας καταρχάς!! Ωραία η επιλογή του skin ;)
    Μερικές πρώτες γρήγορες παρατηρήσεις....

-> Eνσωμάτωση επιλογής Custom Avatar στο User CP.
    -> Το spoiler tag όντως δεν χρειάζεται χρωματιστό backround, αν δεν βγαίνει by default, θα βρούμε addon.
    -> Για ενεργοποίηση PMs, πρέπει ο κάθε χρήστης να τικάρει την επιλογή στο User Cp. Αν μπορεί από τον admin να είναι ενεργό by default.
    -> Τις πληροφορίες κάτω από το avatar τις αλλάζουμε με addon για πολύ πιο καλαίσθητα αποτελέσματα. Ήδη ψάχνω.
    -> Να δώσουμε λίγο προσοχή στις διαστάσεις της signature, μην μπαίνουν τεράστιες.
    -> Εισαγωγή videos, εικόνων και smilies όλα γίνονται πιο λειτουργικά με την χρήση addons. Ευελπιστώ σύντομα να τα έχω στην κατοχή μου ώστε να τα δώσω στους διαχειριστές να τα ενσωματώσουν.
    -> Επίσης προτείνω την εισαγωγή greek language addon που θα μεταφράζει όλες τις επιλογές του forum στα ελληνικά. Θα υπάρχει επιλογή γλώσσας σε English-Greek στο κάτω μέρος του board.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sta spoiler tags ta grammata prepei na fenontai, den mporw na valw avatar kai ypografh kai telos pou einai h epilogh view posts since last visit????

Kata ta alla right on!!!

Dark Wanderer vlepw Evans e?

Leave a comment:

• straier
    replied
    :kill::resp::phil: Καλορίζικό μας το νέο φόρουμ.
    :lock::jd::giggle::whip::rtfm::pepsi::win:Αν μπορούμε να κάνουμε αυτά που είναι κάτω από το άβαταρ λιγότερο χρωματιστά. Αποσπούν πολύ έτσι όπως είναι τώρα.

Για να δούμε και τα σπόιλερς. Η χρωματιστή ταινία είναι απαραίτητη; Παραείναι δύσκολο να τα διαβάσεις!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Originally posted by Pilgrim View Post
    Ρε σεις αυτός ο Dark Wanderer είναι ίδιος ο Evans να πούμε! Με το που μπήκε άρχισε να γκρινιάζει!!

Αντε καλή αρχή να χουμε παίδες

Aλλαγή ονόματος του pilgrim se GotY.( yeah... you wish )

Leave a comment:

Working...
X