Announcement

Collapse
No announcement yet.

Donations (round 4)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Careful what you wish for.
    .
    Tι θα με κανετε Μοντ?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Careful what you wish for.
    Ramp νομιζω εκκρεμουν και αλλα 10ε για κατι που λεγαμε και ξεχαστηκε.
    Αντε να επιστρεψει η Team Pylos, μην επαναπαυεστε στις δαφνες του CoD .

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Xeno
    χωρις αυτο να σημαινει κατι για οσους δε συμμετεχουν στο εν λογω donation.
    .
    50% warn ειναι η γνωμη μου σε οσους δε πληρωνουν, αρε εγω επρεπε να ημουν μοντ γαμω τη δημοκρατια μου μεσα!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μου εδωσε 15€ ο Ryu gr, χρωσταω 35 τωρα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Γυρισα απο τις διακοπες των ημερων, απαντησα στα οσα ΡΜs μου ηρθαν και εκανα update τη λιστα στο αρχικο post, ενω περιμενω και μερικους ακομα να μου πουν το ακριβες ποσο πριν τους προσθεσω.
    Ηδη τα νουμερα ειναι αρκετα ικανοποιητικα και συντομα θα εχει κλεισει το ολο θεμα.

Thanks σε ολους οσους βοηθησαν και σε οσους προτιθενται να βοηθησουν, χωρις αυτο να σημαινει κατι για οσους δε συμμετεχουν στο εν λογω donation.

Συντομα θα κοιταξω να κλεισουμε και το θεμα των skins, αλλα γι αυτο θα περιμενω να μαζευτουμε ολοι οσοι συμμετεχουν στο στησιμο του forum, μιας και μερικοι ακομα αραζουν/χωνευουν αρνια/μαγειριτσες κτλ..

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Bασικα 10 απο εμενα. Αυτα μπορω να προσφερω τη συγκεκριμενη περιοδο. Ελπιζω μελλοντικα να ειμαι σε θεση να προσφερω κατι παραπανω.

Αυτες τις μερες θα προσπαθησω να παω σε καποιο καταστημα της Alpha Bank.

Χρονια Πολλα , Καλη Ανασταση

cheerz

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ θα δώσω σίγουρα 10€. Με την πρώτη ευκαιρία θα μιλήσω με τον Xeno για να το κανονίσουμε. Αν θέλετε δίνω και 50€ αλλά θα έχω license to ban.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κακως δινετε ολοι 20€, εχουμε αρκετα μελη που πιστευω ενδιαφερονται να βοηθησουν, και 10 € φτανουν.

Anyway 20 κι απο μενα για μη φανω "μικροτερος" :p

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Οι τράπεζες λειτουργούν σήμερα;Αν ναι σήμερα θα κάνω το δικό μου donation.Αλλιώς Δευτέρα-Τρίτη,όποτε ανοίξουν.

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Το donation απο'μενα σε μιαμιση βδομαδα που θα εχω ρεπο και θα μπορεσω να παω στην τραπεζα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mias pou anaferthike hdh to poso kai egw 20 evrw tha dosw, mallon avrio, tha kanw post gia confirmation.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αφενος θελουμε να πληρωσουμε επειδη υπαρχει η δυνατοτητα και θελουμε να αποφυγουμε την οποια μορφη παρανομιας.
    Αφετερου πληρωνοντας παιρνουμε δωρεαν updates για 1 χρονο και μετα η επεκταση του support για καθε χρονο εχει ενα αρκετα τυπικο κοστος.
    Ετσι ξερουμε πως οταν βγει το επομενο VB version θα εχουμε ενα αντιστοιχα updated skin για να λειτουργει σωστα με τη νεα εκδοση των VB boards και καλο ειναι να ξερουμε πως ειμαστε εξασφαλισμενοι ανα πασα στιγμη.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Strawhat αν καταλαβα καλα λες απλα να επιλεξεις ενα skin για το forum;
    Nα το πληρωσω κι ολας, αν και σκεφτομουν σημερα κανενα χακαρισμενο σε rapidshare δε ψαξατε? τεσπα θα ριξω μια ματια.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Δεν υπαρχει καποια δυσκολια στα περι τραπεζας.
    Πας, περιμενεις στην ουρα, ζητας καταθεση στον ταδε λογαριασμο, δινεις τα λεφτα και φευγεις. Νομιζω ο καθενας μπορει να το κανει αυτο μιας και η διαδικασια ειναι υπερβολικα απλη.
    Α, γαματα τοτε. Tell me more!

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Ειλικρινά τώρα είναι δυνατόν να εμπιστευτεί κάποιος τα λέφτα του στον άνθρωπο που κάνει τέτοιες δηλώσεις
    Εγω πηγαινα περα δωθε και καθομουν απο δω κι απο κει προσπαθωντας να τα πω με ολους. Ο απωτερος μου σκοπος βεβαια ηταν να κανω loot φαι απο καθε πιατο και νομιζω τα καταφερα αρκετα καλα.
    Αυτός καλά καλά δεν μπορεί να κρατήσει το πιρούνι του έξω απο το ξένο πιάτο!!
    Υποπτό επίσης το γεγονός οτι δηλώσεις του για donations ερχονταί μαζί τους υπόλοιπους απατεωνίσκους (γύφτισσες που κλάινε με το μωρό στην αγκαλιά, κουτσόυς που άμα εμφανιστεί μπάτσος κάνουν τα 100 μέτρα σε 11 δευτερόλεπτα, παιδιά απο την αποτοξίνωση που το ποιό βαρύ ναρκωτικό που έχουν δοκιμάσει είναι το Depon αναβράζων, κλπ) που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το πνέυμα το ημερών.
    Χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο αδέρφια! Δεν νομίζω.
    Στειλτε σε μένα τα φράγκα! ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΕ!:niania:

Leave a comment:

Working...
X