Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ban στον Nickol@r@ ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oute egw eimai yper tou ban kyriws giati den xalaei kanonika themata.
To mono pou kanei lathos kai prepei na mathei na to anagnwrizei, einai oti otan leei asxeta pragmata kai ton diorthwnoun, na mhn antimilaei.
Leave a comment:
-
Δε ξέρω αν σοβαρά εξετάζουμε τη πιθανότητα, άλλα όχι, δε συμφωνώ με το ban. Και στη τελική δε νομίζω ότι η συμπεριφορά κάποιου στο chat (εκτός αν μιλάμε για ακραία πράγματα) και στις αγγελίες, είναι λόγος για ban. Το μεγαλύτερο λάθος του είναι που γουστάρει τόσο πολύ το Super Mario Sunshine, αυτό και που δε βάζει τιμές σε όλες τις αγγελίες του.
Γενικά αγγελία χωρίς τιμή πρέπει να βγαίνει, όποιος θέλει πλειστηριασμούς να πάει στο ebay. Εδώ ό,τι πουλάμε πρέπει να έχει τιμή.
Leave a comment:
-
Κοιτα επειδη βλεπω οτι το θες πολυ, αν και οποτε φαει ban ο nikolaras θα το πω σε σενα πρωτα για να ποσταρεις την ανακοινωση.
Leave a comment:
-
Απαράδεκτο topic imo, αλλά η καταγραφή απόψεων για μέλη έχει φάση σαν ιδέα, online θάψιμο και εξοστρακισμός 2 σε 1. Εμπρός να βγάλουμε την εμπάθειά μας στη φόρα.
Ramp σήμερα σε απολαμβάνω, είσαι σκληρός mod και μ'αρέσει. Μεταφορές topic, θέμα με greeklish και δε συμμαζεύεται ναούμ. Keep it up.
(1)Όποιος νομίζει ότι σπάμαρα, να ξαναδιαβάσει το post.
(2)Όποιος το νομίζει ακόμη, να πάει στο (1).
Leave a comment:
-
α οκ, αν γραφτω στη νεολαια του Πασοκ θα με κανεις και μενα Μοντ να ανακοινώνω?
Leave a comment:
-
Ρωτησες αλλα δεν απαντησα
Οτι θεμα θελει κανει ο καθενας αλλα θα μου επιτρεψεις μονο να το μεταφερω αυτο εδω καθως το section προοριζεται για ανακοινωσεις των mods.
Leave a comment:
-
fail to post sou ρωτησα το ραμπιδη στο chatbox, εξαλου δεν σημαινει τιποτα αυτο το πολ διχως την αποφαση των μοντς, μια απλη καταγραφη προθεσης ειναι.
Leave a comment:
-
Εγώ λέω να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο τα posts του strawhat να πρέπει να εκριθούν πρώτα από τους mods και μετά να δημοσιεύονται. Ας κάνει κάποιος το αντίστοιχο poll.
Leave a comment:
-
Καλό παιδάκι ειναι μωρέ αλλά και πολύ βρώμικο , ένα μπανάκι θα του έκανε καλό πιστευω
Leave a comment:
-
Ban στον Nickol@r@ ?
0Yup! μου σπασε τα νευρα, αρκετα τον ανεχτηκαμε!0%0Οχι ρε παιδια, επειδη δηλαδη γραφει οτι του κατεβει? ελεος...0%0Ας αποφασησουν οι Μοντς...0%0Μπαινεις στο φορυμ και αντι να περιηγηθεις στα αγαπημενα σου θεματα πεφτεις στις μαλακιες του Nikol@r@ ?
Δεν αντεχεις αλλο να διαβαζεις αγγελίες για gamecube και τα περιφερειακα του?
Πας να μιλησεις στο chatbox και κοκκινα γραμματα που βριζουν θεους και δαιμονες σε ξενερωνουν?
Θεωρεις πως οι Μοντς ειναι πολυ ελαστικοι με το συγκεκριμενο ατομο?
Θελεις να εχεις επιτελους φωνη σε αυτο το φορουμ?
Παρε στα χερια σου τη κατασταση! Μπορεις!
Ψιφησε τωρα και επελεξε αν θες τον Νikol@r@ να συνεχησει να ειναι μελος του φορουμ...
Γιατι σε αυτο το Φορουμ Εσυ Αποφασιζεις!
(Αλλα Γιαννης Βουρος)Tags: None
Leave a comment: