Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προσθήκη νέας κατηγορίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Γιατι ομως Wii Games και οχι Wii σκετο; Ετσι πατωντας καποιος Wii θα βλεπει τοσο παιχνιδια Wii οσο και αλλα topics σχετικα με τη κονσολα που φερουν αυτο το tag.

Μια σκεψη απλως, μη πατε να τα αλλαξετε τωρα, θα δουμε στη πορεια τι ειναι καλυτερο.
    Wii Games Tag δεν έβαλα εγώ... Μάλλον ο Loggo το έβαλε... Εγώ όπως βλέπεις έβαλα το "nintendo".

Το έκανα για να μεταφέρετε τα θέματα εκεί αλλού σαν back-up και για να διαγράψετε παμπάλαια θέματα που δεν έχουν πια σημασία. Τώρα αφού βάλατε τα νέα-ειδήσεις και τα συναφή, τέτοια θέματα είναι πια άχρηστα. Να είμαστε τακτοποιημένοι, να ουμ...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Γιατι ομως Wii Games και οχι Wii σκετο; Ετσι πατωντας καποιος Wii θα βλεπει τοσο παιχνιδια Wii οσο και αλλα topics σχετικα με τη κονσολα που φερουν αυτο το tag.

Μια σκεψη απλως, μη πατε να τα αλλαξετε τωρα, θα δουμε στη πορεια τι ειναι καλυτερο.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Ωραίος.
    Μόλις τελείωσα τα sections της Nintendo και της Sony.
    Έβαλα "nintendo" μόνο στα θέματα που αφορούν ΚΑΘΑΡΑ τα παιχνίδια κάθε ονόματος(Metroid Prime etc) για να τα μεταφέρουν όσο θέλουν. ΟΛΑ τα άλλα είναι άχρηστα...

Αν θέλετε κάντε το ίδιο και στις άλλες κατηγορίες ώστε για να γενικοποιηθούν μετά σε λίστα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ωραίος.
    Μόλις τελείωσα τα sections της Nintendo, της Sony και του PC.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Επίσης βρε παιδιά...

Okami[Wii]

Αυτό τι κάνει μόνο στην Ninty ? Υπάρχει και για PS2, οπότε βάλτε το με το καλό στο Multiplatform τομέα...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Εγώ έβαλα tags σε όλο το Microsoft section μα επιτρεπόταν μονάχα 2 tags για κάθε topic, εκτός απο αυτά που έχω φτιάξει εγώ. Αν θέλετε τα διορθώνω αλλά αν μπορείτε φτιάξτε το όριο.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Γιατί δεν βάζουμε το tag cloud να φαίνεται π.χ. κάτω από το forum, πάνω από τα μέλη που έχουν γενέθλια ? Και παράλληλα να μπουν tags σε κάθε thread ανάλογα με την κονσόλα ή όποια άλλη κατηγοριοποίηση διαλέξουμε ?
    Εξαιρετική ιδέα αυτή, αν μπορεί να μπει η ένδειξη Tags στη κεντρική και σε κάθε κατηγορία του forum ξεχωριστά θα βοήθαγε πολύ. Αν και τα Search και Search this forum έχουν επίσης τα Tags απ’ όσο είδα. Επίσης δε ξέρω αν γίνεται να βγάζει τα Tags των θεμάτων της κάθε κατηγορίας στην οποία ψαχνεις κάθε φορά. Αν πατήσεις Tags ενώ είσαι στο General Discussion πχ, να σου βγάλει μόνο τα Tags των θεμάτων του General Discussion κοκ.

Όπως και να χει, αν ακολουθήσουμε το νέο μοντέλο θα πρέπει ομαδικώς, συμπεριλαμβανομένου και εμού που βάζω όλο παπαριές, να σοβαρευτούμε με τα Tags. Κάθε thread που ανοίγει θα πρέπει να συνοδεύεται από αντιπροσωπευτικά Tags. Η κονσόλα στην οποία έχει κυκλοφορήσει ο εκάστοτε τίτλος, αν είναι αποκλειστικός ή multiplatform πχ, το genre και ο developer, νομίζω είναι υπεραρκετά. Εν παραδείγματι:

Super Mario Galaxy – Wii Games, Nintendo, Platform
    Metal Gear Solid 4 – PS3 Games, Konami, Stealth
    Halo 3 – Xbox360 Games, Bungie, FPS
    Final Fantasy XIII – Multiplatform Games, Square-Enix, JRPG
    The Legend of Zelda: Spirit Tracks – DS Games, Nintendo, Action/Adventure
    Final Fantasy VII: Crisis Core – PSP Games, Square-Enix, JRPG

Ας χρησιμοποιήσουμε αυτά τα Tags, ακριβώς όπως είναι γραμμένα, σαν οδηγό. Ή κάτι σαν αυτό τέλος πάντων, ώστε να συνδέονται τα θέματα μεταξύ τους. Έτσι, κάθε φορά που χρησιμοποιεί κάνεις τα tags, πατώντας στο «PS3 Games» πχ, να του βγάλει αυτόματα ΟΛΑ τα PS3 exclusives. Αντίστοιχα, κάθε φορά που θα πατάει πάνω στο Konami, όλα τα threads των τίτλων developed by Konami. Τόσο απλό, γρήγορο και εύχρηστο. Είναι πολύ σημαντικό, στα Game Threads τουλάχιστον, να είμαστε συνεπείς. Στα υπόλοιπα θέματα μπορούμε να κάνουμε χαβαλέ, στα Game Threads όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί για τη δική μας ευκολία.

Επίσης, για να μη γεμίζει ο κόσμος με χαζά Tags και ψάχνουμε να βρούμε τα χρήσιμα, τα χαβαλετζίδικα Tags καλό είναι να μην είναι πάνω από ένα ανά thread (αν μπουν, γιατί δεν είναι αναγκαίο να βάζουμε παντού). Το thread των βραβείων του Gamers Odyssey που έκανα πχ, είναι παράδειγμα προς αποφυγή και πρέπει να το αλλάξω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ε οποιος θελει ας το ανοιξει, δε χρειαζομαι εγω γι αυτο. Οποιος το κανει ας τσεκαρει την επιλογη για φανερες ψηφους.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Χμμ δεν ξέρω! προτέινω να ανοιξουμε ενα poll για να ψηφισουμε τι επιλογες θα εχει το poll που θα ανοιξουμε!
    Ε ρε συ μια την προταση του dope, μια του evans μια του loggo, μια να μην αλλαξει τπτ κλπ κλπ! Ολα εγω πρεπει να τα κάνω εδωμεσα ποια!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τι επιλογες θα εχει το poll?

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Αδέρφια ας μην το κουράζουμε το θέμα. Ας πάρει κάποιος την πρωτοβουλία (γκουχραμπιδηςγκουχ γκουχ) να ανοίξει ενα poll να τελειώνουμε με αυτό το θέμα! Σιγουρα σε καποιους θα αρέσει και σε κάποιους όχι αλλά δεν μπορούμε ολοι να είμαστε ευχαριστημένοι. Τσαμπα η γκρινια και οι αντιπαραθέσεις να πούμε.
    Αφήνουμε το poll ανοιχτο για καμια δεκαρια μέρες για να ψηφίσουν οσοι περισσότεροι γίνεται και αφηνουμε την δομη του φορουμ ως εχει μέχρι να αποφασίσει ο λαός!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ας μην μπούμε στη διαδικασία του "μου 'πες, σου 'πα," δε βοηθάει.

Straier αυτό που παρέθεσες έγραψα κι εγώ ο ίδιος ότι δε μου αρέσει, απλώς ήθελα να τονισω ότι οι κατηγορίες των εταιριών καλό είναι να μείνουν.

Δε βλέπω πώς μπορεί να συνεχιστεί εδώ η συζήτηση, σιγά σιγά ας γίνει το poll ή ας προταθεί από κάποιον άλλον μία δομή (μια που το θέλει και ο ramp).

Η δικιά μου πρόταση είναι:

Gaming
    - General Gaming/ Gaming News
    - Multiplatform Games
    - Sony
    - Microsoft
    - Nintendo
    - PC
    - Retro
    - Gaming Polls

Gamers Odyssey
    - Ανακοινώσεις
    - Ζητήμα forum
    - Reviews & Articles
    - High Scores

Γενικά
    - Off Topic
    - Τέχνη
    - Αγγελίες

Δηλαδή γίνεται μία ελάχιστη τροποποίηση στην υπάρχουσα δομή (δύο κατηγορίες πηγαίνουν στο Gamers Odyssey) και τα υπόλοιπα μένουν όπως είναι.

Την πρόταση των dope και loggo την κρατάμε όπως είναι, δε χρειάζεται να τη σκεφτούμε. Ας καταλήξουμε σε μία ακόμη εναλλακτική και ας κάνουμε το poll (ή ας γίνει και τώρα, η αλλαγή για την παραπάνω πρόταση είναι ελάχιστη και γρήγορη).

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Όπως έγραψα και πιο πίσω, θα χρειαστούμε ένα add-on για τη πρόσθεση subforums, δυστυχώς τα default της vb δεν είναι τόσο λειτουργικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα βέβαια, το σημειώνω μόνο.

Μια εικόνα επομένως θα ήταν η εξής:

Gaming
    - General Gaming/Gaming News
    - Games
    • Sony - Microsoft - Nintendo - PC

- Retro
    - Gaming Polls

Gamers Odyssey
    - Ανακοινώσεις
    - Ζητήμα forum
    - Reviews & Articles

Γενικά
    - Off Topic
    - Τέχνη
    - Αγγελίες

Ανοίγοντας το Games η πρώτη σελίδα θα φαίνεται ακριβώς όπως είναι τώρα το Multiplatform. Η μόνη διαφορά θα είναι τα 4 subforums που θα καταλαμβάνουν ένα μικρό μέρος στην κορυφή της σελίδας (ακριβώς πάνω από τα stickies).

edit: Ξέχασα τα High Scores. Γιατί άραγε; :p

Leave a comment:

• straier
    replied
    ΟΚ, κατάλαβα λάθος. Σε αυτήν την περίπτωση δε βλέπω το λόγο να μην το αλλάξεις αυτή τη στιγμή αφού η δομή παραμένει ακριβώς η ίδια αλλά με λιγότερο σκρόλλινγκ.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Απλά σαν παρατήρηση, αν οι εταιρίες μπουν ως subforums κάτω από μια κατηγορία π.χ. Games, θα φαίνονται κανονικά με το που ανοίγει η σελίδα. Δεν θα χρειάζεται δηλαδή πρώτα να κλικάρεις Games και μετα Sony π.χ. για να μπεις να δεις τα exclusive ή νέα της Sony. Ένα κλικ πάλι θέλει. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα μικρύνει το μήκος του Gaming section.

Leave a comment:

Working...
X