Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προσθήκη νέας κατηγορίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Κι όμως παιδιά, ανεξαρτήτως του αν θα αλλάξει η δομή ή όχι, τα Tags πρέπει να χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν πιο καλά γίνεται. Ένα σωστά δομημένο σύστημα Tag βοηθά ανεξαρτήτως δομής. Επίσης, όπως είπα και στον Ραμπίδη από κοντά, θεωρώ τελικά ότι καλό θα ήταν να μπει παράλληλα και η δική του Tag δομή.

Επίσης, δε ξέρω αν είναι δυνατών να προστεθεί μια μπάρα στη κεντρική σελίδα, ή στο Multiplatform Games, η οποία να αναγράφει τα πολύ βασικά Game Tags, νομίζω θα βοηθούσε πολύ.

Τέλος, δοκίμασε κάνεις το νέο σύστημα Tags; Πείτε αν σας βολεύει ή αν θέλετε να αλλάξει κάτι κι αν ναι τι.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    To tag cloud πότε θα μπει;

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να πέσει τόση σκέψη πάνω στα tags, θέλω να πω δεν είναι τόσο πρωτεύον.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να ψάξει στο Games ή, για μεγαλύτερη ευκολία, στο Multiplaform. Αν τα βάλουμε όλα μαζί θα αυξηθεί πολύ ο αριθμός των επιλογών, ακόμα και για τα Tags. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο ακυρώνει τη χρήση τους. Βέβαια, μπορούμε πάντα να φτιάξουμε κι ένα Tag All PS3 Games ξέρω γω, αλλά δε νομίζω ότι έχει τόσο νόημα, θα είναι πολλές οι σελίδες ακόμα και για Tag Search. Τι να πω, δε θα το κρίνω μόνος μου αυτό, ας πούνε και οι υπόλοιποι τι τους βολεύει.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι αλλα τι γινεται αν καποιος θελει να δει οτιδηποτε ειναι διαθεσιμο στο PS3.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το σκέφτηκα κι αυτό, άλλα μου φάνηκε ότι γίνεται πιο δυσκίνητο το search. Αν κάποιος πχ θέλει να βρει το Motorstorm, δε θα ψάχνει μέσα σε όλα τα games του PS3, αλλά μόνο στα exclusives, κι αντίστροφα βέβαια.

Νομίζω ότι με αυτόν το τρόπο «μειώνονται οι αποστάσεις» και ξεχασμένα threads επιστρέφουν πιο εύκολα στο προσκήνιο. Γενικά μου φάνηκε πιο πρακτικό, αλλά άμα θέλετε το αλλάζουμε.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αντι για multiplatform ειναι καλυτερα να μπαινουν ολες οι αντιστοιχες κονσολες ωστε πατωντας καποιος 360 Games ή Wii Games κλπ να βρισκει ολα τα παιχνιδια για τη κονσολα.

Κοιταξα τα options, οι απλοι χρηστες αυτοι τη στιγμη μπορουν να βαζουν μεχρι 2 tags αλλα φυσικα και αυτο αλλαζει.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Σωστό αυτο με το series.
    Αυτή τη στιγμή έχω βάλει Tags κάτω από όλα τα Game Threads για:

Multiplatform Games
    PS3 Games
    Wii Games
    PC Games
    DS Games
    PSP Games

Έχω βάλει και για τα ελάχιστα threads που έχουμε για:
    PS2 Games
    GameCube Games

Τέλος, εγώ βάλει και Genre Tags σε όλους τους τίτλους πχ:
    Fighting

Νομίζω οτι με αυτόν το τρόπο το search γίνεται γρήγορο και εύκολο.

Ακόμα κι αν κάποιος είναι μέσα σε ένα thread, Metal Gear Solid 4 πχ, μπορεί απλά να πατήσει στο κάτω μέρος του που αναγράφει PS3 Games και να μεταφερθεί με τη μια στη λίστα με όλα τα PS3 exclusives. Χωρίς άσχετα threads μέσα, είτε της Sony, είτε γενικά. Μόνο τα games.

Άπλα πρέπει να μπει μια τάξη στα άχρηστα Tags.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πολύ ωραία η ιδέα του loggo, keep it up.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Στις σειρές θα μπαίνει "series".

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Όντως, απλά επειδή, αν είναι να γίνει η αλλαγή, οι συζητήσεις θα χωριστούν σε συζητήσεις τίτλων και γενικές, για πρακτικούς λόγους, έλεγα να βάζαμε άλλα Tags για τους τίτλους (Uncharted 2) κι άλλα για τις πιο γενικές συζητήσεις (Sony JRPG). PS3 Games και Sony αντίστοιχα πχ.

Έτσι κι αλλιώς δε με άφηνε να βάλω πάνω από δυο Tags, oπότε προτίμησα να βάλω το format και το genre. Όποιος πχ είναι στο thread του FFXIII και θέλει να δει τι άλλα θέματα JRPG υπάρχουν, πατάει στο tag από κάτω και εμφανίζονται όλες οι JRPG συζητήσεις.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εχεις ενα point απλα σκεφτομουν οτι χρειαζονται και tags γενικα για καθε κονσολα (PS3, PSP, Wii, ...), μπορουν να υπαρχουν και τα δυο...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το έβαλα έτσι γιατί υποτίθεται ότι το πρόβλημα με τη νέα δομή θα είναι η δυσκολία στο να βρεις έναν τίτλο.

Έτσι πατώντας στο εκάστοτε Tag, πηγαίνεις κατευθείαν μονάχα στα Wii Games, στα PS3 Games κοκ. Γι’ αυτό δεν έβαλα κάτι πιο γενικό όπως το Nintendo, για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στο search. Το Nintendo θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αποκλειστικά τα threads της εταιρίας. Νέα Nintendo πχ, Friend Codes, Nintendo Helpdesk κλπ, όχι και τους τίτλους, αλλιώς τα Tags να έχουν νόημα. Αν είναι να πατάς Nintendo και να σε βγάζει σε με λίστα που έχει τα πάντα όλα, το νόημα του Tag ακυρώνεται.

Κάποια Tags καλό θα είναι να μείνουν αποκλειστικά για τα games. Γι αυτό έβαλα Wii Games, κι όχι Wii. Το Wii μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γενικό tag και να μπει σε θέματα που δεν αφορούν τίτλους, σκοπός ήταν να βάλω ένα Tag το όποιο θα σε βγάζει αποκλειστικά στα Wii Games. Γενικά πρεπει να τη προσέξουμε τη χρήση τους, έτσι ώστε να παραμείνει εύκολο και γρήγορο το search. Αν ψάχνω το thread του Galaxy, να το ψάχνω μονάχα ανάμεσα στις κυκλοφορίες του Wii, όχι μαζί με ένα σωρό θέματα.

Κοίτα πχ το Tag του PS3, μόνο τα PS3 Games συγκεντρωμένα. Αν ψάχνει κανείς το Demon's Souls Thread, το βρίσκει με τη μια εδώ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Eγώ θα έλεγα να καταλήξουμε πρώτα σε πολύ συγκεκριμένα tags και μετά ένα άτομο να αναλάβει να τα βάλει σε θέματα που αφορούν την εκάστοτε εταιρία ή το εκάστοτε topic μία συγκεκριμένης κατηγορίας.

ΠΧ θέλουμε tag Sony; Κάποιος αναλαμβάνει να το βάλει σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη Sony. Το ίδιο και για τις υπόλοιπες.

Τι λέτε εσείς;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι το καταλαβα αυτο, παντως καλο ειναι να μην αρχισει ο καθενας να βαζει tags αυθαιρετα.

Leave a comment:

Working...
X