Tipote den allakse, o Tanno mallon den phre akomh xampari afta pou legame mhnes prin....
Imrahil sou apanthsa sto topic pou anevases to video sou, diavase to kai tha katalaveis.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τεχνικά προβλήματα του forum
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
De giname xounta. Panta eimastan.
Se kapoious users de mpainei, prepei na stileis pm stous mods na to energopoihsoun ston kathenan ksexwrista.
Leave a comment:
-
Μπας και γίνατε χούντα ? Κι εγώ βλέπω ώρες ώρες "broken" βίντεο... Τι πειράξατε πάλι ? Και πως είναι δυνατόν να μπαίνει το video του youtube σε σας και όχι σε μένα ?
Leave a comment:
-
nai eixame apofasisei omofwna o ramp kai egw na allaksei to systima xwris na rwtisoume kanena. apo kei pou evazes ta links kai ginotan embedding me ti mia twra prepei na patiseis ta youtube tags. epeidi eimaste epos forum omws, olo broken ta vgazei.
skata ola na poume, ithela na ksera ti tous plirwnoume ores ores.
Leave a comment:
-
Πολύ όμορφα τα anime emoticons, ΑΛΛΑ ΔΕΝ μ'αρέσει το άσπρο background τους. Αν θέλει κάποιος, ας τα περάσει μία ένα fix και να υπάρξει "No background" επιλογή...
Leave a comment:
-
Δεν ηξερα καν τι ειναι τα onion emoticons, αλλα με μια αναζητηση καταλαβα ποια ειναι, δεν ηξερα πως τα λεγαν ετσι
.
Ok, αν βρεθει κανενα καλο πακετακι το να τα ανεβασουμε ειναι πραγματικα το μονο ευκολο
.
Το θεμα ειναι να φαινονται σωστα, να εχουν καταλληλο μεγεθος κτλ, γιατι το icon που εβαλα ας πουμε αφηνει κενο 2-3 γραμμων μεταξυ του κειμενου που εχω γραψει πιο πανω.
Leave a comment:
-
Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα, αλλά θα ήταν ωραία να είχαμε και onion emoticons. Αμα έχετε χρόνο και όρεξη, βάλτε κανένα. :resp:
Leave a comment:
-
Ναι είμαι αρκετά σίγουρος,και όπως βλέπω έγινε ξανά το ίδιο φαινόμενο.Τσέκαρε το ποστ #26 από τον Altair εδώ.Originally posted by Xeno View PostLaharl εισαι σιγουρος γι αυτο που λες;
Εγω τα επιλεγω απο διπλα και δεν εχω κανενα προβλημα.
Έχει βάλει άπειρα respect και ένα δεν βγαίνει,δεν νομίζω να τα έκανε με keyboard όλα αυτά τα συνεχόμενα,λογικά από το pannel θα είναι παρμένα...
Τέσπα,μικρής σημασίας πρόβλημα
Leave a comment:
-
Τα 2 trenz skins προφανως και ειναι τα ιδια, απλα το ενα ειναι stretched και το αλλο οχι.
Ο καθενας διαλεγει ο,τι προτιμα φυσικα. Οσο για το default skin εκει οντως δεν υπαρχει εναλλακτικη επιλογη.
Leave a comment:
-
Απο τα διαφορετικα skins που δοκιμασα μονο το κλασσικο του vbuletin ηταν διαφορετικο. Τα αλλα ηταν το κλασσικο σκουρο μπλε χρωμα που ειχε απο default το forum.
:phil: <--- καλα το λατρευω αυτο το emoticon
Leave a comment:
-
To οριο ειναι 600x120, νομιζω πως ειναι φυσιολογικο. Το υψος ειναι συνηθως το προβλημα, αλλα νομιζω πως βρηκαμε μια ικανοποιητικη μεση λυση.
Τωρα αν τις θες ακομα μικροτερες παω πασο
.
Leave a comment:
Leave a comment: