Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τεχνικά προβλήματα του forum

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sub_zero
    replied
    Πρέπει να είχαν θέμα γενικά γιατί ούτε η σελίδα της lunarpages άνοιγε.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den eisoun o monos, gia kapoies wres extes oute egw mporousa na anoiksw.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Παιδιά δε μπορούσα να ανοίξω το forum από χθες, είχε πέσει ή ήμουν ο μόνος?

Λογαριασμοί, domains κλπ είναι πληρωμένοι παρεπιπτόντως.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι ήταν πανεύκολο,αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να το κάνω έτσι.Δε θα έπρεπε όμως,όταν το κάνω μέσα από το φόρουμ να το κάνει κανονικά αντί να πρήζει συκώτια;

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Θα μου το φτιάξει κανείς;Ή να το σβήσω;Δε θέλω να ταλαιπωρώ τους συμφορουμίτες μου.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όλο μικραίνω το μπάνερ μου και όλο μου το βγάζει μεγάλο,γιατί;Είναι δυνατόν να το κάνει κάποιος resize για μένα σε ένα μέγεθος που να μην ενοχλεί και τους άλλους;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies. Κάποιο από αυτά μπορεί να σου κάνει δύσκολη τη ζωή σου τώρα. Μου έχει τύχει στο παρελθόν και μόνη λύση ήταν να τα καθαρίσω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παντως και εδω φαινεται καθαρο: https://safeweb.norton.com/report/sh...ms%2Findex.php

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι κι εμένα μου το κάνει και γι'αυτό το έχω βάλει εξαίρεση.

Leave a comment:

• greengr
    replied
    molis to energopoihsw de mpainei katholou sto site,to kleinei kateutheian.se chrome

kai btw panw apo 1 bdomada to kanei

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Όντως αυτό που λέει ο Rampo πρέπει να είναι γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο chat links από ένα σχετικά άγνωστο Image hosting site

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε μπορω να αναπαραγω το προβλημα σε κανεναν browser απο chrome, ff και ie10. Μπορεις να δωσεις ενα screenshot? Επισης παιρνεις το μηνυμα σε καθε page ή μονο στη κεντρικη; (μπορει να φταινε τα τσοντο λινκς που βαζει ο crpl)

Leave a comment:

• greengr
    replied
    Paidia to site de mou to anoigei katholou me malwarebytes anti-malware website blocking activated, leei oti yparxei malicious stuff psaxte to oi upeuthynoi

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Μία απορία. Έβαλα μία εικόνα gif για υπογραφή και σε κάποια posts φαίνεται, σε άλλα όχι. Π.χ σε αυτό το topic φαίνεται αλλά σε posts μου στο "tv series" δεν υπάρχει. Ξέρει κανείς τι ευθύνεται;

Leave a comment:

Working...
X