Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τεχνικά προβλήματα του forum

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Orpheus
    replied
    Είναι εικόνα jpg μεγέθους 10,6 kb και με διαστάσεις 77χ150 pixels. Υποτίθεται ότι το μέγιστο όριο στις διαστάσεις είναι 150χ150 και το jpg format υποστιρίζεται...Δοκίμασα να την ξαναβάλω αλλά πάλι μου κρατάει την παλιά εικόνα αυτήν την φορά στις μέγιστες αποδεκτές διαστάσεις αλλά με χειρότερη ανάλυση(υποθέτω αυτή της εικόνας που προσπαθω να ανεβάσω).

Στην αρχή-αρχή πάντως όταν εγγραφτηκα στο φορουμ πήγα να βάλω καταλάθος μια εικόνα με μη αποδεκτό φορματ (*.psd για όσους ξέρουν) και μου έβγαλε ένα ανναμενόμενο μυνημα λάθους.
    Ξαναγυρίζοντας στο σήμερα, δεν μου έβγαλε κάποιο μυνημα λάθους που σημαίνει ότι η εικόνα είναι αποδεκτή.
    Sub αν θες μπορώ να σου στείλω την εν λόγω εικόνα με mail...

edit:μόλις δοκίμασα να πατήσω πρώτα remove avatar και μετά να κάνω upload αλλά πάλι μου βγάζει την παλιά εικόνα!!!!

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Προσπαθώ να αλλάξω το avatar μου και αντί να αλλάξει η εικόνα μου, αλλάζουν μόνο οι διαστάσεις(οι νέες διαστάσεις είναι αυτές τις νέας εικόνας. έτσι το αποτέλεσμα είναι η παραμόρφωση της αρχικής εικόνας...)

καμιά ιδέα?
    [/b]

Μήπως η επέκταση της νέας εικόνας δεν υποστηρίζεται; Δεν μου έρχεται στο μυαλό τι άλλο μπορεί να φταίει.

Leave a comment:

• Orpheus
    replied
    Προσπαθώ να αλλάξω το avatar μου και αντί να αλλάξει η εικόνα μου, αλλάζουν μόνο οι διαστάσεις(οι νέες διαστάσεις είναι αυτές τις νέας εικόνας. έτσι το αποτέλεσμα είναι η παραμόρφωση της αρχικής εικόνας...)

καμιά ιδέα?

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Aπλά την δουλειά την έκανε ο Titus και προφανώς δεν μπορούσε να πειράξει το profile μου

Leave a comment:

• Ellesar_Ph
    replied
    Ahem...
    [attachmentid=25]

:icon_twisted: :icon_twisted:
    [/b]
    lololololololol

Αυταρχικά γουρούνια! Όλοι ίσοι μεταξύ μας εκτός από τον root admin που είναι παραπάνω μας;;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ahem...
    [attachmentid=25]

:icon_twisted: :icon_twisted:

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Χμ ανακαλώ, έχοντας να παρατηρήσω 2 πράγματα:
    α)προσπαθώ να αλλλάξω το avatar, αλλά αυτό δεν γίνεται. Το μόνο που γίνεται είναι η αλλαγή μεγέθους του ανάλογα με το ποιό avatar κάνω upload κάθε φορά (ναι, αφού πάτησα το remove avatar). Μιλάω για ανέβασμα avatar από το pc μου πάντα.
    β) προσπαθώ να αλλάξω χρώμα στην υπογραφή μου, επίσης δεν γίνεται.

PS: Ο μηδενισμός των posts ήταν τρομακτικός. Με μια πρώτη ματιά, νόμιζα ότι με κάνατε ban και σβήσατε όλα τα posts μου (άκυρο, το ξέρω, αλλά ο το μυαλό του ανθρώπου σκέφτεται πάντα τα χειρότερα εν' όψει κινδύνου). Μετά είδα ότι όλοι είχαν 0 posts. Τότε νόμισα ότι τους κάνατε όλους ban.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Επήρα το μηδέν!!!

ο ΘΟΥ ΒΟΥ χαιρετίζει την απόφαση των παιχτούρων!!!

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    ΛΟΛ...Φυσικά και θα γκρινιάζαμε .Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα να μείνει και έτσι,ούτως η άλλως έχετε τόσα στο κεφάλι σας.Αυτό πρέπει να είναι το τελευταίο που θα σας απασχολεί

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Δηλαδή συγγνώμη, αν ήταν άσος δε θα γκρινιάζατε??? <_<

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Μιά χαρά είναι και έτσι μωρέ...Μην τα αποπέρνουμε τα παιδιά,τόση δουλειά έχουνε ρίξει.

Όποτε μπορείτε καλό θα ήταν πάντως να μην φαίνεται ούτε το μηδέν.Δεν κολλάει όμορφα αυτό το 0

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οκ αν ειναι απλο θεμα το να φυγει.. Ως τοτε θα ζουμε τις συνεπειες των νιχιλιστικων τασεων του υπευθυνου για το πρωτο βημα της αλλαγης .

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Όπως έχουμε πει και παλιότερα, το post counting θα φύγει εντελώς σα λειτουργία. Η καταμέτρηση δεν είναι κάτι που υπήρχε στα αρχικά μας σχέδια, και το γνωρίζετε. Σαν προσωρινό μέτρο μέχρι τότε (ώστε να μην παρασυρθεί και κάποιο νέο μέλος), εφαρμόστηκε αυτό. Ίσως σε κάποιους φαίνεται ακαλαίσθητο ή μηδενιστικό, αλλά επί της ουσίας δεν έχει περισσότερο νόημα από τον αριθμό που υπήρχε πιο πριν - κανείς δεν του έδινε σημασία πριν, κανείς δεν του δίνει τώρα, όταν θα φύγει δεν θα έχει σημασία εκ των πραγμάτων.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το να βλεπουμε ενα μηδενικο δεν εχει νοημα... Ποιος προετρεξε; Το θεμα ειναι να μη φαινεται απλα, ή να φαινεται μονο στο profile το post count.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Εχουμε ολοι μηδεν posts&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ&#33;&#33;&#33;

Μπορειτε να σβησετε το post, απλα ηθελα εκφρασω την εκπληξη μου.

Leave a comment:

Working...
X