Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τεχνικά προβλήματα του forum

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Psycomaniac
    replied
    Που είναι το ποστ count? OEO
    Που είναι το join date? OEO
    Που είναι το member noumber? ΟΕΟ
    Στο profile του καθενός :icon_twisted:

Ε ρε όταν έχει καύλες ο admin βραδιάτικα . Υπηρξαν και άλλες αλλαγές, βαρίεμαι να τις εξηγώ, τις βλέπετε και μόνοι σας
    [/b]
    Group: Members
    From: Θεσσαλονίκη / Καβάλα - Ελλάδα
    G.O member

Αυτή η ημερομηνία μας κυνηγάει... Άσε που μπορεί να βρούμε το μπελά μας... Φαντάζεστε να μας τρέχει στα δικαστήρια το CGM Forum για τη διεκδίκηση του τίτλου του παλαιότερου ελληνικού gaming forum;

Leave a comment:

• Getta Robo
    replied
    Το post count καλως εφυγε.
    Σε πολλα μεγαλα forums δεν υπαρχει καθολου, μιας και υπαρχει η ταση να κοιτανε ποιος εχει τα περισοτερα ποστς (e-pennis syndrome).

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Που είναι το ποστ count? OEO
    Που είναι το join date? OEO
    Που είναι το member noumber? ΟΕΟ

Στο profile του καθενός :icon_twisted:

Ε ρε όταν έχει καύλες ο admin βραδιάτικα . Υπηρξαν και άλλες αλλαγές, βαρίεμαι να τις εξηγώ, τις βλέπετε και μόνοι σας

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    δεν μπορω να κανω edit τα ποστ μου
    [/b]
    Υπάρχει ακόαμ το πρόβλημα;

Xμ.. δε μπορω να ανοιξω τοπικ στα polls.
    [/b]
    Ναι, δεν μπορούν να ανοίξουν τόπικ τα μέλη εκεί. Έτσι και αλλιώς η ενότητα πάει προς κλείσιμο μάλλον...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Xμ.. δε μπορω να ανοιξω τοπικ στα polls.

Leave a comment:

• hideo.
    replied
    δεν μπορω να κανω edit τα ποστ μου

Leave a comment:

• Orpheus
    replied
    @titus: ε καλά τώρα, τι περίμενες? να μιλάμε για ισότητα και να μην το ελέγχουμε?

@sub: thx(και για το avatar και γαι την ευχή)

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Το θέμα με το avatar υπήρξε και σε μία άλλη περίπτωση. Φαίνεται να είναι κάτι παροδικό. Για τον εαυτό μου το έλυσα κάνοντας edit σα moderator στο προφίλ μου και σβήνοντας την εικόνα που είχα ανεβάσει, αλλά απ'ό,τι ξέρω όντως λύνεται μόνο του. Αν θέλετε σώνει και καλά να το αλλάξετε, βάλτε url ή ζητήστε από κάποια Παιχτούρα να σας κάνει edit το προφίλ και να σβήσει τη φωτογραφία.

(είχα ξεχάσει να απενεργοποιήσω το post count στο gaming poll...fixed. Ρε καμμένοι, κάθεστε και κοιτάτε αν όντως έχετε μηδέν posts???)

Leave a comment:

• Evans
    replied

I object !

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Τώρα το έφτιαξα εγώ . Χρόνια πολλά κιόλας!

Leave a comment:

• Orpheus
    replied
    Ούτε και εγώ έκανα κάτι... αλλά και πάλι δνε μου κρατά τις διαστάσεις τις εικόνας(77χ150) αλλά το κάνει από μόνο του resize στα 150χ150..ίσως να φτιαχτεί από μόνο του,ίσως να φτιάξω μια εικόνα που να είναι 150χ150...

@xenovagrant: έχω περάσει από διάφορα φόρουμ και έχω διαβάσει διάφορα τρελά...χαίρομαι που αυτό τα μέλη αυτού φόρουμ δεν ακολουθούν αυτήν την λογική...

@sub πάντως είναι ωραίο να φτιάχνονται τα πράγματα μόνα τους...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Πάντως φτιάχτηκε χωρίς να κάνω τίποτα εγώ...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Χαλαρα, δε θα σε στησει και κανεις στον τοιχο.
    Νο prob there.

Leave a comment:

• Orpheus
    replied
    Sent!

πριν πείτε ότι το ποστ αυτό είναι σπαμ να πω ότι δεν είχα άλλο τρόπο να ειδοποιήσω τον Sub για την αποστολή του mail πέρα από το φορουμ.
    Και όντως θα μπορούσα να στείλω ένα pm αλλά το σκέφτηκα αφού έκανα το ποστ και δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής του ποστ αυτού απο μένα...whatever...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Στείλε στο gamers-odyssey@hotmail.com

Leave a comment:

Working...
X