Εγώ ήμουν και είμαι της άποψης να καταργηθεί τελείως το post count σα λειτουργία, αλλά αν πιστεύετε ότι σας εξυπηρετεί καλύτερα...
Από μεριάς μου είναι από τα τελευταία πράγματα που με απασχολούν αυτή τη στιγμή B)
Πολλά μπράβο επίσης στο Σαμπ που ξέμπλεξε με ένα κάρο ενοχλητικά πραγματάκια και μπορούμε τώρα να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί τους.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τεχνικά προβλήματα του forum
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To post count sto profile έχει όσα ποστ έχει κάνει ο καθένας από χθες...
Leave a comment:
-
το post count στα boards μπορει να αφαιρεθηκε αλλά όταν κάνουμε κλικ στο όνομα κάποιου και βγάλει στο προφίλ του, τότε ανακαλύπτουμε ότι όχι μόνο υπάρχει, όχι μόνο δεν είναι 0 αλλά είναι σε όλους 3. Ρε παιδιά το 3 είναι σημαδιακό???
Edit:
Με το που έκανα το post με πήγε στο 4...
Επίσης ανακάλυψα ότι υπάρχουν διαφορές...πχ ο ground zero έχει επίσης 4 αλλά ο sub έχει 2 όταν κοίταξα(την ώρα του ποστ)....
Leave a comment:
-
Δεν γινεται να υπαρχει επιλογη να βαλουμε το 1970
?
Το φορουμ δημιουργηθηκε με intranet.
Leave a comment:
-
Antitheta me oti sas taizoune mhn psarwnete, eiste oloi G.O aka Ground.Zero members twra.
[/b]
ή μπορεί να είναι Get Out... καλά ρε sub τόσο δύσκολη είναι η ζωή σου ως admin????
Leave a comment:
-
Antitheta me oti sas taizoune mhn psarwnete, eiste oloi G.O aka Ground.Zero members twra.anyways τι στο καλο ειναι το "G.O. member" ????? [/b]
Leave a comment:
-
Όχι θα φύγει εντελώς. Τώρα μπήκε το 1970 για να μην φαίνεται "ερασιτεχνικο" όπως είπες.
Leave a comment:
-
Όχι sub-zero, μη! Κράτα τις καύλες σου για άλλες εφαρμογές, αλλά όχι back to 1970... Δεν είναι inside joke παιδιά! Μπορεί να είναι inside, αλλά δεν είναι joke!
Ερώτηση, όταν λες να φύγουν, τι εννοείς; Θα μένει -όπως τώρα- φανερό το πεδίο, αλλά δεν θα γράφει τίποτα; Γιατί, κάτι τέτοιο, θα φαίνεται ακόμα πιο άσχημο κι ερασιτεχνικό.
Leave a comment:
-
Gamers-Odyssey
. Μπήκε στην θέση του member noumber προσωρινά μέχρι να φύγει εντελώς όπως και τα άλλα...
Leave a comment:
-
Εμένα μου αρέσει πολύ το inside joke του 1970
anyways τι στο καλο ειναι το "G.O. member" ?????
Leave a comment:
-
hideo αν έκανες delete cookies??Μου είχα συμβεί και εμένα νομίζω και κάπως έτσι το είχα λύσει...
Leave a comment:
-
<div class='quotetop'>(sub_zero @ Feb 1 2008, 02:52 AM) [snapback]7782[/snapback]</div>Nαι υπαρχειΥπάρχει ακόαμ το πρόβλημα;[/b]
Leave a comment:
-
Ας θυμηθουμε ολοι μαζι λοιπον, τα σημαντικοτερα γεγονοτα του 1970:
http://en.wikipedia.org/wiki/1970
Leave a comment:
-
ask google
.
Κοιτα να δεις που γυρισαμε στο 1970 παλι αααααααααααααα *τρεχει πανικοβλητος*.
Leave a comment:
-
Μάγκες την ημερομηνία την έβαλα εγώ, δεν είναι ότι παίζει κάποιο πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει για τον απλό λόγο ότι αν και βρήκα πως "πειράζονται" όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στα ποστς, δεν βρήκα τρόπο να τα σβήσω τελείως
Leave a comment:
Leave a comment: